Jump to content

Mystery Method - уметност завођења или варка?

Оцени ову тему

srema

Препоручена порука

пре 9 часа, Bojan Kostić Boki рече

ne postavljam sebi visoke standarde... čak to smatram vrstom gordosti... radije ću da se trudim oko nekog ko me razume i ko mi prija... nisam ja za ne znam kakve poduhvate. samo gde ide, tu sam ja... a imaš pravo da postoji i taj aspekt kada se čovek ostvaruje u interakciji sa drugim čovekom... ali ja čekam da sretnem čoveka a ne nečoveka... sa čovekom mogu da ostvarim inteakciju...

Pa dobro, evo Muramusa ti je ulio samopuzdanje sinoc, a ti cekaj djevojku u skladu sa tvojim visokim standardima. Tvoj zivot, tvoje odluke.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Muramasa рече

Vi se ništa ne pitate, a mene sad samo arijevske boginje interesuju. Od njih nema lepših.

Pa dobro, sto ne trazis arijevsku boginju? Mozda arijevskim boginjama ne budes privlacan i sta ce onda biti tvoja alternativa?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Muramasa рече

Bete su zagoreli paćenici koji trče za feministkinjama, a čak ni one ih ne fermaju. Ti bi garant popustio pod njihovim shaming taktikama i bio fini mali white knight ally.

Meni smeta samo kad je devojka stolarova vernica, ali kad budem naišao na neku paganku, kao što je Lana Lokteff, sve sam postigao.

Bas me zanima sta studiras?! Mora da ima veze sa IT....Neki programer...Samo njima tako mozak funkcionise...I da, ako si toliko siguran u sebe mogao bi svoju sliku da stavis...da te vidimo frajeru....

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vesna M рече

Mora da ima veze sa IT....Neki programer...Samo njima tako mozak funkcionise...

Не мора генерализација на основу једног конкретног примјера.
Ја се крећем у кругу АјТиеваца и могу рећи да не знам ни једног са оваквим "функционисањем мозга".

Уосталом, ИТевци су и Јуанито, ВајсМен, Гризли... Небо и земља, тако да..
Колега Василије је ипак јединствен.
Иначе мрзим генерализације било каквог типа.
И качио је слике већ. Симпатичан младић.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Goku рече

Не мора генерализација на основу једног конкретног примјера.
Ја се крећем у кругу АјТиеваца и могу рећи да не знам ни једног са оваквим "функционисањем мозга".

Ja sam programer...i na fakultetu su nam kolege sve do jednog bili kao doticni...Izvinjavam se izuzecima...

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vesna M рече
пре 14 минута, Goku рече

Jos jednom se izvinjavam...ali kolega Vasilije iz nekog razloga izaziva ono najgore u meni. Sa jedne strane ima nesto sto mi je interesantno a sa druge strane me izludjuje.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Тако он дјелује на људе :)
По сопственом признању је трол, иако ни близу добар колико мисли да јесете.
Покушај се борити против њега његовим оружјем, истролуј га мало, видјећеш како се брзо прими и запали. 
RYLAH је, рецимо, у томе успио.

• Свиђа ми се 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vesna M рече

Definisi kakva je zena koja bi se tebi dopala?! Mozda ti i pomognemo...

Резултат слика за HELGA IZ ALO ALO

Његов тип... Хелга из серије " Ало, Ало ":smeh1:

• Оплаках :)) 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, srema рече

Па како мислиш да се људи онда бирају? Мора да је тачно да су неки људи компатибилнији, па нису сви исто прављени.

За шта причаш?

Па можеш волети некога са киме ниси (нити има наде да ћеш бити) у вези. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

За шта причаш?

Па можеш волети некога са киме ниси (нити има наде да ћеш бити) у вези. :)

moja životna priča... :mazenje:

ta- ta- tatira!

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ronald рече

Pa dobro, evo Muramusa ti je ulio samopuzdanje sinoc, a ti cekaj djevojku u skladu sa tvojim visokim standardima. Tvoj zivot, tvoje odluke.

moji visoki standrdi su moja slabost... ne hvalim se sa tim... iznosim kao činjenicu odnosno trenutno stanje... šta će biti... ne znam... :)

• Свиђа ми се 1

ta- ta- tatira!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...