Jump to content

Оцени ову тему

LogosAgape

Препоручена порука

Госпођа је поприлично shady због својих веза и везица, а ако користи ово дете за своје политичке претензије - свака част, ово је нови левел. 

On 22. 12. 2017. at 20:23, LogosAgape рече

Ово је питање друштва и ако хоћете питање рата за веру... шта мислите?

Expand  

Толико. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Знам како то све звучи али интелигентна особа не рагује на прво значење речи. 

as for shaddy lady и Ваш левел,

приметно је да се овде више симпатије показује за актера српског филма него за душу предату овом народу.

Толико. 

Подели на овим сајтовима

On 24. 12. 2017. at 19:35, LogosAgape рече

приметно је да се овде више симпатије показује за актера српског филма него за душу предату овом народу.

Толико. 

Expand  

О чему ти? 

Подели на овим сајтовима

Толико. 

Expand  

Šta je "duša predata ovom narodu"?

Jel i narodi imaju dušu kao i pojedinci?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 24. 12. 2017. at 20:14, Avocado рече

Šta je "duša predata ovom narodu"?

Jel i narodi imaju dušu kao i pojedinci?

Expand  

Мсм. да сам сконтао. Логос ламентира над чињеницом да више симпатије показујемо за Срђана Тодоровића (ваљда мисли на ону тему где коментаришемо кретенске твитер и ФБ статусе људи који не показују емпатију и сућут са човеком који је изгубио трогодишње дете), а "предата душа", ваљда мсили на чињеницу да се ова жена у паузама оних опскурних емсија о свецким заверама бавила и хуманитарним радом носећи помоћ на Космет и помажући ондашњем народу. Ја тако схватих

Подели на овим сајтовима

Толико. 

Expand  

Који мој левел?

Што се другог дела тиче (ако је уопште мени упућен с обзиром да нема цитата) - погрешна тема. :)

Измењено од Џуманџи
)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 24. 12. 2017. at 20:25, Жичанин рече

Не кажем да нема, али логички закључујем. Да су занемаривали и злостављали дете ови би, пре свега, то нагласили. Ово дете је очигледно мажено и пажено. Једино ако имаш неке друге информације?

Expand  

"Ovi" se ne oglašavaju uopšte jer ne smeju po zakonu da iznose podatke o detetu, pa ne mogu ni to da naglase... ova koja se oglašava i koja sme da iznese nam to ne prenosi... sve drugo je uspela da ispriča u 100 govorancija osim toga koji su razlozi Centra da joj oduzmu staranje nad tim detetom (pa makar i u smislu objašnjenja zašto Centar nije u pravu)... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Kad gledam ovu zenu i slusam njen govor i izbor reci,apsolutno mi je jasno zasto je dete oduzeto od nje. Ova zena je za ozbiljno preispitivanje poslovne sposobnosti, a svakako je kao psiholog promasila totalno.

Подели на овим сајтовима

Да ли је породица поднела тужбу за заштиту права детета, конкретно права да живи са родитељима? Да ли је породица поднела кривичне пријаве или жалбе надређенима против лица за која тврди да крше закон? Ако није, зашто није?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 25. 12. 2017. at 21:24, LogosAgape рече

све што можете је ad hominem прозивка

Expand  

Pa, ne bih rekla da je ad hominem. Na primer, gospodja veoma jasno govori o paranormalnim sposobnostima, kako detetovim, tako i svojim. Smatras li da je to u redu ? 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nemam nešto volje da gledam... pa ako bi mogao neko ko je pogledao da kaže: jel se saznalo zašto su joj uzeli to dete ili je i dalje misterija?

Подели на овим сајтовима

On 25. 12. 2017. at 23:02, Лидија Миленковић рече

Pa, ne bih rekla da je ad hominem. Na primer, gospodja veoma jasno govori o paranormalnim sposobnostima, kako detetovim, tako i svojim. Smatras li da je to u redu ? 

Expand  

`ел би `тела сестро да ме упутиш на тај детаљ и део, пошто генерално избегавам да гледам те Србе на окуп, Инфо и ФБРепортере

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...