Jump to content

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 45 минута, Ayla рече

Istina!
Da se ja pitam, ne bi ga meni žena izlazila iz kuće, no nek sjedi tu gdje je i da joj je lijepo. Još i da radi i šeta...pa će tražiti i glavom svojom da misli. Samo kuća djeca, i neka radi to za šta je programirana...nego, interesuje me sada, koga ćemo kriviti ako to sve ispoštuje i desi se kakav error? Imamo li i za to načina ženu da optužimo?

Stepford-Wives-stepford-wives-2004-68865

Stepford wives :smeh1:...sve je savršeno, ništa ne valja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

На прво питање је одговор “наравно”. На друго не знам, морам да питам жену да ми унајми једну, па ћу ти рећи. 

Pretpostavljam da je fotografisanje zabranjeno? Je l ima puno turista, onako čisto da vide to kao atrakciju?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Pretpostavljam da je fotografisanje zabranjeno? Je l ima puno turista, onako čisto da vide to kao atrakciju?

Већина су ту да би посматрали “атракцију”. Занимљиво ми је да посматрам парове. Мушкарци који гледају и балаве и жене које оће да прсну од љубоморе. Па шта су онда који андрак дошле ту, шта су очекивале? Фотографисање жена строго забрањено, околину можеш. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Већина су ту да би посматрали “атракцију”. Занимљиво ми је да посматрам парове. Мушкарци који гледају и балаве и жене које оће да прсну од љубоморе. Па шта су онда који андрак дошле ту, шта су очекивале? Фотографисање жена строго забрањено, околину можеш. 

Je l si išao ti nekad sa Juanitom turistički :smeh1:?

Ima li muškaraca u izlozima? Kakve su cene? Je i ima neki lik kome se obratiš kad izabereš ili se direktno njoj obratiš? I je l mesto već obezbeđeno ili možeš da je vodiš negde?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Мислим да је у оваквом конструкту питања неопходно акцентовати објекат, е да не би дошло до неспоразума.

Подели на овим сајтовима

Kad bi svi gledali svoj zivot i svoja posla ovo ne bi bila ni vest jer nikoga ne bi ni interesovalo, njihov zivot njihova stvar. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Војвода7 рече

''Захваљујући'' феминизму.

Feminizam nije uzrok, nego posledica. Uzrok je opsta bogootpadija, udaljavanje od Smisla i smislenosti.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

Ima li muškaraca u izlozima? Kakve su cene? Je i ima neki lik kome se obratiš kad izabereš ili se direktno njoj obratiš? I je l mesto već obezbeđeno ili možeš da je vodiš negde?

Нисам никад видео мушкарца. Мислим да је минимална цена 50 евра, па до бесконачно, зависи како се договориш и шта хоћеш.:))) “Ликови којима се обраћаш” су званично забрањени. Оне стоје у излозима изнајмљених соба где и раде. 

пре 1 сат, Natasa. рече

Наравно, с времена на време се прошетамо. То је обичан део града, само што има те излоге. Има и барова у којима можеш да попијеш пиће, ресторана итд. :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

“Ликови којима се обраћаш” су званично збрањени.

Zbog ovog sam za legalizaciju. Radi sama i niko je ne maltretira, ne tuče i ne otima novac. 

Je l ih ima puno?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ayla рече

Istina!
Da se ja pitam, ne bi ga meni žena izlazila iz kuće, no nek sjedi tu gdje je i da joj je lijepo. Još i da radi i šeta...pa će tražiti i glavom svojom da misli. Samo kuća djeca, i neka radi to za šta je programirana...nego, interesuje me sada, koga ćemo kriviti ako to sve ispoštuje i desi se kakav error? Imamo li i za to načina ženu da optužimo?

Kako ne? Ako majka puno vremena i pažnje posveti dečaku koji raste, a on kad poraste bude transseksualac ili homoseksualac, biće i onda majka kriva jer ga je previše volela...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Kako ne? Ako majka puno vremena i pažnje posveti dečaku koji raste, a on kad poraste bude transseksualac ili homoseksualac, biće i onda majka kriva jer ga je previše volela...

Знам једну породицу у којој отац ради по цео дан, буквално, а мајка седи код куће и брине о деци. Њихов синчић се изгра с барбикама, облачи дуге мајце као хаљине и плеше по кући, гледа мјузикле... Не воли фудбал ни да се дружи с дечацима. Сви наравно криве мајку која га је размазила и начинила таквим. Чак сам чула како кажу да ако он постане геј, то је њена кривица јер га је тако васпитала.

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Paradoksologija рече

I onda ode kod psihijatra, a prvo pitanje je-Tell me about your mother :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...