Jump to content

Мама <> Супруга

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Сања Т. рече

Ti nikad nećeš znati ljubav dati gaće prati
kao što je ona ocu mom
dala prala sve što imala nosio je
sve da sacuva dom ne smrdi ko tvor

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Само једно пиво?  

Јок. Пиво као материјал, небројива именица. Бесконачно. :D

Подели на овим сајтовима

@Juanito, @Милан Ракић, није све у пиву има нешто и у ракији :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

@Juanito, @Милан Ракић, није све у пиву има нешто и у ракији :D

Јао, овог се спота не могу нагледати... :blush:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

Мушкарци су лењи. Дај им ручак, пиво..

23472775_1866099913418903_606827448699086430_n.jpg.a4560efbe5881b12ba95b68b4e2013f5.jpg

:smeh1:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ал не, без шале. Размислите само о тој идеји. Имаш идеологију која каже да ти не треба ништа да радиш по кући, него да имаш роба чија је природна дужност и улога да ринта за тебе. Па коме то не би било примамљиво? И онда смисле стихове да то упакују у нешто што звучи романтично, а 30 000 цица, од тинејџерки, па до госпођа у средњим годинама, вриште и падају у транс.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

Ал не, без шале. Размислите само о тој идеји. Имаш идеологију која каже да ти не треба ништа да радиш по кући, него да имаш роба чија је природна дужност и улога да ринта за тебе. Па коме то не би било примамљиво? И онда смисле стихове да то упакују у нешто што звучи романтично, а 30 000 цица, од тинејџерки, па до госпођа у средњим годинама, вриште и падају у транс.

To o čemu pričaš, kod nas je poznato kao - tradicionalizam. 
Majke su vaspitavale ćerke da budu domaćice, da sačuvaju obraz kuće iz koje izlaze, a napune dom u koji ulaze... Koliko nas je čulo onu kritiku, ukoliko ne uradimo nešto kako treba - E tako ćeš mi obraz kod svekrve uzet!
I da, svakom čovjeku je primamljiva takva nevjesta....da radi, rađa i ćuti. 

Te cice, koje pominješ vrište dok slušaju Čolu. Vrištale bi i o bureku da pjeva.

Подели на овим сајтовима

Само сам чекао кад ће @Војвода7 да се појави и лупи прст доле. Вероватно мисли да је сасвим кул имати робиње.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Само сам чекао кад ће @Војвода7 да се појави и лупи прст доле. Вероватно мисли да је сасвим кул имати робиње.

I ti si bez srca. Možda Vojvoda voli Čolu, pa ga pogodila kritika na račun omiljenog izvođača...kažem, možda.ne_shvata

пре 5 минута, Juanito рече

Свакако, али вриштање је знатно интензивније кад крене мелодија ове песме.

Ritam. Sigurno je tajna u njemu. :)))

Za razliku od njih, ja vrištim kada čujem ovo... heh, nestala bez traga 
https://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

I ti si bez srca. Možda Vojvoda voli Čolu, pa ga pogodila kritika na račun omiljenog izvođača...kažem, možda.ne_shvata

Разумем. И ја бих се дурио да ми је неко критикове оне Чолине шљиве, дуње и крушке.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Популарно међу мушкарцима, велиш? Пре неколико година бејах на Чолином концерту у Арени. Један од упечатљивијих момената је био када су десетине хиљада жена певале с њим ову песму плачући.

То су све гарант биле свекрве. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...