Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 1 hour ago, Гајић рече "Није ли то задатак и испуњење људске природе, а у Господу ИХ?" Jeste. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 23, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Jeste. Па шта се праћакају талибани онда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Гајић рече Па шта се праћакају талибани онда? Nisu se ispunili Hristom. Otje sami da budu Bogovi, pa kad im mi kazemo, mi smo sinovi Božji oni kažu da nismo jet to ne postoji. Kažu ima jedan bog, verovatno misle na sebe, pošto ga mi ne razumemo takvog. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 20 минута, Гајић рече ... uh ... šta ću sad ... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, dragisa рече uh ... šta ću sad ... Da i ti konačno postaneš čovek, kao što je i Sin ,postao čovek. Zoran Đurović, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 ... i naravno Džej Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 10 минута, dragisa рече ... i naravno Džej Pa za početak da ne budeš više miš. Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Ajde stavi sliku na avatar, pa ćeš shvatiti koliko je pogrešno tebi reći i Sinu takođe da postaneš čovek... Ali ti se ne brigaš za Sina, a Zoran se briga što je dokazao reagovanjem. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 36 минута, Гајић рече "Неправославно учење" оклеветаног Авве Дементни @dragisa није ни разумео да је реч била о тези о. Саве као "новотарији", јер она као таква јесте новотарија. (Мученик савести је мислио на ово о чему ми говоримо) Ту тезу нећеш наћи ни код Јустина ни код Николаја, а Сава је препотентно протежира. Ја сам иронисао, да бих будалаша освестио, али није вредело. Та будала ће сада да дође да каже како ја не заступам да би се Ис оваплотио независно од греха. Њега памет не смета да то мисли. Али је то "новотарска" теза. Као и ова наша... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Дементни @dragisa није ни разумео да је реч била о тези о. Саве као "новотарији", јер она као таква јесте новотарија.... samo nafurani šmeker kao ti može da zaključi da dragiša nije skapirao da je odgovor o.Save po tebi "novotarski"... praštam ti na konto temperature i upućujem na nastavak mog posta koji ti u ironičnom tonu spominje da je po tebi celokupno crkveno učenje "novotarsko" jer eto nismo imali tebe šmekera. za komentare glupson tupson i razne konstrukcije ko će šta da kaže, uopće se ne uzrujavam, pošto to sve govori o tebi a ne o drugima... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 23, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 10 минута, Zoran Đurović рече Дементни @dragisa није ни разумео да је реч била о тези о. Саве као "новотарији", јер она као таква јесте новотарија. (Мученик савести је мислио на ово о чему ми говоримо) Ту тезу нећеш наћи ни код Јустина ни код Николаја, а Сава је препотентно протежира. Ја сам иронисао, да бих будалаша освестио, али није вредело. Та будала ће сада да дође да каже како ја не заступам да би се Ис оваплотио независно од греха. Њега памет не смета да то мисли. Али је то "новотарска" теза. Као и ова наша... Ех, а зашто онда "талибанштина" није визија Рационализам у православљу=латинштина Карлова=талибанство и кога они споре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 3 минута, dragisa рече dragiša nije skapirao da je odgovor o.Save po tebi "novotarski"... Љутиш се кад ти кажем да си дементан... То је јаче од тебе... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Zoran Đurović рече Љутиш се кад ти кажем да си дементан... То је јаче од тебе... Kao što će meni reći kasnije da nije Ličnost Isusa Hrista vezao za Mariju. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 ne uopšte, nego ti se pomućuje razum. svako normalan ko pročita moj odgovor shvata vrlo jednostavnu misao posta. jedino ti izmisliš potpuno ne postojeću priču u svojoj glavi. generalno ko god ne misli kao ti je ovakav i onakav ... evo recimo ŠTA IMA PREPOTENTNO u odgovoru o.Save? ništa! Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, dragisa рече generalno ko got ne misli kao ti je ovakav i onakav ... evo recimo ŠTA IMA PREPOTENTNO u odgovoru o.Save? ništa! Уживај, идеш на игноре, са будалетином нећу да причам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука