Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 1 минут, dragisa рече jes baš je objašnjeno Ја за твоју краткорочну амнезију не могу да будем крив. Али има тема исписана па премотај. пре 2 минута, dragisa рече ni vama samima nije jasno a kamo li drugome da objasnite Већ ти рекох једном и ево опет (и уради нешто са том амензијом): Нисам ти ја објашњавао шта ја мислим него шта Зоран мисли. пре 3 минута, dragisa рече trip ideju, kada vas neko konkretno pita kako hiimen ostaje samo se ogradite već je objašnjeno Па зато што ти јесте објашњено а ти заборављаш ли заборављаш... Читај св. Симеона и нема проблема, зашто кварити оно што даје ефекта. Zoran Đurović, Isusovo magare and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 avina škola, okruglo pa na ćoše Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 3 минута, dragisa рече avina škola, okruglo pa na ćoše Ја сигурно нисам ишао у Авину "школу", ти си синко нешто дебело побркао... Жика and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече da ponesem flomastere da mi podvlacis? četkicu za zube će biti dovoljna ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 47 минута, Zoran Đurović рече Давно је он то превео. Он је стари перверзњак! пре 22 минута, ana čarnojević рече izaci ce knjiga uskoro, ako je ne zabrane pre toga. vidis da je lik kao Dragisa morao da farba u tri boje neutralne delove, da se zabasure socni detalji. prosto me stra sta je jos Nesic smislio Ма одакле вас двоје толико знате о мени: ем сам перверзњак, ем ће изаћи књига - да се ми не знамо од негде? пре 34 минута, Vladan :::. рече А па онда да га замолимо да постави још неку (вансерисјку) химну... Превео сам их све 58, завршио пре десетак дана. Жика, Vladan :::., Zoran Đurović and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Управо сада, Лазар Нешић рече Превео сам их све 58, завршио пре десетак дана. А па ми смо имали ексклузиву човече... Zoran Đurović and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече А па ми смо имали ексклузиву човече... Па шта да ти кажем Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 3 минута, Лазар Нешић рече Ма одакле вас двоје толико знате о мени: ем сам перверзњак, ем ће изаћи књига - да се ми не знамо од негде? Превео сам их све 58, завршио пре десетак дана. Postavi temu obraduj nas exluzivom. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Postavi temu obraduj nas exluzivom. Не знам да ли ће ми дати администрација, то је тешка еротика .. Volim_Sina_Bozjeg, Paradoksologija, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 10 минута, Лазар Нешић рече Не знам да ли ће ми дати администрација, то је тешка еротика .. Па нису ваљда пуританци, малограђани, чистунци, манихејци и остале чудне речи Уосталом стави се лепо disclaimer и упуте све жалбе на аутора текста Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 7 минута, Vladan :::. рече Па нису ваљда пуританци, малограђани, чистунци, манихејци и остале чудне речи Уосталом стави се лепо disclaimer и упуте све жалбе на аутора текста Piši ti o njima još malo pa ćeš ih upoznati..?? Vladan :::., Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 22 минута, Лазар Нешић рече Не знам да ли ће ми дати администрација, то је тешка еротика .. Постави ту тему на Кани! А Драгиша ће да чита Ани стихове уз свећу... Имао сам ја једног таквог. Огњен Болесни Војводић. пре 35 минута, Лазар Нешић рече Ма одакле вас двоје толико знате о мени: ем сам перверзњак, ем ће изаћи књига - да се ми не знамо од негде? Зна се да је Ава вигдовњак, али оклен Ана зна, то ти не знам! Него, не рече нам: Да ли ти химене (ваљда је тако плурал од химна, заборављам срБски) објављује Светигора или Рукумија? И да ли ти је Никчевићка извршила лектуру? Ако није, кунем се у све жиреве св. Симеона да књигу нећу купити! Лазар Нешић, Vladan :::. and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 7 минута, Isusovo magare рече Piši ti o njima još malo pa ćeš ih upoznati..?? Нећње га још натаћи на ражањ док се не замери са Џомом! ronin, Isusovo magare and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Нећње га још натаћи на ражањ док се не замери са Џомом! Ма неће они ништа, само ће тихо, без културне напомене и обавештења, да нестану поруке... Isusovo magare, kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Ма неће они ништа, само ће тихо, без културне напомене и обавештења, да нестану поруке... Брате, ова тема доживе 540 страна, немо да провоцираш па да ми је сада закључају! kopitar, ronin, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука