Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A ne simbvolički rodjenje kominizma ostaje kod njih a kod nas sahrana komunizma. i to što kažeš, treba i na braću Slovence da mislimo, šta bi oni obilazili kada dođu za 1. maj u Beograd Ведран*, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 1 минут, Снежана рече i to što kažeš, treba i na braću Slovence da mislimo, šta bi oni obilazili kada dođu za 1. maj u Beograd Njima je rodjenje po majci, tito je polu slovenac, peške je gazio reku ds odrasta i kod dede slovenca kao mali. Trifke, Снежана, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 14 минута, Снежана рече neka te magare, imate Kumrovec, trkni u tvom hodočašću do tamo, ja ću dobrovoljno i kuću cveća da vam preselim Što baš ne voliš cvijeće??! Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Što baš ne voliš cvijeće??! naprotiv, volim, al trba i magama njihovu livadicu dati Zoran Đurović, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 1 hour ago, Isusovo magare рече Sram te bilo ti umjesto da me podržavaš ti zaustavljaš ekumenizam.. Теби магаре логика није баш у функцији ја те шаљем на цвијетни трг, а ти мени велиш да те заустављам у екуменизму. Па крени да екуменишеш од цвијетног... А ево, пошто нас не волиш и нећеш да нам учиниш услугу и да нам даш преображењски храм у снегу, ево ти једна летња фотка. Ова је са устоличења митрополита Порфирија. То за мене био епски дан, јер сам ко Марко Краљевић био кадар стићи и утећи и на страшном мјесту постојати. То јутро сам возио од Далмације до Загреба на устоличење, па онда после устоличења до Љубљане у посету, па онда после посете у Италију до Villesse-а у шопинг, па онда назад за Далмацију, све у истом дану. Жика, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 18 минута, Снежана рече naprotiv, volim, al trba i magama njihovu livadicu dati Magine livadice su tamo gore...nisi pratila raspravu sa Vedranom. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Magine livadice su tamo gore...nisi pratila raspravu sa Vedranom. iskreno, nisam ispratila imam ja svoje livade koje kosim i rosim Trifke, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 pošto su vam knjige popile mozak, pa sve znate , da pitam ono što me oduvek interesovalo (ozbiljno): da li postoji jasno definisano mišljenje o odnosu evharistije i agape. jesu li u ranoj crkvi bile jasno razdvojene ili je to bilo jedno u sastavu drugog. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 4 минута, Isusovo magare рече Magine livadice su tamo gore...nisi pratila raspravu sa Vedranom. Па видиш да ти предвиђа исте ливаде ко и становнику куће цвећа. Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 4 минута, dragisa рече pošto su vam knjige popile mozak, pa sve znate , da pitam ono što me oduvek interesovalo (ozbiljno): da li postoji jasno definisano mišljenje o odnosu evharistije i agape. jesu li u ranoj crkvi bile jasno razdvojene ili je to bilo jedno u sastavu drugog. Све дефиниције су искристалисане на Ватиканском конилу под назиом mus magna. Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 24 минута, Ведран* рече Теби магаре логика није баш у функцији ја те шаљем на цвијетни трг, а ти мени велиш да те заустављам у екуменизму. Па крени да екуменишеш од цвијетног... А ево, пошто нас не волиш и нећеш да нам учиниш услугу и да нам даш преображењски храм у снегу, ево ти једна летња фотка. Ова је са устоличења митрополита Порфирија. То за мене био епски дан, јер сам ко Марко Краљевић био кадар стићи и утећи и на страшном мјесту постојати. То јутро сам возио од Далмације до Загреба на устоличење, па онда после устоличења до Љубљане у посету, па онда после посете у Италију до Villesse-а у шопинг, па онда назад за Далмацију, све у истом дану. Pa ja velim onda trebam i do Džamije,a on ništa samo zapeo za svoje..e sad ti neću ništa uslikati.. Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 16 минута, Ведран* рече Па видиш да ти предвиђа исте ливаде ко и становнику куће цвећа. Vedrane dušo šta je tu smiješno?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Не могу да одолим а да не малтретирам наше ревнитеље, а на првом месту моју Сарагу@Svetlana Pecin-Saraguda! Ево да она нешто уради гратис за Господа (можда јој је ово чаша ладне воде којом ће се спасити), а то је да нам преведе текст св. Марка Подвижника, а он није Латин! Ево текста СВЕТИТЕЉА Цркве ПРАВОСЛАВНЕ, који тврди, наслањајући се теологију Кирила Александријског (и тај је православни светац) и ратујући против секте мелхиседекијанаца да телесни Ис има почетак у времену, али не и ван времена. Што би рекла Сарага, предпостоји! Руку на срце ја нисам знао за овај текст кад сам покренуо тему, коју нису успели да затворе, али сам случајно сада налетео на њега! Јер за разлику од ових непријатеља Божије благодати, ми читамо текстове не да би у њима нашли потврду својих мишљења или предрасуда, него да би учили. И ово су питања по којима копамо већ 2-3 године. Али морам да признам да је задовољство кад смртник налети на овакав текст! Дакле, сада ће Сарага да спаси своју душу, а ја своје нерве, да не буде да сам измислио неки текст (као што Сарага вели да лажем кад кажем да међу владикама имам пријатеље). Ево из Марка О Мелхиседеку: Καὶ ἔχει καὶ οὐκ ἔχει, διότι αὐτὸς ὁ ἄναρχος τῆς ἑνώσεως γέγονεν ἀρχή, καὶ διὰ τοῦτο εἶπον· καὶ ἔχει καὶ οὐκ ἔχει. Εὐσεβέστερον δέ ἐστιν εἰπεῖν ὅτι οὐκ ἔχει· ὅσα γὰρ ὑποστατικῶς ἥνωται, κἂν ἐκ δύο νοοῖτο, ὅμως τῇ τοῦ δυνατωτέρου φύσει συνενωθὲν ἐκεῖνο καὶ νοεῖται καὶ ὀνομάζεται. Καθάπερ ποταμὸς ἀπὸ βροχῆς συσταθεὶς καὶ τῇ θαλάσσῃ συμμιγεὶς οὐκ ἔτι λέγεται ποταμός, ἀλλὰ θάλασσα, ἐκεῖθεν ἀρχὴν λαβὼν κἀκεῖ καταλήξας. Матусал, Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Trifke prevedi, ne mogu čekam na svetlanu, na tel. sam.:))) Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Trifke prevedi, ne mogu čekam na svetlanu, na tel. sam.:))) Не лишавај Сарагу спасења! Чекамо је до вечерас, а онда ћу ја да дам мој "фалсификовани" превод! Кукала им мајка безумнима... Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg, Матусал and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука