Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Не измотавај се. Не шаљемо те на екуменско ходочашће. Sram te bilo ti umjesto da me podržavaš ti zaustavljaš ekumenizam.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 3 часа, Trifke рече Kada budem bio jeromonah mozda mi i padne na pamet da gledam prvolik. Uz put jos jedan dobar razlog protiv proskomidije. Vezana je za svestenstvo samo. Па и кувар када спрема храну користи компликоване рецепте да би све нахранио....Мора бити јерархије нисмо комунисти....и небу постоји јерархија....јес ти то спремаш за рукоположење па те мрзи да учиш???? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 41 минута, Ведран* рече Бојим се да те питам, а шта то? Propoved "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 18 минута, Матусал рече Па и кувар када спрема храну користи компликоване рецепте да би све нахранио....Мора бити јерархије нисмо комунисти....и небу постоји јерархија....јес ти то спремаш за рукоположење па те мрзи да учиш???? Ma nije problem u svestenstvu nego sto ceo obred postoji samo za njih. Nisi me razummeo. A sto se tice ucenja za rukopolozenje. Pa gde si ti video da jeromonasi nesto znaju? To se procita Lestvica i eventualno vladika Nikolaj ili Brajcaninov i cao. Матусал, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Sveštenstvo su i laici, barem bi trebalo tako da bude. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 25 минута, Isusovo magare рече Sram te bilo ti umjesto da me podržavaš ti zaustavljaš ekumenizam.. Ma ko? On ti je ekumenista u srcu i dusi , nego se slihta ovde antiekumenistima. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 3 минута, Trifke рече Ma ko? On ti je ekumenista u srcu i dusi , nego se slihta ovde antiekumenistima. Priziva bokija da vidimo da li je dobro. Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 4 минута, Trifke рече Ma ko? On ti je ekumenista u srcu i dusi , nego se slihta ovde antiekumenistima. makar se svojima šlihta Ведран*, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Priziva bokija da vidimo da li je dobro. Prvo ga je Zoki prizvao a sada i on. Nece to na dobro da izadje! Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 1 минут, Снежана рече makar se svojima šlihta Pa da a ne ko ja stari unijata! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 39 минута, Isusovo magare рече Joj onda moram i na Gornji grad slikati i katedralu a da ne zaboravim braću muslimane trebala bih i do Džamije ali to mi je na drugom kraju grada,veliki bi to bio pothvat.. ti bre ko Tito počela novu sfrj da praviš Trifke, Ведран*, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Men se dopada ideja a opit dokazuje, da ima istinskih Hrišćana i nehrišćana u svim konfesijama.. Ja više numem dumrem da gledam naši vaši. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 10 минута, Снежана рече ti bre ko Tito počela novu sfrj da praviš Ja sam se odmah rodila čim je on umro.. Ведран*, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ja sam se odmah rodila čim je on umro.. neka te magare, imate Kumrovec, trkni u tvom hodočašću do tamo, ja ću dobrovoljno i kuću cveća da vam preselim Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 5 минута, Снежана рече neka te magare, imate Kumrovec, trkni u tvom hodočašću do tamo, ja ću dobrovoljno i kuću cveća da vam preselim A ne simbvolički rodjenje kominizma ostaje kod njih a kod nas sahrana komunizma. Zoran Đurović, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука