Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, dragisa рече

zahvaljujem na staranju ali koliko mi je poznato vi ste u zabludi i već sam vam naveo razloge.

Zato se ti I ne predstavljaš Imenom I ne pišeš svoje Prezime, niti odakle si niti u koju Crkvu ideš, jer verovatno tamo kao teolog maltretiraš sveštenike da su u zabludi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 8 минута, dragisa рече

ja bolest nisam ni navodio kao izgovor da nešto izbegavam, nego dajem kontekst u kome ako vam neko nešto odma ne odgovori odma kreću pretpostavke ove ili one. imaš moja pitanja pa možemo da nastavimo.

zahvaljujem na staranju ali koliko mi je poznato vi ste u zabludi i već sam vam naveo razloge.

не измишљај. Нико ти не замера на основу "претпоставки" него на основу тога што си јасно одбио да одговориш. То није претпоставка. Мислиш да смо будале? И сад као ми претпостављамо да ти ниси одговорио, а као планираш, кад на врби роди грожђе. Рекао си да нећеш да одговориш, и онда се не изговарај на болест. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

lepi moj dosvidanja, zaista uzaludno potrošeno vrem sa tobom

Наравно да је узалудно. Јер кад смо дошли до тачке у којој, да си искрен, могао си да имаш просветљење, ти бежиш, јер ти не да вражији (противнички) дух. 

Ако икада пожелиш да схватиш, ако ти дође некад помисао да ипак не знаш све, онда приступи читању и избаци из главе помисао да овде на све стране седе јеретици који само вребају да твоју чисту душу прождеру, па ће те Бог просветлити.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

не измишљај. Нико ти не замера на "претпоставкама" него на томе што си јасно одбио да одговориш. То није претпоставка. Мислиш да смо будале? И сад као ми претпостављамо да ти ниси одговорио, а као планираш, кад на врби роди грожђе. Рекао си да нећеш да одговориш, и онда се не изговарај на болест. 

svako ko pročita zadnjih 20ak strana jasno će videti vaše komentare sa pretpostavkama, na sva pitanja sam odgovorio, tražio sam da odgovoriš na tri pitanja i izbegao si. pametnom dovoljno da zaključi o čemu se ovde radi. 

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Наравно да је узалудно. Јер кад смо дошли до тачке у којој, да си искрен, могао си да имаш просветљење, ти бежиш, јер ти не да вражији (противнички) дух. 

Ако икада пожелиш да схватиш, ако ти дође некад помисао да ипак не знаш све, онда приступи читању и избаци из главе помисао да овде на све стране седе јеретици који само вребају да твоју чисту душу прождеру, па ће те Бог просветлити.

Видиш ли некада себе? :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Видиш ли некада себе? :)

Да. Пред огледалом проводим већи део дана. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Bokisd рече

Pa, kako je rodjen pre svih vekova ? Kako ? Kojim rodjenjem ? Od Koga ?

Rugaču, kad je rodjen od Marije Djeve, je li primio Božansku prirodu na sebe ili je rođen od Marije takav?

Подели на овим сајтовима

• Гости

пре 4 минута, dragisa рече

e al to što me ti ne gotiviš ... to mi je najžalije

Било би лепо да за почетак почнеш готовити и волети себе :mahmah:
А дрскост ти је канда један од јачих "дарова"?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Матусал рече

IMG_20180126_230314_232.JPG

ПАЗИ ЈЕРЕС!!!!

:))

Матусал исповеда два Христа!

12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, dragisa рече

tražio sam da odgovoriš na tri pitanja i izbegao si. pametnom dovoljno da zaključi o čemu se ovde radi. 

Pametan može samo da se smeje, kad vidi da ti je na jedno pitanje odgovoreno a da si ti dva pitanja potpuno promašio jer nisi ni video šta ti se repliciralo a to se ni mom detetu koji ide u prvi razred osnovne škole ne dešava više ili ako mu se ukaže razume, pa se vrati da vidi gde je napravio omašku.

Dakle na izmišljena pitanja samo glup čovek može da ti odgovori a Vedran to nije.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

ПАЗИ ЈЕРЕС!!!!

:))

Матусал исповеда два Христа!

12:smeha:

Ma Matusal sanja o nekakvom celom Bogočoveku :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...