Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, dragisa рече zahvaljujem na staranju ali koliko mi je poznato vi ste u zabludi i već sam vam naveo razloge. Zato se ti I ne predstavljaš Imenom I ne pišeš svoje Prezime, niti odakle si niti u koju Crkvu ideš, jer verovatno tamo kao teolog maltretiraš sveštenike da su u zabludi. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 8 минута, dragisa рече ja bolest nisam ni navodio kao izgovor da nešto izbegavam, nego dajem kontekst u kome ako vam neko nešto odma ne odgovori odma kreću pretpostavke ove ili one. imaš moja pitanja pa možemo da nastavimo. zahvaljujem na staranju ali koliko mi je poznato vi ste u zabludi i već sam vam naveo razloge. не измишљај. Нико ти не замера на основу "претпоставки" него на основу тога што си јасно одбио да одговориш. То није претпоставка. Мислиш да смо будале? И сад као ми претпостављамо да ти ниси одговорио, а као планираш, кад на врби роди грожђе. Рекао си да нећеш да одговориш, и онда се не изговарај на болест. Trifke, Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 26, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече lepi moj dosvidanja, zaista uzaludno potrošeno vrem sa tobom Искаш посебан третман? Разоваплоћаваш Бога и ти би да те неко готиви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 3 минута, dragisa рече lepi moj dosvidanja, zaista uzaludno potrošeno vrem sa tobom Наравно да је узалудно. Јер кад смо дошли до тачке у којој, да си искрен, могао си да имаш просветљење, ти бежиш, јер ти не да вражији (противнички) дух. Ако икада пожелиш да схватиш, ако ти дође некад помисао да ипак не знаш све, онда приступи читању и избаци из главе помисао да овде на све стране седе јеретици који само вребају да твоју чисту душу прождеру, па ће те Бог просветлити. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече не измишљај. Нико ти не замера на "претпоставкама" него на томе што си јасно одбио да одговориш. То није претпоставка. Мислиш да смо будале? И сад као ми претпостављамо да ти ниси одговорио, а као планираш, кад на врби роди грожђе. Рекао си да нећеш да одговориш, и онда се не изговарај на болест. svako ko pročita zadnjih 20ak strana jasno će videti vaše komentare sa pretpostavkama, na sva pitanja sam odgovorio, tražio sam da odgovoriš na tri pitanja i izbegao si. pametnom dovoljno da zaključi o čemu se ovde radi. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Наравно да је узалудно. Јер кад смо дошли до тачке у којој, да си искрен, могао си да имаш просветљење, ти бежиш, јер ти не да вражији (противнички) дух. Ако икада пожелиш да схватиш, ако ти дође некад помисао да ипак не знаш све, онда приступи читању и избаци из главе помисао да овде на све стране седе јеретици који само вребају да твоју чисту душу прождеру, па ће те Бог просветлити. Видиш ли некада себе? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 4 минута, Гајић рече Искаш посебан третман? Разоваплоћаваш Бога и ти би да те неко готиви e al to što me ti ne gotiviš ... to mi je najžalije Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Видиш ли некада себе? Да. Пред огледалом проводим већи део дана. Trifke, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 20 минута, Bokisd рече Pa, kako je rodjen pre svih vekova ? Kako ? Kojim rodjenjem ? Od Koga ? Rugaču, kad je rodjen od Marije Djeve, je li primio Božansku prirodu na sebe ili je rođen od Marije takav? Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Zoran Đurović, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 26, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 4 минута, dragisa рече e al to što me ti ne gotiviš ... to mi je najžalije Било би лепо да за почетак почнеш готовити и волети себе А дрскост ти је канда један од јачих "дарова"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 3 минута, Матусал рече ПАЗИ ЈЕРЕС!!!! Матусал исповеда два Христа! Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Матусал and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 8 минута, dragisa рече tražio sam da odgovoriš na tri pitanja i izbegao si. pametnom dovoljno da zaključi o čemu se ovde radi. Pametan može samo da se smeje, kad vidi da ti je na jedno pitanje odgovoreno a da si ti dva pitanja potpuno promašio jer nisi ni video šta ti se repliciralo a to se ni mom detetu koji ide u prvi razred osnovne škole ne dešava više ili ako mu se ukaže razume, pa se vrati da vidi gde je napravio omašku. Dakle na izmišljena pitanja samo glup čovek može da ti odgovori a Vedran to nije. Ведран*, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, Ведран* рече ПАЗИ ЈЕРЕС!!!! Матусал исповеда два Христа! Ma Matusal sanja o nekakvom celom Bogočoveku Zoran Đurović, Матусал and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Или не схвата или је сујетан. Не треба се нервирати. Објашњено му је, а он како хоће. Ведран*, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука