Ведран* Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Избегавши многе немани, копнене и морске... ...најзад стигох до Аслана. Пожалих се на одметнутог пацова. Рекох Аслану, иако су мишеви били против Беле Вештице неки од њих се одметнуше. Још рекох, да одметници сада његову милост и дар говора на зло користе. А Аслан ми изрецитова песмицу, и каза ми премудро, "реч ће их побити". И отпусти ме с миром. https://sozercanje.wordpress.com/2018/01/25/семе-песма/ Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 11 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne smućuj se Boksid Боксит је познат по разборитости и постојаности у мисли! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 16 часа, Zoran Đurović рече VSB & @Ведран* Враголан. Овог сотону од Видовите Зорке баците у вериге, јер се разгоропади чим је чуо да не могу да будем овде... Ma ne brini Vedran je naporan i Bogu.. Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 4 часа, Zoran Đurović рече Боксит је познат по разборитости и постојаности у мисли! I ne samo to,on prolazi kroz zatvorena vrata.. Opet me napast lovi ... Ведран*, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Ти баш тражиш запаљење плућа? Zoran Đurović, Trifke and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 39 минута, Isusovo magare рече Ma ne brini Vedran je naporan i Bogu.. bravoooooooo! Ima sliku mesto slavske ikone da ti stavim! Zoran Đurović, Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 25 минута, Ведран* рече Ти баш тражиш запаљење плућа? Magare je moj heroj! Isusovo magare, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 1 hour ago, Ведран* рече Ти баш тражиш запаљење плућа? Zločestoćo jedna..nešto mi se malo je zakompliciralo ali neka malo antibiotikića i proći će to.. Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Zločestoćo jedna..nešto mi se malo je zakompliciralo ali neka malo antibiotikića i proći će to.. озбиљно или се зезаш? Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 минут, Снежана рече озбиљно или се зезаш? Ma što je najgore ne zezam.. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 4 минута, Isusovo magare рече Ma što je najgore ne zezam.. ево једна за оздрављење Ведран*, Trifke and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 7 минута, Снежана рече ево једна за оздрављење Joj Gibonni je moja ljubav od djetinjstva❤ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Niko ne može da tvrdi da je Giboni prošao kroz zatvorena vrata ali sigurno je prošao. Ведран*, Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Niko ne može da tvrdi da je Giboni prošao kroz zatvorena vrata ali sigurno je prošao. Ја овог Гибона видим по први пут... Ведран*, Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Управо сада, Zoran Đurović рече Ја овог Гибона видим по први пут... Poznato mi je tvoje poznavanje estrade Nego nisi video pitanje, da li je ono od Markovog jevanđelija na Bogojavljanje sa fb, tvoje delo ili od Suz.? Pošto sam našao tekst kod pisuma a on preuzeo od suz. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука