Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 1 минут, Снежана рече

mada mislim da Dalmoši kažu - šempja (bez i)

"и" је само нечујно, али не кажу без "и". 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ведран* рече

"и" је само нечујно, али не кажу без "и". 

e neka si mi rekao :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Како је наш језик богат. У могућности је све да прими и посрби. :) 

Две наше жене су биле у шетњи и изразговарале се, па једна од њих касније прича својој притатељици на чистом серблиш језику и каже:

"ја и ова моја смо биле мало заједно, вокале смо и токале. Добро су и она и њени. Него рече ми да јој муж нешто није био у добром муду..."

думреш! 12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Како је наш језик богат. У могућности је све да прими и посрби. :)

o tempora o mores :unbelieveble:

Срби су најстарији народ, старији од парамецијума, нисмо ми ништа примили, него су други од нас примили

шта све човек неће прочитати овде

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Снежана рече

evo jedna za sestu Svetlanu

Мени се ова писма баш допада!  :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Ведран* рече

Мени се ова писма баш допада!  :D

а липа је, гуштан ми је слушат :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Сад бих ти исправио далматинску граматику, али магаре ће рећи да сам напоран, па нећу. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Trifke рече

Eto i neka mi neko kaze da ja preterujem kada kazem da ti nisi u zaveri sa MP. Ali serdicu ja vas. sFun_bat

Шта бре филозофирате ту?

Сарага ти каже: Дабогда се удавио!:))

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Оче Иване, помогла сам вам да поставите свој форум својевремено да би мисионарили. Сада, на њему мисионаре католици, по свему судећи. Да ли и даље имате благослов свог Епископа за његов рад? Је ли је ваш Епископ упознат са оним што се на њему пише? Зашто не опомињете Зорана и његову свиту да је забрањено да вређају друге чланове? 

Хајде, објасни ти сада мени како да се суздржим и да ти не кажем колико си глупа? 

Дејвид је мој другар, сам се понудио да ми објави тезу, но рекох да мора да чека јер немам времена да је сада преведем. Договарамо се да дођем до Крушевца, будем тамо гост на неколико дана и одржим серију предавања. Иначе, каже свештаницима: О. Зоран је написао нови текст, сви на читање!

Обећао сам му ускоро један текст о августиновој еклисиологији.

Умирао сам од смеха на Никодимовој хиротонији, кад су ме многи гледали приватно да причам са неким владикама, па се вероватно питали: Није ваљда ово она битанга што блати Цркву, а овде прича са Амфилохијем? Мислим пак да су неки имали срчани напад кад су ме у сепареу видели са Иринејем...:))Уз то, наручише и један деликатан посао од моје  смирености.

Оне будалетине од артемита објавиле неку моју фотку са Порфиријем кад причамо код реке и одмах коментар: "Опет бесни фрАва Ђуровић. Клевеће и измишља, језуитски покушава да унесе немир. Тај дух наш народ је давно препознао и од њега бежао, али са њим се и борио, и то углавном успешно. Одлазили су ватикански лукави ралативизатори на ђубриште историје. Данас фрАва "брани" Београдску патријаршију са других позиција. Измирио се са Синодалцима схвативши да се до кеш-лове не долази провокацијама и провокативним постерима на рачун синодалских јастребова. Каже разумео се са Порфиријом папољупцем који се са "Загребом воли јавно", у 10 минута, што је како каже, права реткост у нашој Цркви. На разним скарадним фејсбук групама који акценат стављају не на издају и језуитску превртљивост неких владика Београдске патријаршије, него на лични грех, рекли би да су ова двојица причали о Тањи Бошковић. Ми смо скоро сигурни да то није била тема. Пре свега што то фрАву Зорана не интересује. Теме су могле бити - новац и кеш у најбољим парохијама Загребачко-љубљанске епархије, лова од издаваштва или рентирања пословног простора, лова од рестаурације срушених цркава које финансира ЕУ, похвала оданости геј-богослова посебно када се фиктивно ожене док "младе" незванично постају владичанске наложнице итд."

Видиш ли како и артемити и ти браните СПЦ и ненавезени народ од мог галопирајућег и острашћеног католицизма?:))12:smeha::)) На баљезгарије термита нећу се обазирати. Предложио бих @Milan Rakic да те блокира на сличним јављањима, јер си ти тражила Оце, привели смо ти текстове које си хтела, ни на један ниси одговорила само си савила реп под ноге. Зато, да ти се да да само на та питања одговориш, а не да тролујеш тему овим глупим интервенцијама... Ево да те мало разгалим...

20229043_1577926762251785_41860728463063  

Ава Зоран Ђуровић донео обвезнице од 100 милиона евра од Ције Митрополиту Амфилохију да би разорио СПЦ!

Акт издаје се извео, а где би друго, под колонатама с. Петра у Риму! 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Шта бре филозофирате ту?

Сарага ти каже: Дабогда се удавио!:))

Ma ja to mislila a ne imadoh hrabrosti izgovorit..jesam života mi..

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Isusovo magare рече

Ma ja to mislila a ne imadoh hrabrosti izgovorit..jesam života mi..

Ja ti magare verujem!  Samo ti nastavi da shisas ovog Vedrana! To je zdravo i lekovito! :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Аво!

А неси знајо да су лукави латини озвучили све тамо на хиротонији? Па је познато све од п. Ири критике на рачун м. Порф песничких слобода на "Кирије, Кирије..." па све до тога сепареа. :coolio:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Zoran Đurović рече

Хајде, објасни ти сада мени како да се суздржим и да ти не кажем колико си глупа? 

Дејвид је мој другар, сам се понудио да ми објави тезу, но рекох да мора да чека јер немам времена да је сада преведем. Договарамо се да дођем до Крушевца, будем тамо гост на неколико дана и одржим серију предавања. Иначе, каже свештаницима: О. Зоран је написао нови текст, сви на читање!

Обећао сам му ускоро један текст о августиновој еклисиологији.

Умирао сам од смеха на Никодимовој хиротонији, кад су ме многи гледали приватно да причам са неким владикама, па се вероватно питали: Није ваљда ово она битанга што блати Цркву, а овде прича са Амфилохијем? Мислим пак да су неки имали срчани напад кад су ме у сепареу видели са Иринејем...:))Уз то, наручише и један деликатан посао од моје  смирености.

Оне будалетине од артемита објавиле неку моју фотку са Порфиријем кад причамо код реке и одмах коментар: "Опет бесни фрАва Ђуровић. Клевеће и измишља, језуитски покушава да унесе немир. Тај дух наш народ је давно препознао и од њега бежао, али са њим се и борио, и то углавном успешно. Одлазили су ватикански лукави ралативизатори на ђубриште историје. Данас фрАва "брани" Београдску патријаршију са других позиција. Измирио се са Синодалцима схвативши да се до кеш-лове не долази провокацијама и провокативним постерима на рачун синодалских јастребова. Каже разумео се са Порфиријом папољупцем који се са "Загребом воли јавно", у 10 минута, што је како каже, права реткост у нашој Цркви. На разним скарадним фејсбук групама који акценат стављају не на издају и језуитску превртљивост неких владика Београдске патријаршије, него на лични грех, рекли би да су ова двојица причали о Тањи Бошковић. Ми смо скоро сигурни да то није била тема. Пре свега што то фрАву Зорана не интересује. Теме су могле бити - новац и кеш у најбољим парохијама Загребачко-љубљанске епархије, лова од издаваштва или рентирања пословног простора, лова од рестаурације срушених цркава које финансира ЕУ, похвала оданости геј-богослова посебно када се фиктивно ожене док "младе" незванично постају владичанске наложнице итд."

Видиш ли како и артемити и ти браните СПЦ и ненавезени народ од мог галопирајућег и острашћеног католицизма?:))12:smeha::)) На баљезгарије термита нећу се обазирати. Предложио бих @Milan Rakic да те блокира на сличним јављањима, јер си ти тражила Оце, привели смо ти текстове које си хтела, ни на један ниси одговорила само си савила реп под ноге. Зато, да ти се да да само на та питања одговориш, а не да тролујеш тему овим глупим интервенцијама... Ево да те мало разгалим...

20229043_1577926762251785_41860728463063  

Ава Зоран Ђуровић донео обвезнице од 100 милиона евра од Ције Митрополиту Амфилохију да би разорио СПЦ!

Акт издаје се извео, а где би друго, под колонатама с. Петра у Риму! 

Na onoj slici koju ja vidjeh ne bijaste tako stari..7896634:1405_love:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...