Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 9 минута, Брка Жарковачки рече Кад ће 400. страна? Ево само за Брку! 400-та. Trifke, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече А А да ли има неко Логос? То је тек бомба. Чисто сумњам, али кад већ помињемо, да питам. Imao sam pa ga izbrisao sta je tebi bomba nema nista besplatno a i word je mnogo bolji za upotrebu Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Kažu, gde vidiš jednog pacova tu ih ima najmanje 10 a gde vidiš 10 pacova tu ih ima 1000. Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 7 минута, dragisa рече pa upravo je VAŠ problem što kao bukve ne kapirate to "pod vidom" nego insistirate na mesu i krvi (po neko ima i druge preferencije) i time sami sebi komplikujete život i izmišljate fizičku preegzistenciju i prožimanje nekih dimenzija jer vam se onda usled te iste krvi i mesa neuklapa cela hronologija: kako im se daje ako još stvarno nije prolio krv.... Naprotiv bezveze se ovdje zapetljavaš. Pobrkao si vas s nas. Kad neko postavlja pitanje, da li su se apostoli pričestili sa vaskrslim Hristom na tajnoj večeri, i kad neko odbija da to jasno i glasno kaže da jesu, onda jedino se može zaključiti da oni koji odbijaju da to iskažu zapravo smatraju da je Hristos na tajnoj večeri postao mišićno meso i krvne ćelije, jer njegov čas još nije bio stigao i nije bio ustao iz mrtvih i preobrazio se kako bi se onda mogao davati u svojoj punini. Trifke, Zoran Đurović, Матусал and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 5 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Kakav spomen, el to nešto iz protenstantske prakse? Dakle su se pričestili istinskim Telom i Krvlju ili nisu? Je li to bio Vaskrsli Hristos ili nije? Е сад да ми је ону попову мученицу да попијем, иако не пијем, иако је јутро, само да се пресаберем шта овај мишолики говори. Дакле није перформанса ради причестио апостоле него спомена ради? Ај добро. Спомена ради! Нек му буде. Али да питам онда како се то спомиње нешто што још није било? То онда неко врачање? Шта ли је? Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 9 минута, Trifke рече Imao sam pa ga izbrisao sta je tebi bomba nema nista besplatno a i word je mnogo bolji za upotrebu Па бомба није оно бесплатно, него оно друго Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Ведран* рече Нек му буде. Али да питам онда како се то спомиње нешто што још није било? Tje čudiš i ti čitaj dalje Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Tje čudiš i ti čitaj dalje Ај полако да наставим онда. Можда ми се и регулише низак кисеоник у крви, кад почнем да хипервентилирам читајући. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Па бомба није оно бесплатно, него оно друго E pa the Word daje jako puno lepih i besplatih stvvari Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 3 часа, Жика рече Зашто неки људи одмах нападају и оптужују, а нису добро схватили? Зар није поштеније рећи, не разумем, нећу се бавити тим питањима, идем да се молим и радим. Јесте поштеније, али то некима није у складу са модусом.... Zoran Đurović and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Laku noc! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 4 минута, Trifke рече E pa the Word daje jako puno lepih i besplatih stvvari Ај добро, повероваћу ти на ворд. Сад само да ми приватно откријеш тајне које си открио ВСБ-у. Zoran Đurović, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 10 минута, Justin Waters рече Naprotiv bezveze se ovdje zapetljavaš. Pobrkao si vas s nas. Kad neko postavlja pitanje, da li su se apostoli pričestili sa vaskrslim Hristom na tajnoj večeri, i kad neko odbija da to jasno i glasno kaže da jesu, onda jedino se može zaključiti da oni koji odbijaju da to iskažu zapravo smatraju da je Hristos na tajnoj večeri postao mišićno meso i krvne ćelije, jer njegov čas još nije bio stigao i nije bio ustao iz mrtvih i preobrazio se kako bi se onda mogao davati u svojoj punini. Što bi ti rekao sa kim se ti svadjaš: ne znam na koga misliš kada se obraćaš "mojoj strani" (nas /vas) ali na mene sigurno ne misliš pošto sam jasno napisao " Gospod nije dao svoje pravo BogoČovečansko telo i krv svojim učenicima da jedu i piju, već im je dao osveštani hleb i vino i rekoa im da je to Telo njegovo i Krv njegova" Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 4 минута, Trifke рече E pa the Word daje jako puno lepih i besplatih stvvari recimo kad na pesku pročitaš svoj greh Što reče apostol: Da nisam primio, ne bi ni znao da imam greh. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 3 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Tačno imam njuh. Znači simvol. Добро си нањушио. Дакле она јагњећа крв у Јевреја и Христова крв, то ти је све исто, и бесквасни хлебови и Христово тело, све сами символи, сличице, предзнаци итд. А сад после Христа ми само вршимо комеморацију, јер се већ збило. Тако некако? Justin Waters, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука