Isusovo magare Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 4 часа, Ведран* рече Непокајано шмокљаво магаре, Питао сам те хоћеш ли да те разрешим твога греха и да ти боље буде. Али ти одби, нећеш. Ти више волиш грипу него да те ја разрешим. А писали сте овде шта је пакао. Ето то је пакао. Тако ће бити у паклу, сви ће имати грипу, али ће им дража грипа бити но милост Божија. Али ја има да прснем данас светом богојављенском водом и у правцу Загреба, хоћеш - нећеш. Magarad ne ide u Pakao..tamo idu samo svećenici,biskupi,popovi i ostali pismoznanci.. Znas kako pise koliko je kome dano toliko ce se od njega i trazit.. A mene čekaju proplanci cvijeća i zelene trave..jer ja sam samo magare. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Magarad ne ide u Pakao..tamo idu samo svećenici,biskupi,popovi i ostali pismoznanci.. Znas kako pise koliko je kome dano toliko ce se od njega i trazit.. A mene čekaju proplanci cvijeća i zelene trave..jer ja sam samo magare. Тоооо магаре!! И ја ћу се онда спасти! Тражићу да будемо на истој ливади. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 Управо сада, Ведран* рече Тоооо магаре!! И ја ћу се онда спасти! Тражићу да будемо на истој ливади. Aaaa nećeš..livada za magarad je posebna i tamo ništa nečisto ne trčkara.. Ti ćeš dobiti poseban apartmančić,samo za poponje. Trifke, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 9 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Lupio bi ti šamar za ovo. Утицај директора фабрике гаћа на ВСБ! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Утицај директора фабрике гаћа на ВСБ! Оће и он да буде фаца. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 18 минута, Isusovo magare рече Ti ćeš dobiti poseban apartmančić,samo za poponje. Оће на силу да ме угура у сутерен. Рекао сам да нисам ја за тамо. Ја сам за ливаду. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 3 часа, Ведран* рече за Григорија Богослова Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 4 часа, Ведран* рече Он је уметник. Они стварају у хаосу. Мајка није смела да ми сређује собу. Бих дизајнер и рекорд сам постигао кад сам се кретао по соби напуњеној згужваним папиром и другим стварима који су ми као вода долазили до струка! Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 14 минута, Zoran Đurović рече Утицај директора фабрике гаћа на ВСБ! Svetitelja sa sabora. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 2 часа, Ведран* рече @Trifke да ли ти је доста она горе свињетина, или ти треба још меса? Гриша има на претек, скуте му љубим. Све дивљач. "... али, ко је злобан и неукротива звер тј. сасвим неспособан да у себе смести оно што се предлаже у умозрењу и у Богословљу, такав нека се не скрива у шуми са злобном намером да улови било какав догмат или било какву реч нашу, како би својим богохулством растрзао здраво учење, него нека се удаљи и што више одступи од горе, иначе ће бити побијен камењем и будући зао, злом ће погинути из простог разлога што истинита и тврда учења јесу камен спотицања за све оне који наликују зверима; - погинуће, без обзира што је рис који умире у шаренилу своме, или је лав који граби и риче који лови наше душе или наше учење, не би ли их претворио себи за храну; или је свиња која са блатом меша и губи прекрасне и блештеће бисере истине; или је арабијски, и другог порода, вук, без обзира што су вукови лукави у својим лажним наумима; или је лисица тј. лукава и неверна душа која, сходно времену и потреби, прима на себе разна обличја, хранећи се мртвим и усмрделим лешинама, као и маловажним виноградом (јер јој недостаје нешто крупније); или је било која друга животиња забрањена Законом, нечиста за храну и употребу! Реч, избегавајући и удаљавајући се од таквих, жели да буде записана на постојаним и каменим таблицама, и уз то на обејим странама таблица, због јасног и прикривеног смисла у Закону - јасног и откривеног, који је многима потребан и који пребивају у долини, и прикривеног, који је намењен малобројнима и који узађоше горе." Што потписа Гришу? - Да си овако оставио, рекли би: Пријавити оног римског јеретика поганог језика Редакцији и бановати га за свагда на Поукама, јер иако је од њега, премного је! Тај је срамота за свештенство, како рече Сарага и још неки! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 1 hour ago, Ведран* рече ви све знате и у стању сте да све друге томе научите! Врхунац дрскости је кад дођу мени Августина да објашњавају! Крене ми пара на уши! Е, а сад да питаш Биоксита или Видовиту Зорку да ли би јео душу Гр Богослову, да је којим случајем у прилици, одговорили би: Ко, ја? Шта ти пада на памет! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 Одох да си купим ракију... После да вам завршим са хидрогенском... Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 29 минута, Ведран* рече Оће на силу да ме угура у сутерен. Рекао сам да нисам ја за тамо. Ја сам за ливаду. Lažljivac jedan..sram te bilo.Sramiš se reći da si pop. Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Одох да си купим ракију... После да вам завршим са хидрогенском... А бре Аво, као киша око Крагујевца! Уцрвљаћемо се. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 8 часа, Снежана рече Чисто из радозналости, зашто мислиш да је рођење Исусово битније од васкрсења? možda izraz "važnije ili veće" nije najbolji u odnosu na ono što sam hteo reći. Spasenje u sebi obuhvata i Ovaploćenje i Vaskrenje i Oboženje i Preobraženje... itd sve je to jedinstven dogadjaj jer predstavlja isti momenat: jedinstvo Boga i Čoveka. npr kada Apostol Pavle kaže ne živim više ja nego živi u meni Hristos, da li je to: ovaploćenje, vaskrenje, oboženje ili preobraženje...ili? I jedno i drugo i treće jer predstavlja jednu istu stvar jedinstvo Boga i Čoveka. taj izraz "živi u meni Hristos" nije pesnička alegorija nego stvarnost za koju se ne može se reći izolovano to je (samo) oboženje, jer tako nešto kao izolovano ne postoji, odnosno ono je ujedno i Ovaploćenje (novog čoveka) i Vaskrsenje (mrtvog čoveka) i Oboženje (starog čoveka) i Preobraženje (postojećeg čoveka)... da ne filozofiram dalje, medjutim ono što sam hteo reći je da taj neverovatn i nama teško pojmljiv momenat istovremenog postojanja dve potpuno različite stvari (koje se nikada neće pomešati jer su razlike medju njima ne premostive) sjedine u Jedno, najveličanstvenije predstavlja Ovaploćenje. Ovaploćenje je istinska Volja Božija i zbog nje je sve stvoreno što je stvoreno. Ova Volja je najveća ljubav jer pokušava da nadiđe prirodu, sa jedne strane Bog svojom voljom ide protivno svojoj prirodi i uzima stvoreno, dok čovek (koji jedini u prirodi ima tu sposobnost) svojom voljom ide protivno svojoj prirodi kako bi primio božansko, u tom odnosu koji se zasniva samo na ljubavi radja se odnosno postoji odnosno Ovaploćuje ono što nikada po sebi ne bi moglo da postoji kao jedno i time predstavlja jedino autentično Novo (na odredjen način novo možda čak i za samog boga). u tom smislu kažem "važnije ili veće"... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука