Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 3 часа, Zoran Đurović рече Виш како се упада у небиће? Чекамо од тебе богодухно тумачење васкрслих пре васкрсења Мојсија и Илије из Дамаскина... Да нас духовно назидаш... Рекао сам да он тражи ендорфински фикс. А сад погледајте која бољка се лечи ендорфинима. Depersonalisation disorder. То ти је кад чоек изађе ван себе. Растави се. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Хвалим те, Господе неба и земље, што си сакрио ове ствари паметница овог века! Гледај, Бог сакрива! Оглувљује и ослепљује људе! Сјајна ствар! Јер Бог није мачка нити објект наших проучавања. Он је Господ и поставља правила игре. А правила су јасна: Играј и бићеш мени једнак. Бог се игра са нама. То је још у Платона записано, да смо играчке. Овде су пуна уста неких онтологија и разних зајебанција, а на игру се заборавља. Па и кад кажу "личност" то није личност него неки апстрактни концепт. Што вели пророк Илија: Заносе се људи као муда у кривину! Иако људи убише Бога, убише себе. Не да су га кобајаги убили. Убили су Бога заиста. И док је овог света, који у злу лежи, настављаће да га убијају. Али убијају себе. Као талибан који се опаше експлозивом. Нашијенци ће рећи: Нисмо узели експлозив! - Јесте, јер је грех у мисли. То што су ти везане руке и ноге нема никакве везе. Једнак си злочинац као Хитлер и Стаљин. Мрзиш брата, убица си. Не волиш ближњег, не познајеш Бога. Јер је Бог љубав. Ја знам да када ви останете сами са собом мрзите друге. Нема Бога у томе. Нема топлине у вашим срцима кад се молите Богу. Не чудите се томе. Јер понављате само речи, само ће крв из носа да вам цури. Ако не волите непријатеље своје, ништа сте. Од Господа вам ово говорим. Велим вама који претендујете да се називате хришћанима. Јер вам није Господ рекао: трудите се да волите људе; не рекао је: Волите непријатеље ваше! Не молите се за непријатеље ваше? Поменете их као преко оне ствари? Није то ни молитва ни љубав. А нама је то заповеђено, није остављено на опционално или добру вољу. Колико видим, Господ је сада ваш непријатељ. Молите му се. Јер ово није само нека интелектуална расправа. Као Јаков морате да се борите са Господом. Јесте да вам је скењао логику, али морате да се борите. Сви Оци које вам наведосмо су се борили са Господом. Целу ноћ. И одолели су. Ћопави су јер нису више били способни да ходају по овој земљи као и обично. Господ обележи човека. Блажен је сваки обележен. Радујте се и веселите се! - Ја не видим у вама ни радост ни весеље. Говорим строго да бих вам пробудио савест, јер нисте сви исти. Када бих могао очи да вам отворим! Но, то ни Христос није могао да уради. - Када вам већ није добро, пробајте да прескочите овамо па да видите да радост и живот заиста постоје! У горе не можете да будете, јер вас је Господ блокирао да бисте се отворили за њега. Немате шта да изгубите. Ово чак није ни ризик. У мраку сте једнако, па што да не пробате и нешто друго? Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 4 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Latinski recepti I dve molitve za svaki slucaj ako je prehlada od greha tvog licnog. А још се пита. Удрила на мене прекјуче. И мисли то није грех. А сад се злурадује надамном. Неће ти цинк помоћи, ја кад ти кажем. А заборавила је шта је снашло ону силну Авокадову родбину у Америки кад ми је претио тужбом недавно. Доживела авокада саобраћајку расули се по автопуту и настао од њија highway guacamole. И тако. Што би рекао Ава многонапанути, дете сам чуда. А имам и потврду, кад се родих доктори рекоше да сам чудо јер останух жив. Zoran Đurović, kopitar and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 @Zoran Đurović lepo si složio ovo, ima i dubinu i pouku. Ведран*, Драшко and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 @Ведран* ko ti pretio tuzbalicama? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече @Zoran Đurović lepo si složio ovo, ima i dubinu i pouku. Покајте се, јер је дошло Царство Небеско... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @Ведран* ko ti pretio tuzbalicama? Авокадо Где то беше? Ја рекао да је авокадо добар за гвакамоли, а овај испаде да је abogado, па вели море да ме тужи а онда не зађе ни сунце, истог дана страдаше тоне авокада на аутопуту у САД-у и наста гвакамоли џиновских размера Слао сам и видео. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Покајте се, јер је дошло Царство Небеско... Čitam Ignjatija Midica - biće kao eshatoloska zajednica Javljam kasnije utiske. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Čitam Ignjatija Midica - biće kao eshatoloska zajednica Javljam kasnije utiske. Не то да читаш! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Авокадо Где то беше? Ја рекао да је авокадо добар за гвакамоли, а овај испаде да је abogado, па вели море да ме тужи а онда не зађе ни сунце, истог дана страдаше тоне авокада на аутопуту у САД-у и наста гвакамоли џиновских размера Слао сам и видео. Joj setjam se. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече @Zoran Đurović lepo si složio ovo, ima i dubinu i pouku. 1. Korinćanima 1,25 Jer je "ludost" Božja mudrija od ljudi,! "Slabost" je Božja jača od ljudi. Zoran Đurović, Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече Не то да читаш! Hahaha joj što, rekoh lako štivo.. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Hahaha joj što, rekoh lako štivo.. Артемије забранио. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече Артемије забранио. Cek, jel ga zbog ovoga napao? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Cek, jel ga zbog ovoga napao? Зато што је Игњатије га је напао. Даклем, све. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука