Isusovo magare Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 часа, Zoran Đurović рече Е, али Ис се никад није смејао нити је икад био болестан! То не пише у Писму. Пише само да је провоцирао људе... Zar stvarno nitko nije znao nasmijati Isusa?!Kako je to moguće?! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 45 минута, Zoran Đurović рече @Ведран* Заобиђоше Дамаскина као да не постоји! Битно би Зорки да каже како су то моје интерпретације, али не чусмо њене!:)))) Оци их рокају, а они не знају одакле им бомбе падају! Па овај гађолог би у Царству рекао Дамаскину ћути тамо кад не знаш. Бокисда не смем да дирам. Добар је био јуче. Да га нисте ноћас покварили? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 46 минута, Ведран* рече Бокисда не смем да дирам. Добар је био јуче. Да га нисте ноћас покварили? Боксит се ломи... дао сам му формулу за потпис. Ако то потпише, наш је! Мало га стид што је био у заблуди, али и Петар се покаја... Кад потпише формулу, биће преображен. И онда му се грех неће рачунати. Јер улази у вечну димензију. Ведран* and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 5 минута, Zoran Đurović рече дао сам му формулу за потпис. Ако то потпише, наш је! Zoran Đurović, Milan Nikolic, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 8 минута, Zoran Đurović рече Боксит се ломи... дао сам му формулу за потпис. Ако то потпише, наш је! Мало га стид што је био у заблуди, али и Петар се покаја... Кад потпише формулу, биће преображен. И онда му се грех неће рачунати. Јер улази у вечну димензију. А бре попе! Гледајући у твоју поруку наиђе талас и покваси ми гаће начито! И не шалим се! Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 минута, Милан Ракић рече Не може без печата и потписа! Мора да се зна знање. Кад потпише, отпуштам га у миру. Али му нећу дати да разглашава науку. Милан Ракић, Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече А бре попе! Гледајући у твоју поруку наиђе талас и покваси ми гаће начито! И не шалим се! Попово, верујем ти, јер сам ја Дете чуда! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Zoran Đurović рече Попово, верујем ти, јер сам ја Дете чуда! А ја сад улицом треба да прођем. Мислиће људи да сам се у.и.ао! Једино ме спашава што многи још спавају. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Не би овај форум имао довољно мегабајта кад бих испричао за сва чуда! Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече А ја сад улицом треба да прођем. Мислиће људи да сам се у.и.ао! Једино ме спашава што многи још спавају. Вала, смејасмо се свих ових дана, редно је и да се упишамо!:))) Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 12 минута, Ведран* рече А бре попе! Гледајући у твоју поруку наиђе талас и покваси ми гаће начито! И не шалим се! E tak ti i treba.. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Kakva je sad ovo poplava? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 39 минута, Zoran Đurović рече Ако то потпише, наш је! Ма ни тај Ватикан није више што је некад био! Па зар вас нису тамо учили да се ово ради субверзивно? Не овако отворено. Сад неће хтети да потпише јер се он вас боји. После ђаво крив. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 16 минута, Isusovo magare рече E tak ti i treba.. Видиш ли ти мој @Volim_Sina_Bozjeg да и магарад постаде злурада! Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 4 часа, Zoran Đurović рече Боксит, стидљиво се примичеш формули за коју сам ти тражио потпис, а онда би ова твоја реченица требало да гласи: postajemo realno bespocetni po blagodati, ali, se i dalje zadrzava apsolutna transedentnost Boga koji je jedini по природи bespocetan. Ја сам завршио школу да читам текстове. То ми је занат. Ти си ово "по природи" изоставио да би сугерисао беспочетност као апсолутну категорију, тако да је ово "реално по благодати" опет кобајаги. Према томе, ти треба да напишеш или потпишеш: Бог је реално по природи беспочетан и ненастао, човек је реално по благодати беспочетан и ненастао. Кад ову формулу потпишеш, онда ћу рећи да мислиш као ми и Оци (док те не дуне Милан са својим хулним дахом). Ово потпиши без изостављања иједне речи и иједног слова. Сконцентриши се пре потписивања. Узми и прочитај оно што сам вам дао из Дамаскина. Јер кад укапираш да он говори о васкрслим Мојсију и Илији, онда ћеш схватити ово о чему ми причамо. Чекам параф... П.С. Ако кога интересује, вратих се. Срео сам само једну бабу. Isusovo magare, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука