dragisa Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Bože Milane pa ti ne razumeš grčki i ne čitaš Vulgatu u prevozu, to ti je velika greška. Zato nemo'š ti, vl. Maksim i ostali koji po obrazovanju nemaju ništa zajedničko sa Guruom da se tu petljaš. Nego od sad samo da aplaudiraš i prosvetljenje preegzistencije će u jednom trenutku da se izlije na tebe, a onda ... preegzistencija će te osloboditi i Poznaćeš grčki a i veća čuda ćeš činiti jer više nemaš ništa zajedničko... Sad će Guru da ti objasni nego trenutno radi na novom performansu "MT JN najmanji najveći", doduše malo se zamotao ali to je samo +, jer publika voli kad joj nije jasno a i Guru voli kad njemu nije jasno jer ispada još veći šmeker. Pa valjda ti je jasno da cela priča nema veze sa mozgom nego je bitno da si šmeker a kad znaš grčki onda Palami kažeš e šmekeru... Znaš dominiraš i to te oslobadja ... jer šta ti imaš zajedničko sa bilo kojim ocem, vladikom ili tumačenjem koje ne poznaje preegzistenciju (osim te iste preegzistencije) ... nisu oni na svom maternjem grčkom umeli dobro da se izraze pošto su samo ( i to tek po neki ) naslućivali koncept preegzistencije ali opet ...nije im to sve bilo baš jasno, znaš, i onda su tako nesrećno koristili neke reči koje tek sada dobijaju smisao ... šta da ti kažem ... Uživaj u performansu jer: "Prevod postade performans i nastani se medju nama i videsmo Dominaciju njegovu punu Šmekeraja i publike" "Ovaj dodje za svjedočanstvo, da svjedoči o dominaciji Prevoda, da svi vjeruju kroz njega. On ne bješe Dominacija nego da svjedoči o Dominaciji ( :-) ). Bješe Dominacija istinita koja dominira svakog čovjeka koji dodje na temu. Na forumu bješe i forum kroz njega postade i forum ga ne poznade." ... ali takva je sudba ugodnika božijih... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 3 часа, Milan Nikolic рече Немојте молим вас да будете секе персе, него у вашој теорији будите мушко, до краја. Јел верујете да вечност улази у време од почетка до краја? Дакле, ако је све претумбано, Све је претумбано теби у глави, ако уопште тамо има било чега осим промаје и воња злобе. Ја не верујем да вечност улази у време душо неиспавана. Него време у вечност. А мислим да тако верују и остали. Зар не видиш да је само теби у глави претумбано? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 1 hour ago, Milan Nikolic рече Само се запитај шта си питао. Шта човек да ти одговори? Не постаје ништа беспочетно и нестворено. Ти баш нећеш да спаваш? Целу ноћ ниси спавао. Није ти то здраво, знаш. Ниси још у есхатону Велиш да не постаје НИШТА беспочетно. А Свети кажу да Бог чини своје угоднике беспочетним. Они кажу да они који по природи имају почетак и крај, постају беспочетни и бескрајни. И шта ти мислиш, кога ћемо слушати, Николића неиспаваног бунцача, или Светитеље Божије? Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 @dragisa a argumentacija ti je vl.Maksim? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 4 часа, Milan Nikolic рече ,,Зато смо ми, као и Хр реално беспочетни'', каже ваш вођа на шатровачком. Jesi to priznao da je Hristos realno bespocetan sada? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 7 часа, Bokisd рече Ili, mozda je drugo pitanje,....gde je u eshatoloskim telima, pakao ? Интересује те да вам одговоримо о вашој судбини? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 часа, Ведран* рече Него време у вечност Iz vremena rodjenjem u Hristu Isusu, ostavljaš i pocetak i kraj podjednako i egzistiras u bespocetnom nestvorenom. Sto te cini bespocetnim i beskrajnim po bespocetnim i nestvorenim energijama, netruleznim i neraspadljivim u egzistiranju pre bilo kakvog pocetka i posle svakog kraja. Ovde na zemlji rodjenjem u Hristu, ti zasadis kao golo zrno i pocetak i kraj a plod nikne vaskrsne u bespocetnom i beskrajnom egzistiranju koje dobijes na dar. Tako kad umre tvoj pocetak, ti egzistiras realno i pre tog pocetka, kao sto umire kraj i nastane beskraj. Svetitelji su to mnogo bolje opisali. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 7 часа, Ведран* рече Љубим те, немој да ми поквариш расположење сада са нечим блесавим. Паметно си зборио. Нисам дошао до краја: Је ли се одржао? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Zoran Đurović рече Нисам дошао до краја: Је ли се одржао? Zaspao. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Нисам дошао до краја: Је ли се одржао? Заспао је. Убих се од досаде на беспочетном песку и бескрајној води (само за Милана) Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Заспао је. Убих се од досаде на беспочетном песку и бескрајној води (само за Милана) Lakše je kamili kroz iglene uši proći nego bogatome beskrajnim peskom...u raj. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 6 часа, Milan Nikolic рече да заправо верујете у апокатастазу. Немој да гајиш лажне наде, грло ти је отворен гроб, што каза Дамаскин... Једном кад уђеш у пакао, Хр баца кључ... А онда ћеш имати времена на претек да размишљаш о овоме што смо ти причали. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Lakše je kamili kroz iglene uši proći nego bogatome beskrajnim peskom...u raj. Али што је људима немогуће Богу је могуће. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Jesi to priznao da je Hristos realno bespocetan sada? Наведох слепцима да је Акиндин Палами бранио да и Хр назива беспочетним! И поред тога, он понавља Акиндинове речи! Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Zaspao. Да замолимо Господа да не оде са нама да га буди! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука