Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Pavle nije lood, video je vaskslog,zbog toga nam svjedoči: "Kroz Isusa Hrista je sve postalo." Trifke, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 А замисли да им се предочи могућност да је кроз "силазак" све створио? Па како је упаковао у време, па "контекст" па итд може бити, а не мора: Куку и леле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 @Avocado је тужбеном претњом мени навукао проклетство не само на себе него на сав род његов. Ово се данас десило. Trifke, Матусал, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 2 часа, Isusovo magare рече Hoćeš da ti objašnjavam a da ti kolutaš očima i vičeš "znam znam"?!! Не. Хоћу да ми попишеш све сцене из филма са библијским референцама. Trifke, Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 16 минута, Ведран* рече Не. Хоћу да ми попишеш све сцене из филма са библијским референцама. E ne mogu,a i da mogu ne mogu,mislim mogla bih ali ne mogu..dolaze mi gosti sa sjevera pa im idem fino skuhat jednu pravu domaću sarmu. Nego ta vrata,si vidio djeca prođu kroz vrata u taj nekakav bezvremenski prostor i budu tamo poprilicno dugo..ali kad se vrate u vremensku zonu opet kao da nije prosao minut otkad su otisli... Trifke, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 6 минута, Isusovo magare рече E ne mogu,a i da mogu ne mogu,mislim mogla bih ali ne mogu..dolaze mi gosti sa sjevera pa im idem fino skuhat jednu pravu domaću sarmu. Nego ta vrata,si vidio djeca prođu kroz vrata u taj nekakav bezvremenski prostor i budu tamo poprilicno dugo..ali kad se vrate u vremensku zonu opet kao da nije prosao minut otkad su otisli... А кад ти ја дођем у Загреб ош и мени спремити сарму па да ми причаш о Нарнији? Само ако не буде пост. Ти знаш да ми јадни по пола године постимо, а не као ви два дана у години. Paradoksologija and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече А кад ти ја дођем у Загреб ош и мени спремити сарму па да ми причаш о Нарнији? Само ако не буде пост. Ти знаш да ми јадни по пола године постимо, а не као ви два дана у години. Главни си ми осумњичени за кишељење купуса у Риму! Volim_Sina_Bozjeg, Ведран*, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Главни си ми осоумљичени за кишељење купуса у Риму! То се само потрефило. П.С. Ово нико неће разумети. Али ће им се јавити кад се испуни пуноћа времена. Али и тада ће то видети само ако им очи буду отворене. Снежана, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Главни си ми осумњичени за кишељење купуса у Риму! Мене питали другоосумњичени шта не ваља са сармама и киселим купусом. И рекох, да не ваља само то што су сарме замотане у купус. Часна пионирска. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече А кад ти ја дођем у Загреб ош и мени спремити сарму па да ми причаш о Нарнији? Само ако не буде пост. Ти знаш да ми јадни по пола године постимо, а не као ви два дана у години. Ne moze..drz se ti svog posta pametnije ti je.. Trifke, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 3 минута, Isusovo magare рече Ne moze..drz se ti svog posta pametnije ti je.. Не да ти Кошић да ме примиш? Ја нисам четник, обећавам. Trifke, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 2 часа, Гајић рече ;22. И све покори под ноге његове, и Њега постави изнад свега за главу Цркви, 23. Која је тијело његово, пуноћа Онога који све испуњава у свему. Ово дође тело бр. 3, тј. треће? Ил' четврто? Забројах се. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 21 минута, Џуманџи рече Ово дође тело бр. 3, тј. треће? Ил' четврто? Забројах се. Не знам ти ни ја, рече: "примите", а шта? Ја знам за Једнога у Цркви, а у контексту не пише Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Отвори ми се Небо и утврди ме Муња Небеска из Рима поруком следећом: Ис Хс је не једно тело него онај који има у телу све од века спашене. Оне који су били, који јесу и који ће бити. Он је један и недељив, комплетан. Ми само живимо наше историје и гледамо да јесмо у том телу. Иако је у Хр све завршено, за нас није завршено, јер смо у овом времену и простору призвани да будемо у Њему. Њему Слава са Беспочетним Оцем Његовим и Духом Светим у векове, векова! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 1 hour ago, Ведран* рече Не да ти Кошић да ме примиш? Ја нисам четник, обећавам. Ma nije zbog toga nego si težak brate,naporan..tvrdoglav kakogod.. Jedva da bi se s tobom i kava mogla popit u miru.. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука