Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Citat...dajte citat, aman ljudi, jel toliko teško potkrepiti svoje tvrdnje? Мораш најпре кроз чистилиште проћи. Ivan Marković, Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Кратос рече Ovo je dobro pitanje.Đuroviću sivi tiću pevaj.... El pad bio atemporalan i preegzistira svetu ili ne? Otpevao on nećeš valjda sad i ti da ti tražimo citat za njegove pesmice? A djurović je izgleda vaš magarac, pa vi poentirate pitanjima o kojima blage veze nemate i tovarite li tovarite bez ikakve elementarne pristojnosti. Šta će ti pristojnost kad je magarac u pitanju el da? Ведран*, ikrasil, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 5 минута, Vedran рече Мораш најпре кроз чистилиште проћи. ал` то тек кад прође митарства Zoran Đurović and ikrasil је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Otpevao on Nije na to odgovoreno. Čekamo. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Otpevao on nećeš valjda sad i ti da ti tražimo citat za njegove pesmice? A djurović je izgleda vaš magarac, pa vi poentirate pitanjima o kojima blage veze nemate i tovarite li tovarite bez ikakve elementarne pristojnosti. Šta će ti pristojnost kad je magarac u pitanju el da? Ne možeš da oćekuješ da se uličarski obraćaš nekome a da ti s druge strane on odgovara kulturno i pristojno...pa i da si papa rimski....ako si kadar da shvatiš ako nisi zaobiđi. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 9 минута, Кратос рече пре 2 часа, Milan Nikolic рече Po Đurovićevoj teoriji pad je deo preegzistencije Isusa Hrista. Ili pak nije? Ovo je dobro pitanje.Đuroviću sivi tiću pevaj.... El pad bio atemporalan i preegzistira svetu ili ne? ? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече Nije na to odgovoreno. Čekamo. Ваља послушати речи ове песме. ...речено је али... I am covering my ears like a kid .... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Činite drugima ono što želite da drugi čine vama.To je vrlo praktična zapovest.Dakle ako očekuješ pristojnost prvi budi pristojan.Ako činiš suprotno znači da to želiš i od drugih..... Iulianus and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 5 минута, Кратос рече da se uličarski obraćaš nekome Хоћемо цитат Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Ja odgovorno tvrdim da se mi svi ovde uveliko učimo od Zorana Djurovića, samo što je on za neke magarac pa ga tovare a za neke je kanonski sveštenik i vrsni teolog koji ne odstupa od Pisma i otaca i mi bi smo mu oprali noge i za sve ono što je nas i vas naučio. Pri tom niko ko prema njemu postupa dostojanstveno nije dužan da veruje u njegov teologumen ali svestan da je naučio nešto novo iz tekstova koje je o.Zoran prinosio. A onaj koji taji da je naučio taj ga tretira kao magarca. Iulianus, Милан Ракић, ikrasil and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Vedran рече Хоћемо цитат Nisam kvantifikovan da navodim citate. Ivan Marković and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Činite drugima ono što želite da drugi čine vama.To je vrlo praktična zapovest.Dakle ako očekuješ pristojnost prvi budi pristojan. Као на пример оно, када мени Кратос каже "глуп си ко точак" Кратос and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Vedran рече Као на пример оно, када мени Кратос каже "глуп си ко точак" Oću citat Ivan Marković and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 6 минута, Кратос рече Oću citat Krate, ne kradi fazone Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Ali da se vratimo na temu: Da li je ljudska priroda u Hristu stvorena i ako jeste kako može da preegzistira svetu?Pitanje za sve koji zastupaju teologumen da je svet stvoren kroz ovaploćeni Logos? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука