Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Preformulacija: nemam vremena da gledam temu, sem povremeno tu i tamo, da učestvujem ne mogu. Nisam video da je Milan pretio. Ako jeste, neće vam biti problem da to potkrepite citatom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Imate li dokaza za ovo što tvde neki od vas? Ako imate, moje izvinjenje VSB ide brže od misli... Ne treba mi druže tvoje izvinjenje a neke od komentara milanovih je snežana inače i obrisala jer su toliko neljudsski da ih je bilo teško i obrisati jer su izazivali mučninu. Al neka sam ja bezobrazan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Imate li dokaza za ovo što tvde neki od vas? Ako imate, moje izvinjenje VSB ide brže od misli... Не друже! Ти њему треба да се извинеш јер твоје речи да је он безобразан нису биле условљене истинитошћу или не тврдње о батинама. Јасно је да не знаш о њеној истинитости или не. Ти си њему безусловно рекао да је безобразан. Дакле не можеш сад постављати тврдњу као услов за извињење. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Ako jeste, neće vam biti problem da to potkrepite citatom... А што ми не верујеш на реч? Тања1 and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne treba mi druže tvoje izvinjenje a neke od komentara milanovih je snežana inače i obrisala jer su toliko neljudsski da ih je bilo teško i obrisati jer su izazivali mučninu. Al neka sam ja bezobrazan. Imaš li ti dokaz ili ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече А што ми не верујеш на реч? Moje demokratsko pravo. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Imaš li ti dokaz ili ne? Izvini ja sam bolestan čovek ja ne umem da razgovaram sa tipovima kao što si ti. ikrasil and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Izvini ja sam bolestan čovek ja ne umem da razgovaram sa tipovima kao što si ti. Ne znam brate. Ne moraš ti, može pop da da citat. Bilo ko ko tvrdi to što si ti rekao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 22 часа, Vedran рече Зависи са ким желиш да причаш. Разне способности су ти потребне. Широка лепеза. С попом, брат брату, треба ти докторат минимум један и 10 година искуства. Са Марковићем, енциклопедијско знање философске терминологије, мастер, и по неки завршени курс или специјализацију, али само акредитована. С Николићем, интимно познавање "богословске Тројице". С Волим Сина Божијег, опијеност љубављу Христовом. С Кратосом проницљивост да одговориш на кратка питања, брзином муње. С Бокисдом да упамтиш шта где можеш изгуглати и да имаш добро памћење. С Јулијаном, да познајеш музичку сцену, са акцентом на Бритни. С Снежаном, да имаш јако развијену свест о томе где је центар моћи. С Магаретом, да као минимум знаш класификацију римокатоличких празника. С осталима (немојте се љутити, још сте ми недефинисани ) мораћеш проценити. Са мном? Нека други кажу. Али ако мене питаш, са мном мош како ош, ал не мош докле ош. У тај час обрадова се духом Исус и рече: Хвалим те, Оче, Господе неба и земље, што си ово сакрио од мудрих и разборитих, а открио то безазленима. Да, Оче, јер је тако била воља твоја. https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=sinod&book=42&chap=10 Матусал, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 U redu, evo poruka za @Volim_Sina_Bozjeg. Izvinjavam ti se, dragi brate Marko, što sam te nazvao bezobraznim. Možda sam ovakav ili onakav, ali se trudim da ne budem nečovek, pa koliko mi uspe... A sad, ti ili neko drugi ko to tvrdi, nebitno ko, dajte dokaze vaše tvrdnje. Šta vam je to teško? Жика, Ведран* and Матусал је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече У тај час обрадова се духом Исус и рече: Хвалим те, Оче, Господе неба и земље, што си ово сакрио од мудрих и разборитих, а открио то безазленима. Да, Оче, јер је тако била воља твоја. https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=sinod&book=42&chap=10 Врло лепо. Него шта мислите шта значе ове речи? а) немудрим и неразборитима се открива б) мудрим и разборитим се не открива в) мудрост и разборитост нису услов, али безазленост јесте, без обзира на мудрост и разборитост. Paradoksologija, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече U redu, evo poruka za @Volim_Sina_Bozjeg. Izvinjavam ti se, dragi brate Marko, što sam te nazvao bezobraznim. Možda sam ovakav ili onakav, ali se trudim da ne budem nečovek, pa koliko mi uspe... A sad, ti ili neko drugi ko to tvrdi, nebitno ko, dajte dokaze vaše tvrdnje. Šta vam je to teško? Prvo da mi se još izviniš što si rekao da pišem budalaštine. Rekao kratos VSB rekao to i to, ja to nikad izrekao nisam ali ti nisi propustio priliku da kažeš kako pričam budallaštine. E sad ti meni daj citat mojih budalaštinja a ja ću tebi dati citat koji te mrzi da tražiš. ikrasil and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 11 минута, Ivan Marković рече Moje demokratsko pravo. После се чудиш кад ти као средње име додам сотона/демон. Манијачиш се беспотребно. Никада се код мене не нађе непоткрепљене изјаве. ikrasil and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 @Ivan Marković откуд ти испаде сад...питаш за пост од пре 70 страна, а не питаш за Максимов и Паламин цитат, тја... Ivan Marković, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече После се чудиш кад ти као средње име додам сотона/демон. Манијачиш се беспотребно. Никада се код мене не нађе непоткрепљене изјаве. Ne, ne čudim se. To se msm čudio Vedran. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука