Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече jer je moguće da je meni promaklo Ма то тек никако није могуће. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Au bre al si bezobrazan. Gde mu je on to pretio? Ako jeste, navedi (jer je moguće da je meni promaklo). Ako nije, red bi bio da mu se izviniš... kakvo smešno pitanje da li je moguće da je tebi promaklo a u nekoliko navrata kad te zoran djurović zvao na temu rekao si da nemaš vremena ni da je pratiš ni da daš komentare. Ali neka si ti meni rekao da sam bezobrazan. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Vedran рече Ма то тек никако није могуће. Moguće je. A sad citat, ako nije problem. Pa ću ja da povučem što sam reko VSB da je bezobrazan... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Au bre al si bezobrazan. Gde mu je on to pretio? Ako jeste, navedi (jer je moguće da je meni promaklo). Ako nije, red bi bio da mu se izviniš... Излистај. Ја и пријавио. Нико није реаговао. Као што сам се данас вратио на 50у стр да нађем где је Боксит тврдио да су дарови симбол, јер је негирао да је тако нешто изјавио. Ухватисмо га ин флагранте. Наравно да оком није трепнуо. Тања1 and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече kakvo smešno pitanje da li je moguće da je tebi promaklo a u nekoliko navrata kad te zoran djurović zvao na temu rekao si da nemaš vremena ni da je pratiš ni da daš komentare. Ali neka si ti meni rekao da sam bezobrazan. Nisam imao vremena da učestvujem, ali je povremeno pratim, kad stignem. Sad radim, kao što sam i napisao. A sad daj citat, jer je moguće da mi je promaklo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Au bre al si bezobrazan. Gde mu je on to pretio? Ako jeste, navedi (jer je moguće da je meni promaklo). Ako nije, red bi bio da mu se izviniš... Него да те питам Иване. Како ти то најпре кажеш "безобразан си" а тек онда ах можда ми је и промакло. Дакле, безобразан је промакло теби или не? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Заборавих да ти кажем, а сетих се јутрос... Није само да ти ја идем на живце него и Ис! Спрдам се, али у свакој спрдњи има мало спрдње... Срећом да нисам у Јеванђељу па да ме треснеш о зид. - Иначе, прича ти је била одлична. Лепо искуство, мистично. Не спрдам се. Само сада преведи то и на "мале" и бићеш савршена. превазишла сам то оче, не идете ми на живце, Исус још мање, мени такви типови не иду на живце, иначе сам челичних живаца, само вас молим као ауторитета за мало више достојанства у опхођењу према људима који вас поштују и прате и за јоту више према онима који нису ваши истомишљеници. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Vedran рече Него да те питам Иване. Како ти то најпре кажеш "безобразан си" а тек онда ах можда ми је и промакло. Дакле, безобразан је промакло теби или не? Citat? Gde mu je to pretio batinama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Citat? Тебра, мислим да је у првих 30 страница. Листај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Nisam imao vremena da učestvujem, ali je povremeno pratim, kad stignem. Sad radim, kao što sam i napisao. A sad daj citat, jer je moguće da mi je promaklo I bibliotekarka je čekala malog Aleka da vrati knjigu. Милан Ракић and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Тебра, мислим да је у првих 30 страница. Листај. Ne ide to tako, padre. Za ovako gadnu optužbu, strana koja je tvrdi mora i da je dokazuje...izvolte. Ja da listam, ne pada mi na pamet... Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 2 минута, Ivan Marković рече Nisam imao vremena da učestvujem, ali je povremeno pratim, kad stignem. Sad radim, kao što sam i napisao. A sad daj citat, jer je moguće da mi je promaklo Ја не могу да верујем својим очима шта од тебе читам. Да ти није хакован профил? Можда ти је промакло, а иначе не читаш јер немаш времена, али сумњаш да и је промакло, јер како би, а ВСБ је безобазан, без обзира. Zoran Đurović, Милан Ракић, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Vedran рече Ја не могу да верујем својим очима шта од тебе читам. Да ти није хакован профил? Можда ти је промакло, а иначе не читаш јер немаш времена, али сумњаш да и је промакло, јер како би, а ВСБ је безобазан, без обзира. Imate li dokaza za ovo što tvde neki od vas? Ako imate, moje izvinjenje VSB ide brže od misli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 7 минута, Zoran Đurović рече Излистај. Ја и пријавио. Нико није реаговао. Као што сам се данас вратио на 50у стр да нађем где је Боксит тврдио да су дарови симбол, јер је негирао да је тако нешто изјавио. Ухватисмо га ин флагранте. Наравно да оком није трепнуо. Pa, rekao sam da cu' to da objasnim. ( kasnije ). Kao sto sam objasnio za sva druga pogresna ucitavanja ( onoga , sto nisam rekao ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 2 минута, Снежана рече превазишла сам то оче, не идете ми на живце, Исус још мање, мени такви типови не иду на живце, иначе сам челичних живаца, само вас молим као ауторитета за мало више достојанства у опхођењу према људима који вас поштују и прате и за јоту више према онима који нису ваши истомишљеници. Усавршаваш се, што ми је драго. Што се тиче "безбожника", ја их каштигам како Бог заповеда. Сада су нека друга времена, толеранција и демократија. Ја сам старомодан. Демократски прихватите и моју старомодност. Жика, Матусал, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука