Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Ivan Marković рече

jer je moguće da je meni promaklo

Ма то тек никако није могуће. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

Управо сада, Ivan Marković рече

Au bre al si bezobrazan. Gde mu je on to pretio? Ako jeste, navedi (jer je moguće da je meni promaklo). Ako nije, red bi bio da mu se izviniš...

kakvo smešno pitanje da li je moguće da je tebi promaklo a u nekoliko navrata kad te zoran djurović zvao na temu rekao si da nemaš vremena ni da je pratiš ni da daš komentare.

Ali neka si ti meni rekao da sam bezobrazan.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Au bre al si bezobrazan. Gde mu je on to pretio? Ako jeste, navedi (jer je moguće da je meni promaklo). Ako nije, red bi bio da mu se izviniš...

Излистај. Ја и пријавио. Нико није реаговао. Као што сам се данас вратио на 50у стр да нађем где је Боксит тврдио да су дарови симбол, јер је негирао да је тако нешто изјавио. Ухватисмо га ин флагранте. Наравно да оком није трепнуо.  

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

kakvo smešno pitanje da li je moguće da je tebi promaklo a u nekoliko navrata kad te zoran djurović zvao na temu rekao si da nemaš vremena ni da je pratiš ni da daš komentare.

Ali neka si ti meni rekao da sam bezobrazan.

Nisam imao vremena da učestvujem, ali je povremeno pratim, kad stignem. Sad radim, kao što sam i napisao. A sad daj citat, jer je moguće da mi je promaklo

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Него да те питам Иване. Како ти то најпре кажеш "безобразан си" а тек онда ах можда ми је и промакло. Дакле, безобразан је промакло теби или не?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Заборавих да ти кажем, а сетих се јутрос... Није само да ти ја идем на живце него и Ис!:)) Спрдам се, али у свакој спрдњи има мало спрдње...  Срећом да нисам у Јеванђељу па да ме треснеш о зид. - Иначе, прича ти је била одлична. Лепо искуство, мистично. Не спрдам се. Само сада преведи то и на "мале" и бићеш савршена. 

превазишла сам то оче, не идете ми на живце, Исус још мање, мени такви типови не иду на живце, иначе сам челичних живаца, само вас молим као ауторитета за мало више достојанства у опхођењу према људима који вас поштују и прате и за јоту више према онима који нису ваши истомишљеници.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

Него да те питам Иване. Како ти то најпре кажеш "безобразан си" а тек онда ах можда ми је и промакло. Дакле, безобразан је промакло теби или не?

Citat? Gde mu je to pretio batinama?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Nisam imao vremena da učestvujem, ali je povremeno pratim, kad stignem. Sad radim, kao što sam i napisao. A sad daj citat, jer je moguće da mi je promaklo

I bibliotekarka je čekala malog Aleka da vrati knjigu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Тебра, мислим да је у првих 30 страница. Листај. 

Ne ide to tako, padre. Za ovako gadnu optužbu, strana koja je tvrdi mora i da je dokazuje...izvolte. Ja da listam, ne pada mi na pamet...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Ја не могу да верујем својим очима шта од тебе читам. Да ти није хакован профил? Можда ти је промакло, а иначе не читаш јер немаш времена, али сумњаш да и је промакло, јер како би,  а ВСБ је безобазан, без обзира. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

Ја не могу да верујем својим очима шта од тебе читам. Да ти није хакован профил? Можда ти је промакло, а иначе не читаш јер немаш времена, али сумњаш да и је промакло, јер како би,  а ВСБ је безобазан, без обзира. 

Imate li dokaza za ovo što tvde neki od vas? Ako imate, moje izvinjenje VSB ide brže od misli...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Излистај. Ја и пријавио. Нико није реаговао. Као што сам се данас вратио на 50у стр да нађем где је Боксит тврдио да су дарови симбол, јер је негирао да је тако нешто изјавио. Ухватисмо га ин флагранте. Наравно да оком није трепнуо.  

Pa, rekao sam da cu' to da objasnim. ( kasnije ).

Kao sto sam objasnio za sva druga pogresna ucitavanja ( onoga , sto nisam rekao ).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

превазишла сам то оче, не идете ми на живце, Исус још мање, мени такви типови не иду на живце, иначе сам челичних живаца, само вас молим као ауторитета за мало више достојанства у опхођењу према људима који вас поштују и прате и за јоту више према онима који нису ваши истомишљеници.

Усавршаваш се, што ми је драго. Што се тиче "безбожника", ја их каштигам како Бог заповеда. Сада су нека друга времена, толеранција и демократија. Ја сам старомодан. Демократски прихватите и моју старомодност. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...