Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 26 минута, Isusovo magare рече Mislim da je samo Isus vanvremena a ljudi su ipak ograniceni u vremenu.. Ждребице, то може да буде тачно само ако је Ис васкрсао за себе, а нас оставио да смрдимо под земљом. А Павле вели да нас саваскрсе и посади са десне Оцу и да ми живимо на небу иако смо овде на земљи. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 3 минута, Vedran рече Јер Логос иначе једе пророде, да преживи, тј. храни се њима? Биће овде колекција читава за теолошке анале. Ма готово читав речник нових теолошких термина српског форумског богословља под називом: „Богословско богословље у икономијској функцији: савремени речник основних појмова" Ovo ti je na onom retardiranom nivou ubijanja dece ometene u razvoju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Dakle složio si se kroz Isusa Hrista je sve stvoreno? Pročitaj lepo šta si napisao. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 I što bi se uopšte ovaploćavao kad od večnosti ima ljudsko telo?Onda je priča o nekvom oboženju o usinovljenju totalno besmislena jer i ,,pre,, nego što je svet nastao ljudska priroda je ,,već,, egzistirala na nivou večnosti. A još ispada da se Sin Božiji od večnosti rezlikuje od Oca i Duha jer su oni bestelesni. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 6 минута, Кратос рече Ovo ti je na onom retardiranom nivou ubijanja dece ometene u razvoju. Пошто то опет коментаришеш, истине и магаради ради, нека буде знано да је то око "убијања" била импликација односно логична последица твојих "богословских" закључака. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Управо сада, Vedran рече Пошто то опет коментаришеш, истине и магаради ради, нека буде знано да је то око "убијања" била импликација односно последица твојих "богословских" закључака. Ne interesuju me tvoji psihopatski zaključci.Ko hoće može lepo da pročita o čemu je bilo reči.Piše sve lepo. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 11 минута, Кратос рече Da li sada Isus Hristos postoji u večnosti kao ovaploćeni Sin zajedno sa Ocem i Duhom Svetim?Da postoji,uzdigao je stvoreno na nivo večnosti i tu ne može više ništa da se menja. A pre toga ne postoji jer je bio u nacrtu? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 14 минута, Pontifex Emeritus рече одговор је- постоји. и ту нема никакво ''пре'' и ''после''. само постоји. εἶπεν αὐτοῖς Ἰησοῦς Ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, πρὶν Ἀβραὰμ γενέσθαι ἐγὼ εἰμί. Ваљда ће поукаши пуштити да Ис каже за себе у црвеном? Или ће и они на ове речи да узму камење у руке да га затепају?! Интересантно је да Оваплоћени вели за себе: Ја јесам. - Ништа не прецизира као Кратос и компанија: Као Логос јесам, али не и као овај кога видите пред вама... Матусал, Ведран*, Pontifex Emeritus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Ko hoće može lepo da pročita o čemu je bilo reči.Piše sve lepo. Најзад си рекао нешто паметно! Алилуја! Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Logos postoji u nacrtu samoga sebe a već je kroz njega sve postalo Pontifex Emeritus, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Интересантно је да Оваплоћени вели за себе: Ја јесам. - Ништа не прецизира као Кратос и компанија: Као Логос јесам, али не и као овај кога видите пред вама... Па кад се није бавио "богословском Тројицом" као ови! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Управо сада, Vedran рече Па кад се није бавио "богословском Тројицом" као ови! Боже, сачувај ме од Нечастивог и од Богословске Тројице! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 2 минута, Vedran рече Па кад се није бавио "богословском Тројицом" као ови! Ако ћеш ми веровати, и сада кад прочитам ту синтагму мислим да је неко нешто погрешно пренео. Да нечовек (по Бокситовој категоризацији) није то рекао... Толико ми изгледа настрано и немогуће... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 20 минута, Zoran Đurović рече Ждребице, то може да буде тачно само ако је Ис васкрсао за себе, а нас оставио да смрдимо под земљом. А Павле вели да нас саваскрсе и посади са десне Оцу и да ми живимо на небу иако смо овде на земљи. To bi značilo da tvoja sada nerođena deca već postoje u konačnom Carstvu odakle mogu imati odnos sada sa tobom, da ti se javljaju. Ali to je besmislica. Sve ima svoju hronologij=Milan Nikolic rece pa se zbunih. A sto se tice sv.Mise i misticnog tijela Kristova to mi je jasno. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Толико ми изгледа настрано и немогуће... Настрано јесте, али немогуће очигледно није. А на жалост, изгледа да случај није ни усамљен. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука