Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 1 минут, Благовесник рече "Raste ljudskom prirodom" u smislu - uzrasta tj. usavrsava se (u znanju, osvecenje, slavi...). Разумео сам шта си хтео рећи, али ипак је овакав израз проблематичан. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 8 часа, Благовесник рече raste i napreduje ljudskom prirodom usvajajuci postepeno, iz svoje bozanske prirode, sveznanje, upodobljenje, proslavljenje... Tako nas spasava, nasu sustinu (prirodu) isceljuje, osvecuje, obozuje, proslavlja... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 49 минута, Vedran рече Јесте ли ви римокатолик? Не да је важно због нечега, него питам онако из знатижеље. Ждребица је католкиња, колико сам ја укапирао. Благовесник, Isusovo magare and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 1 hour ago, Vedran рече Да. Инкарнација. Boze mi oprosti,sta ti to govoris,jesi ti bio kod Sai babe ili sta?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 23 минута, Благовесник рече Tako nas spasava, isceljuje i osvecuje, obuzuje i proslavlja nasu ljdusku prirodu... Da je On zadrzao svoju bozansku prirodu, pokazuje to da iako se podcinio okvirima ljudske sustine projavljuje svoju APSOLUTNU bozansku slobodu, jer vidimo da NE MORA da robuje prirodi koju je primio na sebe (kada je bilo potrebno hoda po vodi tj. nadilazi svoju primljenu prirodu, smrt nema vlast drzati ga, vec On ima vlast svoj zivot dati i opet natrag uzeti...), sve to upravo zbog sinergije neslivenog, nepromenljivog, nerazdjeljivog i nerazlucnog jedinstva (zajednice) u Bogocoveku Isusu Hristu bozanske i covecanske prirode. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 59 минута, Vedran рече Јесте ли ви римокатолик? Не да је важно због нечега, него питам онако из знатижеље. Eto upravo ste dobili odgovor od "gospodina konja"..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 13 минута, Isusovo magare рече 1 hour ago, Vedran рече Да. Инкарнација. Boze mi oprosti,sta ti to govoris,jesi ti bio kod Sai babe ili sta?? Још ћеш од попа Ђуровића направити и пророка зато што рече "ждребе". Јер драго моје ждребе, још дуго ћеш морати њакати док не постанеш магаре. И научити кад њакати, а кад траву пасти. А сад узми неки речник па нађи речи "инкарнација" и "реинкарнација", па кад то научиш можда те и пусте у први магарећи разред. Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 8 минута, Isusovo magare рече 1 hour ago, Vedran рече Јесте ли ви римокатолик? Не да је важно због нечега, него питам онако из знатижеље. Eto upravo ste dobili odgovor od "gospodina konja"..? Па кад је тако срећан вам данашњи благдан. Матусал, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 3 минута, Vedran рече Па кад је тако срећан вам данашњи благдан. Hvala.Ali nije blagdan nego svetkovina. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 6 минута, Vedran рече Још ћеш од попа Ђуровића направити и пророка зато што рече "ждребе". Јер драго моје ждребе, још дуго ћеш морати њакати док не постанеш магаре. И научити кад њакати, а кад траву пасти. А сад узми неки речник па нађи речи "инкарнација" и "реинкарнација", па кад то научиш можда те и пусте у први магарећи разред. O Boze moj sta je on svecenik?!?? Nisam htio reci sveceniku da je konj.Sorry. Благовесник and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 2 минута, Isusovo magare рече Hvala.Ali nije blagdan nego svetkovina. Пардон. Ето ја се не разумем у значење тих речи, као ни ви у инкарнацију и реинкарнацију. Али ја бих замолио да ми се појасни разлика, ако може. Претпостављам али нисам сигуран. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече O Boze moj sta je on svecenik?!?? Nisam htio reci sveceniku da je konj.Sorry. Не секирајте се. Навикао је он. Него није то никоме требало рећи, а то што вас ми зовемо магаре је друго, јер сте сами себи изабрали то име, па немате баш право узвраћати на овај начин. Zoran Đurović and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 20 минута, Isusovo magare рече O Boze moj sta je on svecenik?!?? Nisam htio reci sveceniku da je konj.Sorry. Осим што нисте знали да ли је Ђуровић свештеник, да ли можда знате јесте ли магарац или магарица? Није данас лако бити ни једно ни друго, трол поготово Zoran Đurović, Ведран* and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 9 часа, Гајић рече Који од Оца Исходи, може се рећи "и преко Сина" , никако кроз Сина! Ne može ni preko jer Sin nema učešća u ishođenju od Oca Duha Svetoga niti Duh ima učešća u rađanju Sina od Oca. U odnosu prema svetu Duh Sveti se daje svetu kroz Sina od Oca. Матусал је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 12 минута, Кратос рече Ne može ni preko jer Sin nema učešća u ishođenju od Oca Duha Svetoga niti Duh ima učešća u rađanju Sina od Oca. U odnosu prema svetu Duh Sveti se daje svetu kroz Sina od Oca. Хвала на исправци, али ако кажемо "кроз" онда долазимо до тога да је Дух и у Сину? Ако кажемо: "преко", онда је Син са Духом Оцем и једномислено Љубављу садејствују давајући се Један Другоме Оцем? Не значи ли "кроз" и сливање, ако ли у том случају нема сливања, имамо различите материјале? Које Уважавање Себе Самог, ради Себе Самог :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука