Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Аурор рече

Ako se stvari ne postave na neki način, završićemo sa gej "brakovima" i trećim polom, otprilike je jasno...

Dace bog... mislim da je sad vec pitanje trenutka.

пре 3 минута, Аурор рече

Drugo, opscenosti su zabranjene u civilizovanim društvima, samo proširiti i na ovo, pošto mu je tu mesto.

rece her Auror, donosliac opstih sudova na osnovu sopstvenog pojedinacnog iskustva! :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Svejedno mi je kad ću dobiti ban. Njihovu poganu ideologiju nikada neću tolerisati.

Дечаче, од воље ти. Углавном, већ си опоменут за "убијање" неистомишљеника, те ти то више неће бити толерисано. Обашка "фејспалмирање" да један, готово инжењер, дозволи себе да једно од "средстава" за егзекуције које промишљаш у својој незреллости називаш "хелиХоптером".

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Neću čak ni za svaku paradu. Ovi kod nas samo mašu zastavicama i proveravaju da li će država da ih zaštiti od ludaka sa palicama. Mislim na one što vode osmogodišnju decu da tverkuju i poput onog lika sa meme-a.

Nemoj da zaboravis i ove monstrume i mutante "prirode"

6a00d8341bf90553ef0120a9381696970b-800wi

powerlifter-to-bodybuilder-thats-a-kroc_

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

kuku majko...

ovo sve u tvorza odma...  jel ima jos neki video, valja ih sakupiti sve na jednom mestu kako bi ih lakse unistili... da...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Управо ми то није јасно. Већа права дајеш људима везано за њихову имовину, него за њихово тело. Тржиште да буде слободно, али друштво да буде ограничено. Држава да ти се не меша у то с ким ћеш да послујеш, али да ти каже кога смеш да љубиш на улици.

Је ли капираш на шта мислим?

Kapiram, ali je možda bolje da se ovo lokalizuje na mračne budžake, kad već ne može da ga ne bude. 

Van mejnstrima da bude, tačnije.

пре 3 минута, cloudking рече

rece her Auror, donosliac opstih sudova na osnovu sopstvenog pojedinacnog iskustva! :D

Pa dobro, ti negiraš sve...

U tvom svetu ne postoji ni gore ni dole ni levo ni desno, samo napred u trolovanje :)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аурор рече

Ne, svako i dalje ima puna politička prava.

Ako se stvari ne postave na neki način, završićemo sa gej "brakovima" i trećim polom, otprilike je jasno...

Drugo, opscenosti su zabranjene u civilizovanim društvima, samo proširiti i na ovo, pošto mu je tu mesto.

Problem je sto je zabrana neutemeljena i ogranicava individualne slobode i djelovanje koje nikome ne nanosi fizicku bol ili stetu. Mozda tebe sablaznjava, ali mene ne i to ne moze biti slucaj za zabranu.

Drugo ne mozes gej brak mijesati sa nekakvim opasnostima koje nanose fizicku bol posto je gej zajednica dobrovoljna i na dobrovoljnoj osnovi.

Treci pol postoji, to ce ti reci biolozi, tacnije ljudi koji imaju i muski i zenski polni organ, i to su slucajevi gdje su hirurzi napravili ogromne kikseve u proslosti i uz roditeljski strah unistili mnoge zivote. Ja sam postavljao tekstove sa nature.com.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Обашка "фејспалмирање" да један, готово инжењер, дозволи себе да једно од "средстава" за егзекуције које промишљаш у својој незреллости називаш "хелиХоптером".

Ako mu ostalo i bude oprošteno, Rakić će ga za ovo banovati... ;):ani_biggrin:

• Хахаха 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Nemoj da zaboravis i ove monstrume i mutante "prirode"

6a00d8341bf90553ef0120a9381696970b-800wi

powerlifter-to-bodybuilder-thats-a-kroc_

Da, najviše je tamo "boraca" s mišicima, tricepsima i bicepsima:

https://www.youtube.com/watch?v=If39G9HviCg

Trudnice - ne gledat!

https://www.youtube.com/watch?v=Gay0nSiz3GY&t=51s

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Pa dobro, ti negiraš sve...

U tvom svetu ne postoji ni gore ni dole ni levo ni desno, samo napred u trolovanje :)

ne, mene samo mrzi da ti pisem pametne stvari jer padaju u vodu pa je greota... i onda umesto da se ja sad upinjem da pokusam da ti objasnim da ne mozes nesto sto je tebi bljak da podrazumevas kao opste "bljak" i da ocekujes da to nesto bude zabranjeno samo zato sto nisi sposoban da vidis diverzitet misljenje u vezi sa tom temom sto dodatno upucuje na tvoj egoziam i osecaj politicke nepogresivosti, tako tesno vezane sa raznim ekstremnim anticovoecnim ideologijama u ljudksoj istoriji, ja lepo pustim vodu i sacekam da naidje neko strpljiviji poput naseg Ronalda ovde:

пре 4 минута, Ronald рече

Problem je sto je zabrana neutemeljena i ogranicava individualne slobode i djelovanje koje nikome ne nanosi fizicku bol ili stetu. Mozda tebe sablaznjava, ali mene ne i to ne moze biti slucaj za zabranu.

Drugo ne mozes gej brak mijesati sa nekakvim opasnostima koje nanose fizicku bol posto je gej zajednics dobrovoljna i na dobrovoljnoj osnovi.

Trece pol postoji, to ce ti reci biolozi, tacnije ljudi koji imaju i muski i zenski polni organ, i to su slucajevi gdje su hirurzi napravili ogromne kikseve u proslosti i uz roditeljski strah unistili mnoge zivote. Ja sam postavljao tekstove sa nature.com.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zayron рече

Da, najviše je tamo "boraca" s mišicima, tricepsima i bicepsima:

https://www.youtube.com/watch?v=If39G9HviCg

Trudnice - ne gledat!

https://www.youtube.com/watch?v=Gay0nSiz3GY&t=51s

I sta sad?

Jel treba da pustim dete da gleda tebe ili druge powerliftere i bodibildere kako se slobodno setate ulicom?

Sta kad i samo pozeli da se ufiska testosteronom ili bozemesacuvaj syntholom?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

I sta sad?

Jel treba da pustim dete da gleda tebe ili druge powerliftere i bodibildere kako se slobodno setate ulicom?

Sta kad i samo pozeli da se ufiska testosteronom ili bozemesacuvaj syntholom?

Pa to su ti koji su takvi rodjeni.

Problem je kad oni što nisu rodjeni takvi nastoje svim silama da izgledaju kao takvi, kao nešto sasvim drugo od sebe samih.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zayron рече

Pa to su ti koji su takvi rodjeni.

Problem je kad oni što nisu rodjeni takvi nastoje svim silama da izgledaju kao takvi, kao nešto sasvim drugo od sebe samih.

Ko bre rodjen ko bodibilder?! I otkud si se pa sad ti stvorio!

Jao bre Zajo, dzigericu mi jedes :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ronald рече

Mozda tebe sablaznjava, ali mene ne i to ne moze biti slucaj za zabranu.

Radi se o tome što je u samoj čovekovoj prirodi da mu to bude gnusno, nije stvar nekih preferencija. Možeš da vidiš iz Pisma, zapisao i Mojsije pre 3000 godina.

Ti ako kažeš da ti nije, misliću da se foliraš :)

пре 8 минута, Ronald рече

Drugo ne mozes gej brak mijesati sa nekakvim opasnostima koje nanose fizicku bol posto je gej zajednics dobrovoljna i na dobrovoljnoj osnovi.

Mislim da je važno da to ne postane mejnstrim, a šta ko radi kod kuće je njegova stvar.

пре 9 минута, Ronald рече

Treci pol postoji, to ce ti reci biolozi, tacnije ljudi koji imaju i muski i zenski polni organ, i to su slucajevi gdje su hirurzi napravili ogromne kikseve u proslosti i uz roditeljski strah unistili mnoge zivote. Ja sam postavljao tekstove sa nature.com.

To su hermafroditi, mislio sam na ono "agender", "genderfluid" i ostalo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...