Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре него што одмах пређем на ствар, желео бих да напоменем да сам нови члан форума, нисам се раније регистровао иако сам пратио теме. 

Е сад, помно сам пратио и ситуацију у УАС који су се полако и перфидно пробијали кроз медије, организовали трибине и дебате промовишући, како они кажу, здрав разум оштро борећи се против теократског поретка који је лансиран из неких, како они кажу, клерофашистичких и шовинистичких кругова.

Сви смо упознати са радом и циљевима УАС. Добро смо упознати и са добрим, смиреним и интелигентним потпредседником, Предрагом Стојадиновићем, недавно крштеним као "Пеца логичка грешка". Група са своја четири јахача апокалипсе, Стојадиновић, Марковић, Екмеџић и Драгићевић, могла би ускоро да нестане због чињенице да је најјача карика, односно јахач, Бојан Драгићевић напустио удружење због жестоког обрачуна са претходно поменутим колегама. 

Да не дужим претерано, за све оне који су добре воље да читају, доступан је материјал испод.

ateisti16.jpg

ateisti15.jpg

ateisti1.jpg

ateisti2.jpg

ateisti3.jpg

ateisti4.jpg

ateisti5.jpg

ateisti6.jpg

ateisti7.jpg

ateisti8.jpg

ateisti9.jpg

ateisti10.jpg

ateisti11.jpg

ateisti12.jpg

ateisti13.jpg

ateisti14.jpg

ateisti17.jpg

Подели на овим сајтовима

Кога више брига за ту тужну скупину?

Можда ће кад једном то чудо и коначно цркне да се појави права организација атеиста, нормалних и паметних људи са којима може да се разговара. То нам треба, али ови су били кловнови од тренутка у ком су настали.

Част изузецима и квалитетним људима, али они који ту скупину воде нису ни вредни помена.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ja se držim Peđanske ekipe, makar ostali samo on, Ekmedžić i Morgana.

Ти си златан дечко и врло ми је драго због твог успеха у животу.

Ош сто динара?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Od nekadašnjih Pouka ostade samo klika salonskih socijalista.

Међу којима ти предњачиш :)))Ти и твоје југословенско самоуправљање и ПРАААААВААА :))) 

пре 3 минута, Muramasa рече

Ja sam tebe prozvao zbog verovanja, a ti mene zato što se družim sa određenom ekipom.

Али ти се не дружиш са њима, ти си њихов следбеник, то си и сам изјавио више пута. Пеђански антитеизам и те глупости, сећаш се? :))) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Peđanstvo je izmislio Aleksandar Milojkov, a ne ja. Meni se svidelo kako zvuči. To nije religija, nego antiteizam, pa zato nema sledbenika, kao kod vas. Nema ni dogmi, ali postoji modus operandi koji odlično triggeruje prepodobne i revnitelje.

Ја бих мого и твоје цитате да ти ископам кад будем имао више времена :) Ал мислим да нема потребе за тим, да ће сви са теме да се сложе да си обожавао Пеђу и да си се тиме поносио овде.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Nema potrebe da iskopavaš. Ja sam peđanski antiteista, bio i ostao, samo je problem što ovde nemam ciljnu grupu koju ću da triggerujem, kao ranije. Ti si mi oterao ciljnu grupu kada si zajahao administratorsku poziciju.

Јадан мали самоуправљач :D Остао без оних које може да изазове па сад мора да се смара са нормалнима који га не бренерују :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Јадан мали самоуправљач :D Остао без оних које може да изазове па сад мора да се смара са нормалнима који га не бренерују :D

Неће тај затворити радњу, он верује у  надчовечанске напоре. Врло логично.:D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Ti si mi oterao ciljnu grupu kada si zajahao administratorsku poziciju.

Тако је;

Џумка за мода/админа! :2hf007n:

Подржите ме, подржаћу вас! 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ne poznajem te dovoljno da bih te podržao.

Само сам искористила твој пост да прогурам правду коју је Рајлах спречавао*, одн. за аутомаркетинг. :D

Користите хаш(иш) таг: #Џумки_стоји_црвена_лента !!!

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...