Ћириличар Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Андрију Качића-Миошића и његов "Разговор угодни народа словинскога" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 " Eva Luna", Izabel Aljende. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zrno peska Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Pomaze Bog, ja sam skoro otrio ovaj forum i morao sam da se registrujem Skoro sam procitao knjigu "religija njegoseva" a u planu je i citanje knjige "budala u hristu" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zrno peska Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 "Budala u Hristu Emanuel Kvint" sori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Mara Milosnica - Andric .... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 On 23. 3. 2016. at 3:15, zrno peska рече "Budala u Hristu Emanuel Kvint" sori Kakvi su utisci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ja trenutno citam "Ponizene i uvredjene" odnosno uzivam Послато са ASUS_Z00AD уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zrno peska Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 On 2. 4. 2016. at 3:00, MiraM рече Kakvi su utisci? Ne znam jer se plan nije realizovao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 On 23. 3. 2016. at 3:13, zrno peska рече Skoro sam procitao knjigu "religija njegoseva" Купих је прије неких годину дана и још је ни отворио нисам. Мораћу ускоро. MiraM је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Тако је говорио Заратустра - Фридрих Ниче Књига пророка Јеремије "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Trenutno nista . Volela bih da imam Flavijana 2 i 3 deo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 ништа Плутон, Arsenija and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zrno peska Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Procitao sam ovu knjigu i jos ne mogu da verujem da je pisac ovakve religijske knjige pomocnik generalnog direktora eps-a http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-6189-001-7&pismo=latinica Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 On 7. 4. 2016. at 20:00, Драшко рече ништа Svaki put kada krenem na put , bilo gde , ponesem knjigu ... Ali u poslednje vreme najvise volim da spavam ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Капија филозофа - Роберт Ц(к)имер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука