Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Недавно сам завршио Колибу од Вилијема Јанга, био сам мало сумњичав када су ми причали о њој али је књига фантастича и наравно, свима бих је препоручио.  st-porfirije

Ja sam tu knjigu dao na 0442_feel i cekam utiske :)))))

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Недавно сам завршио Колибу од Вилијема Јанга, био сам мало сумњичав када су ми причали о њој али је књига фантастича и наравно, свима бих је препоручио.  st-porfirije

Ja sam tu knjigu dao na 0442_feel i cekam utiske :)))))

Не далеко од Бога Каквог ја замишљам. klapklap Прочитај обавезно. klapklap

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

још једном понављам, предивна књига... 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Историја Византије" - Георгије Острогорски

"О животу у Христу" - Свети Никола Кавасила

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

поново Мој живот у Христу, св.Јован Кронштатски stadaradim :) .please.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

dugokretanje.jpg

"Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго."

Подели на овим сајтовима

Book66_small.gif

предивна књига и предивни старац Порфирије...!!!! .mense. leteti leteti

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Сећате ли се оне књиге која вас је купила, потпуно отворила за промену, коју сте прогутали и пред крај одуговлачили да би је што дуже читали?

То ми се десило кад сам читао

S6304368.JPG

разбила ме!

...е сад читам ову "црвену".

Book66_small.gif

Нажалост, због мањка слободног времена читам је "на кашичицу"... али кад размислим, на кашичицу се добија и највреднија ствар на овоме свету...

Подели на овим сајтовима

Book66_small.gif

Ову сам добио на поклон од једног брата facenew22222222 једва чекам да почнем

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

не читам тренутно али препоручујем

ОГ МАНДИНО, АКАБАРОВ ДАР

(свачији живот је бајка исписана Божијим рукама...) :291291291: :291291291: :291291291:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...