Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jednom za ceo zivot, Ilija Sugajev

Читао сам ову књигу.

Више је него одлична.

Заслужује много већу

пажњу, бар код омладине.

Slazem se.

Meni je zao sto mi ranije nije dospjela u ruke, kupila je prije par dana...

Ali nikad nije kasno.  :)

Drago mi je da se i muskarcu svidja, jer mnogi imaju grubo misljenje o tematici ove knjige.

Подели на овим сајтовима

Jednom za ceo zivot, Ilija Sugajev

Читао сам ову књигу.

Више је него одлична.

Заслужује много већу

пажњу, бар код омладине.

Slazem se.

Meni je zao sto mi ranije nije dospjela u ruke, kupila je prije par dana...

Ali nikad nije kasno.  :)

Drago mi je da se i muskarcu svidja, jer mnogi imaju grubo misljenje o tematici ove knjige.

Ипак ју је писао мушкарац.  :)

Лепо је прочитати је пре брака, затим и у браку, заједно са супругом.

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

некима бих забранио да читају приде, док не прочитају шта ТРЕБА.  joooj joooj joooj

извињавам се на интермецу, само сам то хтео да поделим са неким.  :)

?

:)

1405_love

:drugarstvo:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

O. Александар Шмеман - За Живот Света  :) :) :drugarstvo:

Постављена слика

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

O. Александар Шмеман - За Живот Света  stadaradim 4chsmu1 zru

Постављена слика

1000000001010

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Dobro veče svima... 0304_smile4 Ja upadoh bez najave,ali videh temu,pa reko da se uključim :bla:Čitam Videti Boga kao što jeste-Arhimandrit Sofronije i za to BIG prstgore 0304_smile4

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Постављена слика       

Каква је ово књига, о чему се ради?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Swarowski, jesi li citao Nas zivot u Hristu od Smemana?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Swarowski, jesi li citao Nas zivot u Hristu od Smemana?

Не, нажалост нисам у Скопљу нашао ту књигу. Била је само За Живот Света и Евхаристија.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ја баш волим да читам.....

Ану Карењину сам прочитала пре 2 године...  algabacaju

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Ја баш волим да читам.....

Ану Карењину сам прочитала пре 2 године...  algabacaju

Pa...volim i ja da citam...ali ono sto mi se svidja,sto sam odaberem.Inace,kako ti se dopalo?Znam da ima gomila imena isl.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...