Jump to content

"Свјештеник" "ЦПЦ" протестант Лав Лајовић пријављен за силовање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сага са несренијем "свјештеником ЦПЦ" како на срамоту правописа пише РТ Црне Горе, некада директором Побједе, Миловим пропагандистом, протестанским магистром и хулитељем православних светитеља, Лавом Лајовићем се наставља. Сад је пријављен за силовање, брани се у полицији да је био добровољан секс, жена га се иначе одрекла као и несрећног Мираша, чији Лав треба да буде нашљедник.

Раније теме:

Вијест данашњег "Дана":

лав.jpg

Подели на овим сајтовима

И деманти

Poštovani prijatelji objavljujem tekst reagovanja koje sam upravo poslao Redakciji DANa. Sa razlogom sumnjicav da li će ga i na koji način objaviti, to činim putem mog FB profila, jer i da objave znam da većina od vas tu novinu i ne čita...

"Povodom današnjeg teksta pod nazivom "Lava prijavila za silovanje" molim vas da shodno Zakonu o medijima obajvite moje reagovanje:

"Javnost mora da zna, ono što je bila vaša "korisna nejasnoća" da je u pitanju Svetlana Lajović, sa kojom sam u braku proveo do današnjeg dana punih 17 godina i koja je majka moje dvoje maloljetne djece. Ta prijava je toliko davno odbačena da sam siguran da ste i sa tim upoznati. 
Vaš način pakovanja i retuširanja priče kao i momenat kada ste je objavili ukazuje na postojanje određenih drugihu namjera, tim prije što me , u skladu sa elementarnom etikom i novinarskim standardima , nijeste kontaktirali uzeli i moju izjavu prije objavljivanja ovog "otkrića".

Molim vas da ovo moje kratko reagovanje integralno objavite."

Lav Lajovic FB

Подели на овим сајтовима

21105985_288070475003426_296691438626792

Женска особа (идентитет познат редакцији ‘Дана’) средином јула мјесеца пријавила је за силовање „свештеника“ тзв. Црногорске православне цркве Лава Лајовића, због чега је он саслушан у полицији 19. јула. Поменута женска особа оптужила је Лајовића да је силовао у његовој породичној кући у Подгорици, средином јула.

Лајовић је приликом саслушања негирао извршење овог дјела. Казао је да су у питању лажне оптужбе, те да је секс у његовој породичној кући био на добровољној основи. Према записнику са саслушања, он је испричао да су имали препирку, али да су, упркос томе, имали секс, чак да га је она иницирала. Казао је још да је та женска особа, у току јула,  још једном долазила у његову кућу, и том приликом му нанијела тјелесне повреде, пошто га је ударила у предјелу главе и огребала по рукама, упућујући му притом и бројне увреде.

Није познато да  ли је Државно тужилаштво подигло оптужницу поводом овог догађаја, мада законски рок није истекао.

Лав Лајовић је био директор „Побједе“, а маја ове године је постао „ђакон“ тзв. Црногорске православне цркве, после чега је уписао студије Богословије у Кијеву, а слови за јединог кандидата за насленика Мираша Дедеића.

http://www.sedmica.me/lav-lajovic-optuzen-za-silovanje/

Подели на овим сајтовима

ЛАЈОВИЋ: За силовање ме оптужила супруга!

%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%

Објавио: Лав Лајовић

Поштовани пријатељи, објављујем текст реаговања које сам управо послао редакцији ДАН-а. С обзиром да сам сумњичав да ли ће га и на који начин објавити, то чиним путем мог ФБ профила…

Поводом данашњег текста под називом ‘Лава пријавила за силовање’, молим вас да сходно Закону о медијима обајвите моје реаговање:

Јавност мора да зна, оно што је била ваша „корисна нејасноћа“ да је у питању Светлана Лајовић, са којом сам у браку провео до данашњег дана пуних 17 година и која је мајка моје двоје малољетне дјеце. Та пријава је толико давно одбачена да сам сигуран да сте и са тим упознати.

Ваш начин паковања и ретуширања приче као и моменат када сте је објавили указује на постојање одређених других намјера, тим прије што ме, у складу са елементарном етиком и новинарским стандардима, нијесте контактирали i узели и моју изјаву прије објављивања овог „открића“.

Молим вас да ово моје кратко реаговање интегрално објавите.

http://www.sedmica.me/lajovic-za-silovanje-optuzila-supruga/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...