Jump to content

Evropa je prestala da veruje u Boga i okrenula se Sotoni!

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

пре 7 минута, Iulianus рече

SrBske putinoljupce bi trebalo poslati u Rusiju na godin` dana da vide tu "hrišćansku" Rusiju izbliza. Ako im pri boravku onde vodka kojim slučajem zamuti ono malo pameti koju imaju, na granici im zabraniti ulaz i deportovati natrag u majčicu (da ne kažem, materinu) Rusiju, & dasvidanija. 

Па шта знам, поштовати вођу блиског народа, практично истог као и ми није неки фетиш или девијација. Иначе ја менталитет у Боку Которску и Републику Српску обожавам. Али самим тим не значи да су ми политички симпатични додик и мило ђукановић, исто тако као што ми лукашенко није политички симпатичан иако је вођа братског народа. Док већ Путин у чији смо рад сви мање или више упознати овако са стране је неко кога искрено поштујем.

Није уопште лоше у Русију. Боља је атмосвера него у ЕУ веруј ми, ја сам обишао веће градове од Владивостока, Краснодара до Каљининграда. Они су свет за себе, психологија им је другачија више борбена и империјална. Срби су то у већини изгубили и помирили се са пасивним стањем. Нема града у Европи за које можемо рећи да је бољи од Москве по било чему, Владисвосток где сам живео око годину дана и сви већи градови растурају од развоја. Знаш каква је архитектура, не мислим на ову фабриковану где изграде пола града за 2 године са све пројектом. О култури, театрима, филмови, војска, књижевност иха... Немамо ми појма овде у суштини о Русији, ништа не допире код нас као да је неко поставио филтер за тај свет тамо.

Подели на овим сајтовима

И јако је Хришћанство у русију, много јаче него у Балканским православним земљама. Знаш какве теологе имају, слушао сам нека предавања то је брате растурање... И наравно дошло је 50.000 људи и направило колону да се поклони једној икони или моштима у Храму сад скоро. Али као и свугде тако и код њих имају две стране медаље. Требали су се опоравити од грађанских ратова, распада СССР-а где је 20 милиона руса остало ван русије, од комуниста који су убили преко 20 милиона руса и два светска рата која су однела више десетина милиона руских живота, хладног рата, олигархије данас, то је све било у задњих 100 година...

Замисли Србију у својим стварни границама да је данас, да није распарчана и да народ није овако пасиван, где би нам био крај у било којим преговорима са Европском Унијом, Албанијом... и клинац би нам било који ембарго могао ишта.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mиљан Л. рече

Није уопште лоше у Русију. Боља је атмосвера него у ЕУ веруј ми, ја сам обишао веће градове од Владивостока, Краснодара до Каљининграда. Они су свет за себе, психологија им је другачија више борбена и империјална. Срби су то у већини изгубили и помирили се са пасивним стањем. Нема града у Европи за које можемо рећи да је бољи од Москве по било чему, Владисвосток где сам живео око годину дана и сви већи градови растурају од развоја. Знаш каква је архитектура, не мислим на ову фабриковану где изграде пола града за 2 године са све пројектом. О култури, театрима, филмови, војска, књижевност иха... Немамо ми појма овде у суштини о Русији, ништа не допире код нас као да је неко поставио филтер за тај свет тамо.

Verujem ti da je tako, ali to naravno zavisi od stanja svesti, svakako. Od ovlaženosti mozga vodkom, htedoh kazati da zavisi to stanje svesti. 

пре 4 минута, Mиљан Л. рече

Боља је атмосвера 

atmosFera

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Iulianus рече

Od ovlaženosti mozga vodkom, htedoh kazati da zavisi to stanje svesti.

Дошао Никола из Америке, са женом Американком и сином, странцем-Американцем.:D

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Zayron рече

A šta ova skracenica - SMES - Samo Morava Evropu Spašava

Sreca da na južnoj Moravi (odakle je mimnohodom i moj pradjed) imamo

KAO Moravistan (Katoličku Autonomnu Oblast Moravistan)

U borbi protiv EUropskog satanizma smo mi premašili i Ruse, ko ne vjeruje nek pogleda!

Prvi dokaz je OVDJE

a drugi OVDJE!

Moravski mladenci :D 

Nas Moravana, Srba i Rusa 200 miliona, ima da pregazimo tu satansku i pokvarenu Evropu! Napred bratja! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, александар живаљев рече

@Zayron значи и Чешкој је дошао крај ко Шпанији: одосте ви Моравци!

Ne, samo se karta okrece, doslo naših pet minuta. Prije je to bilo ovako:

22196472_740198929514678_381674261251411

Dva Češi bijí neozbrojeného (nenaoružanog) Moravana (Buch der Weisheit, Ulm 1484)

A sad cemo mi panovat a oni robovat. :D 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Mиљан Л. рече

Па шта знам, поштовати вођу блиског народа, практично истог као и ми није неки фетиш или девијација.

Jok. To je bolest

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Iulianus рече

Verujem ti da je tako, ali to naravno zavisi od stanja svesti, svakako. Od ovlaženosti mozga vodkom, htedoh kazati da zavisi to stanje svesti. 

Како оценити стање свести некога, могу дела али не свест тек тако?

Има преко 100 народа који живе у Русију. Приметио сам да не подносе баш фашисте и нацисте, доста су толерантнији према другим културама за разлику од европљана. У владивостоку видех рецимо да су изједначени у свему сем у возилима и некретнинама деца богати и сиромашних људи. Иду у исте школе, спортске дворане и војску сви под истим условима. Једино ћерке војних лица имају приватне школе по москви и Владивостоку, тај тренд приватних женских школа сад расте у Русији.

Опште примећено човеку који је у Русију, што се стања свести тиче под бр.1, у менталитету Руском је доминантна борбеност и спортска дисиплина не механичка. А алкохол, дрога, депресија, проституција и криминал се могу срести од норвешке, данске, холандије, берлина па до швајцарске и њујорка. Наравно и ми имамо те проблеме овде. Није то руски бренд.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Милан Ракић рече

Jok. To je bolest

Хмммм. И нема нам лека:smeh1:

Па ако не причамо о синдрому лажног Цара Шћепана малог, онда би та дијагноза била могућа по неким хипотетичким стандардима из паралелне реалности:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Na Moravi se pozdravlja slično ko i u Srbiji, kod vas je to Pomoz Bog a kod nas Pozdrav Pán Bůh!

Evo jedna zdravica sa Kijovska, južna Morava, (odakle je moj pradjeda)  gdje se to tako i pjeva:

Pozdrav Pán Buh!  Ko nam šta može kad je Bog s nama? :) 

Ostale moravske i slovenske vojničke pjesme imate ovdje - kliknite na taj link!

Vojničke i momačke sa Kijovska odakle je taj moj pradjed:

A ovo su vojničke sa Morave, ovo asi ne budu ti vaši "zdegenerovani" Evropljani, ahahahahaha! :D 

Подели на овим сајтовима

No, nešto istine na toj Putinovoj izjavi ima, ja ne znam ko bi danas branio Evropu od bilo kakve najezde, islamske, vanzemaljske itd. Bude još svašta!

Naposled, posljednji put su to bili Moravani i Poljaci, da nije bilo njih i Švaba, Bavaraca, Prusa i Saksonaca Beč bi danas bio glavni grad EUrabie. :) 

Ova moravska vojnička pjesma je iz doba upada Eugena Savojskog do Sarajeva 1697.

Tih takvih moravskih vojničkih pjesama iz "tureckih vojni (turskih ratova)" je strašno mnogo.

Подели на овим сајтовима

@Zayron 

Prosim te lijepo, dečec mili em dragi, a da nekaj našega pustiš, nekaj z brdovitega Balkana, hm? 

Kaj nas tu maltretiraš z Moravskimi popevkami? Buš zaboravil (ampak već jesi) našu lepu glazbu i to kak naši znadu vrsno i lasno tancovati!

Evo za tebe i samo za tebe jedna lepa zagorska pjesma (umalo ne rekoh štruca) s primjesama južnobratskog melosa. Dapače, i etnosa.

Prijatno.

(Da bi ugođaj bil potpun, preporuča se odslušati do samega kraja  :D)

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Iulianus рече

@Zayron 

Prosim te lijepo, dečec mili em dragi, a da nekaj našega pustiš, nekaj z brdovitega Balkana, hm? 

Kaj nas tu maltretiraš z Moravskimi popevkami? Buš zaboravil (ampak već jesi) našu lepu glazbu i to kak naši znadu vrsno i lasno tancovati!

Evo za tebe i samo za tebe jedna lepa zagorska (umalo ne rekoh štruca) pjesma s primjesama južnobratskog melosa. Dapače, i etnosa.

Prijatno.

(Da bi ugođaj bil potpun, preporuča se odslušati do samega kraja  :D)

Evo nešto sa Balkana.  :) 

Hahahaha, imamo mi ovdje i Moravske Hrvate, tu je tih popevek až, až. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Џуманџи рече

Ооој, Јулија-ане,

зезн'о си с' дебе-ело,

опет за-аплута-аће

беживотно тело

. . . 1306_womens

Oprosti, ja sam kriv za nesporazum, tj. krivica je potpuno na mojoj strani.

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...