Православна вјера Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Молим вас ако неко зна да ми каже како се зове ова икона Пресвете Богородице - ines and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Facebook profil YouTube kanal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Donska Izvinjavam se,pogrešila sam александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Umiljenje sto se odnosi na pozu u kojoj se nalazi prema Hristu. Inace je to ikona radjena po uzoru na dečansku Bogorodicu, tako je i zovu dečanska. Original se nalazi u Dečanima, logicno. Phoebe, Agaton Vuzman, Православна вјера and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православна вјера Написано Септембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Хвала Вам много, свако добро вам желим. Господ да Вас награди. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Facebook profil YouTube kanal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православна вјера Написано Октобар 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2017 Имам још једно питање, ако неко зна замолио бих да напише име ове иконе Пресвете Богородице. ines је реаговао/ла на ово 1 Facebook profil YouTube kanal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 On 10/5/2017 at 17:36, Православна вјера рече Имам још једно питање, ако неко зна замолио бих да напише име ове иконе Пресвете Богородице. http://www.vestinet.rs/info/kolekcionar-iz-beograda-je-nabavio-cudotvornu-ikonu-ali-mu-nije-dala-mira-vratio-ju-je-a-onda-se-dogodilo-cudo-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петроградски Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Ova sa dva krstića je izobraženje Iverske Majke Božije. Ova gore je Dečanska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука