Милан Ракић Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Управо сада, ana čarnojević рече pa cekali bi da se promeni geopoliticki sustav. i da se ne promeni, nema priznavanja vo vjek i vjeki. nasi samo sto nisu У реду, наравно да нема признавања. То се ваљда подразумева. Али од те "геополитике", како ствари стоје-слаба вајда Џуманџи and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Hoćeš da ti nabrojim nezrele države koje ne znaju da prihvate poraz, koje nisu priznale kosovo kao državu? Bio bi to poduži spisak. Ствар је у томе да Косово на те државе нема апсолутно никаквог утицаја, ништа не губе. Зато заузимају став како им одговара због неких личних интереса, да се некоме супроставе итд. Нама је Косово у комшилуку, имамо тамо народ који живи и мучи се, цркве, манастире итд. И не одговара нам уопште нестабилност, тензије или, не дај Боже, опет неко насиље и ратовање. Интерес нам је да се што пре све смири, нормализује, успоставе нормални односи, сарађује, тргује, путује. Да наши људи тамо поново живе у миру и безбедности, да манастири и цркве буду безбедни, да можемо мирне душе да путујемо да их посетимо итд. Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne može da se krši međunarodno pravo bez posledica za ceo svet. Čudan ti je argument. Међународно право не постоји у смислу да се увек спроведе "правда". Него се признаје реална ситуација "на терену". Значи, ако негде буде рат, па се део земље одвоји и држава не успе да га поврати двадесет година, то је то. Нико неће и не може сад да "изведе Косово на суд" и "врати га власнику". То не постоји. Милан Ракић, Bokisd, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 4 минута, "Tamo daleko" рече Molim te utisaj prelest koja se ispoljava u tvojim recima. Је л` може без овога? Да се не изразим више анатомски... Bokisd and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 1 минут, ana čarnojević рече ali da pravis pakt i savez sa zlikovcima... Ја га правио нисам, те не мораш мени то да спочитаваш. Небитно. Одјављујем се александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 1 минут, ana čarnojević рече ali da pravis pakt i savez sa zlikovcima... ko je sposoban za takve stvari... samo sajko kao Vucic. А шта је Вучић него зликовац? Замисли ти сад кад Хрватска прихвата да има нормалне односе са Србијом, а Вучић који је све оне гадости причао 90-тих прецедник... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Нама је Косово у комшилуку, имамо тамо народ који живи и мучи се, цркве, манастире итд. И не одговара нам уопште нестабилност, тензије или, не дај Боже, опет неко насиље и ратовање. Интерес нам је да се што пре све смири, нормализује, успоставе нормални односи, сарађује, тргује, путује. Да наши људи тамо поново живе у миру и безбедности, да манастири и цркве буду безбедни, да можемо мирне душе да путујемо да их посетимо итд. To je posao međunarodne zajednice, oni su se toga prihvatili rezolucijom. To što sada vrše pritisak na srbiju da prizna kosovo može samo govoriti o njihovoj ličnoj nesposobnosti. Ali i da toga nema, KRŠITI međunarodno pravo na sileđijski način jeste OPASNO za ceo svet. Zato postoje države koje nikada neće priznati kosovo a ako nam ga neko uduzima omda je lopov i mi sa tim nekim nemamo šta da pregovaramo u vezi tog pitanja. Meni je blesava ideja da je KiM rak rana koju treba odstraniti, kad je stvarnost i realno stanje oko kosova potpuno jasno. Ako su uspeli da nam ga otmu, što onda od Srbije traže da prizna. "Tamo daleko", Bokisd, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 15 минута, Grizzly Adams рече Ако нећеш да ћутиш и оћеш да се буниш - има и те како због чега. Буни се против поквареног система, тражи слободу, бори се против корумпираних политичара и побратимске привреде. Ту треба да се дигне глас. Ако се буниш око ових политикантских измишљотина, онда им само чиниш услугу. O cemu ti pricas? Pa zar vladikino Pismo nije prakticno apel da se borimo protiv korumpiranih politicara!? Niko nije glup da ne prepozna "politikantske izmisljotine", te svojim ostrim jezikom mu sigurno ne cini nikakvu uslugu, vec budi tvoju I moju savest da ne pokleknes prevarantima!!! A Ti sa takvim stavom upravo promovises to--cuti I gledaj svoja posla... Вилер Текс, Џуманџи and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 2 минута, "Tamo daleko" рече Pa zar vladikino Pismo nije prakticno apel da se borimo protiv korumpiranih politicara!? Таса је насео на Вучићеву подвалу. Он сад трља руке и ужива како се од свих поштовани владика и Патријарх расправљају око његове измишљотине. Успело му је. "Tamo daleko" and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Ствар је у томе да Косово на те државе нема апсолутно никаквог утицаја, ништа не губе. Зато заузимају став како им одговара због неких личних интереса, да се некоме супроставе итд. Нама је Косово у комшилуку, имамо тамо народ који живи и мучи се, цркве, манастире итд. И не одговара нам уопште нестабилност, тензије или, не дај Боже, опет неко насиље и ратовање. Интерес нам је да се што пре све смири, нормализује, успоставе нормални односи, сарађује, тргује, путује. Да наши људи тамо поново живе у миру и безбедности, да манастири и цркве буду безбедни, да можемо мирне душе да путујемо да их посетимо итд. Међународно право не постоји у смислу да се увек спроведе "правда". Него се признаје реална ситуација "на терену". Значи, ако негде буде рат, па се део земље одвоји и држава не успе да га поврати двадесет година, то је то. Нико неће и не може сад да "изведе Косово на суд" и "врати га власнику". То не постоји. Чим се призна, Тачи и Шиптари постају добра виле. Дај бре човече, уозбиљи се. Нешто не видим да су Хрвати постали добре виле откако заборависмо Крајину. Шта постоји неки рок од двадесет година? Не неће нико да извде Косово на суд и да га врати власнику, али неће ни власник да га поклони крвнику. Volim_Sina_Bozjeg, Кратос, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Međunarodnim pravom kao i do sada. To ne postoji, samo postoji zakon jačeg. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Управо сада, Аурор рече To ne postoji, samo postoji zakon jačeg. Onda je svakako rat blizu pa se grupišu i prebrojavaju snage po celom svetu. Teška vremena za civilizovan svet, nadam se da Srbiju neće uvućič u takvo zmijsko gnezdo. "Tamo daleko" and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 14 минута, Милан Ракић рече Шта сте "напали" међеда Ма ја сам се сам подметнуо, нико ми није крив... Не могу бре да гледам како страдате због тих превараната. Што рекоше браћа и сестре - не могу да ћутим... Мада би ми било паметније да гледам своја посла и не намештам се на пенал. Шта ме брига, захебавам се по Америки, имам и више него што ми треба. Ал` не мож да побегнеш од себе. Кад би нашо неког врача овде да ми обрише сећање, променим име у Џон Адамс и уживам... Ал неће... Фракинг крв... Милан Ракић, Аурор, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Ma jadna Srbija ja ja ja .. treba samo da prizna kosovo i za dve do najdalje tri godine živeće bolje. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ma jadna Srbija ja ja ja .. treba samo da prizna kosovo i za dve do najdalje tri godine živeće bolje. Тако је! Два ваздуплохова за господина! Volim_Sina_Bozjeg and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Onda je svakako rat blizu pa se grupišu i prebrojavaju snage po celom svetu. Teška vremena za civilizovan svet, nadam se da Srbiju neće uvućič u takvo zmijsko gnezdo. Rat nije blizu, rat je bio i njime je to i izgubljeno... Nažalost, ali tako stoje stvari. U ovom istorijskom trenutku su "pregovori" AV-ova iluzija. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука