Jump to content

Православни одговор на политичку коректност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Млађони рече

A nemoj tako ignjatije sada ce da ti objasne da je samoubistvo u islamu greh.... :D 

Ma ko ce gubi vreme na to... islam je zlocinacka religija, 2 milijarde muslimana rastrkani po svetu samo razmisljaju o tome kako ce i koga da ubiju, zato bi trebalo pronaci neko konacno resenje za taj problem. i to pod hitno... jel vi znate sta to znaci 2 milijarde ubica koji slobodno setaju? Uozbiljjite se ljudi, nemoj da nam posle bude zao! Mnogi od njih mozda izlegaju kao fini i civilizovani ljudi ali imajte na umu jednu stvar- CIM SU MUSLIMANI TO ZNACI DA PODRZAVAJU SERIJAT  I DA JE SAMO PITANJE VREMENA KAD CE SABLJU DA NAM STAVE PO GRLO.

Nemoj da se zanosite pricama  o pravim i nepravim muslimanima... naucnici su utvrdili da je samo potrebno da se izjasnis kao pripadnik religije da bi to i postao a cim si pripadnik ti podrzavas sve sto ta religija propoveda... Mene je to naucio moj drugar Mladja i ja mu verujem!

Predlazem hitnu regrutaciju, planetarnih razmera... ne vidim drugu opciju stvarno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, cloudking рече

Ma ko ce gubi vreme na to... islam je zlocinacka religija, 2 milijarde muslimana rastrkani po svetu samo razmisljaju o tome kako ce i koga da ubiju, zato bi trebalo pronaci neko konacno resenje za taj problem. i to pod hitno... jel vi znate sta to znaci 2 milijarde ubica koji slobodno setaju? Uozbiljjite se ljudi, nemoj da nam posle bude zao! Mnogi od njih mozda izlegaju kao fini i civilizovani ljudi ali imajte na umu jednu stvar- CIM SU MUSLIMANI TO ZNACI DA PODRZAVAJU SERIJAT  I DA JE SAMO PITANJE VREMENA KAD CE SABLJU DA NAM STAVE PO GRLO.

Homoseksualizam je ilegalan u 74 zemlje mislim da su sve do poslednje muslimanske. Mozda nisu dve-tri vecinom muslimanske. 
Od toga sedam njih u kojoj je kaznjivo smrcu - svih sedam apsolutno muslimanske sa storgih postovanjem islama kao religije i uspostavljanje serijatskog prava sto je deo islakmske teologije.

Ti se uozbilji, ja znam da bolujes od toga da budes politicki korektan, da slucajno ne uvreds nekog muslimana koji bas i ne praktikuje taj islam toliko pa se bojis da pricas i prihvatis zlo koje uci ta religija. 

homoseksualizam je samo jedan problem evo ti list aproblema, unikatnih samo za islamske zemlje
- prava zena
- prave religioznih manjina
- prava ateista
- Prava ljudi generlano (pravo da piju kada hoce napirmer)

ti svi problemi su unikatni iskljucivo za zemlje gde su muslimani velika vecina i jedino sto moze da saberete sto nema te probleme jesu zemlje gde imas jako hrisncasku opoziciju.

Malo je problem ubijati pedere ili ateiste kada imas 30-40 % hriscana koji se protive tome.

za muslimane skvakako znamo da kada imaju unitarnu kulturu bez opozicije ne protive se tome puno...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@cloudking Evo kazes da volis nauku, hajde naucno da pobrojimo zemlje po procentu muslimana i da pobrojimo statisticki krsenja ljudskih prava po zemlji i od svega toga da napravimo grafike? 

Je l hoces to da uradimo. Evo ja i ti zajedno. 

Ukoliko ne bude velike korelacije, ja priznajem da gresim ukoliko bude velike korelacije pridruzices mi se u "borbi" protiv zla po imenu islam? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

@cloudking Evo kazes da volis nauku, hajde naucno da pobrojimo zemlje po procentu muslimana i da pobrojimo statisticki krsenja ljudskih prava po zemlji i od svega toga da napravimo grafike? 

Je l hoces to da uradimo. Evo ja i ti zajedno. 

Ukoliko ne bude velike korelacije, ja priznajem da gresim ukoliko bude velike korelacije pridruzices mi se u "borbi" protiv zla po imenu islam? 

Zanimljiva ponuda.     0512_music

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Zanimljiva ponuda.     0512_music

Koju nece da privhati, a ja vec imam sve te podatke samo necu iz zinata leg work. 
Hocu da ga nateram da razmislja svojom glavom ako oce, a ne da brine da ne uvredi nekog i da slusa gluposti koje mu plasiraju ovi mainstream komicari. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Koju nece da privhati, a ja vec imam sve te podatke samo necu iz zinata leg work. 
Hocu da ga nateram da razmislja svojom glavom ako oce, a ne da brine da ne uvredi nekog i da slusa gluposti koje mu plasiraju ovi mainstream komicari. 

Da, odbijam ponudu.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...