Jump to content

Колико често гледате телевизор?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дали ми палимо тај уређај често, дали је корисно, дали мења биоскоп, дневну штампу, разноразне магазине, интернет...?

Према овом чланку у новине, ми Срби просечно 5 сати проведемо испред телевизијских екрана: http://www.newsweek.rs/srbija/50644-gledamo-televiziju-po-5-sati-dnevno-srbi-peti-u-svetu-po-vremenu-provedenom-ispred-tv-a.html

На овом статистичком приказу видјех да просечно домаћинство у Сједињене Америчке Државе предњачи са просечно 8:30 сати проведених испред телевизора на нивоу породице. 

Bgxl_PCCUAAqlhP.png

Подели на овим сајтовима

uopšte ga ne gledam...čak više ni sportska dešavanja...njih samo slušam iz pozadine..:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 21:06, Iulianus рече

Šta j` to "televizor"? 

Expand  

ah, pa da...treba Miljan da nam kaže da li je mislio na televizor ili televiziju...:tv:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 21:14, JESSY рече

ah, pa da...treba Miljan da nam kaže da li je mislio na televizor ili televiziju...:tv:

Expand  

Al` dobro, razumeli smo ga. :)

Ne gledam televijziju, uopšte. Ako idem kod nekoga i slučajno je televizor u istoj prostoriji gde "zasedamo", gledam u suprotnom smeru :))  Jedino uši ne mogu da zapušim, jer, mnijem, bilo bi nepristojno, a i sagovornike ne bi` čuo. (Na nekim mestima gde sam bio sagovornike zaista nisam čuo od buke sa tog prokletog sokoćala).

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 21:14, JESSY рече

Expand  

телевизор или ТВ пријемник:D

Подели на овим сајтовима

Ni ja ga nemam u svoju kucu. Ako li nas troje ic ne gleda, neko celi bogovetni dan provede pred njim samo da bi statistika bila validna. :/

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Почела нова сезона Парова, тако да ћу проводити по десет и више сати дневно у наредном периоду.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Некад не "упалим" ТВ по три, четири дана. Синоћ баш укључих, мало гледала текму, онај тежи део :) . У последњих годину дана, баш, баш, ретко гледам. Немам појма ни шта се догађа по земљи и свету. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Ја имам навику спорта и ако седмично не тренирам 15 сати нисам ништа урадио. Али сам могао сатима да гледам документарце и филмове, па онда излудим кад видим да је прошао дан а ја седим 4 сата и гледам 2 филма за редом и науспут попијем литру кока коле или пива уз неки "храну". То је неко класично искуство, тако се човек навуче па листа канале и почне да прати немогуће ствари и онда парадоксално ужива кад РТС прикаже неку природу која нам је иначе пар сати вожње од куће где смо некада обитавали.

Скроз сам га санкционисао, тачно ми нека итуиција каже да ми квари здраве навике у самој подсвести.  

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 21:32, RYLAH рече

Почела нова сезона Парова, тако да ћу проводити по десет и више сати дневно у наредном периоду.

Expand  

Tačno ćeš me naterati da pored Zadruge počnem da pratim i taj kulturno zabavni sadržaj...

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 21:52, Милан Ракић рече

Tačno ćeš me naterati da pored Zadruge počnem da pratim i taj kulturno zabavni sadržaj...

Expand  

Parovi su super uvek imaju nesto da saopste jedni drugima, stalno neka desavanja i kerefeke...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2017. at 22:07, Војвода7 рече

quote-many-of-you-already-read-my-writin

Expand  

Ma to je nešto na stranom jeziku. Hvala Bogu te su Parovi i Zadruga kulturno zabavni sadržaj koji se najširim masama obraća na srbskom jeziku.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...