Jump to content

Два рудара страдала у руднику код Медвеђе

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

У руднику злата олова и цинка "Леце" код Медвеђе синоћ око 23 часа догодила се тешка несрећа у којој су два рудара настрадала.

LESKOVAC_Rudnik-Lece_upravna-zgrada_FOTO

Како је је за РТС рекао доктор Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, оба рудара су из Македоније.

Према непотврђеним информацијама један је рођен 1969. године а други 1964.

У току дана у руднику "Леце" очекује се долазак рударског инспектора како би се утврдили тачни узроци ове тешке несреће.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/2866593/dva-rudara-stradala-u-rudniku-u-medvedji.html

Подели на овим сајтовима

Bog da ih prosti i primi u svoje Carstvo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Бог да им душу прости. 

Какве тешке послове људи раде и гину  на њима зарад парчета хлеба... Просто ме срамота кад се жалим. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

У каквом су нам очајном стању рудници, када би знали, питање је да ли би сви уопште и били у функцији. Права је срећа, што овакве трагедије нису чешће.

Господ нека их упокоји, тамо где праведници почивају.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, PredragVId рече

Богу плакати, како се брину о рудницима...

Тужна је ово вијест, разумије се, али недоречена: председник Тадић је када је предаво (никада није било јасно да ли је откупљен) рудник Леце, тада бизнисмену у успону из Шапца, сада банкротираном и оптуженом, М. Богићевићу, најавио најсавременији рудник који ће да препороди и очува читаву Медвеђу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...