Jump to content

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Препоручена порука

пре 10 минута, Филозоф рече

Jel citas ti to sto posaljes ili? Aj lepo udji sad na ove linkove i iscitaj sta pise.

Mozes li da me uputis sta tacno nije u skladu sa mojom predjasnjom izjavom koja glasi: "3 privatna/polu-privatna zdrastvena sistema koja odlicno funkcionisu. (nemacka polu privatni, biras osiguranje, svajcarska 100 % privatni i usa 100 % privatni)"
(to sam rekao) 

I onda sam ti iskopirao tekst sa svajcarskom gde kaze "
There are no free state-provided health services,but private health insurance is compulsory for all persons residing in Switzerland"

U ovoj recenic jasno je da svi svajcarci kupuju privatno zdrastveno osiguranje. E sad je l moj engleski los, molim te ispravi me, gde gresim? 

Цитат

. Upravo to i jeste poenta da odredjeno ponasanje koje je iz jasnih razloga okarekterisano kao moguce opasno po tvoju i bezbednost ostalih sankcionise kako bi te odvratilo od dovodjenja sebe i drugih u opasnost

E hvala drzavi sto ce da me odvrati od toga da dovodim sebe i druge u opasnost, ja sam inace moron, kao i vecina nas... sreca pa imamo drzavu da nas odvraca od toga. 
Kazem ti tu se razlikujemo ti i ja, ti posmatras drzavu kao tatu nekoj glupavoj deci(gradjanima), ja posmatram drzavu kao element politicke klase da se bogate i da nas sve kolektivno maltretiraju sve jer nekima uspeju da prodaju tu pricu kako nas zapravo stite i kako bi strasno bilo ako oni to ne rade. 

Mozda je vreme da se zapitas, da li ti je ta pretpostavka dogma, ima li uopste dokaza da sve te mere donose vecu dobrobit nego stetu? 

elem, previse sam otiso offtopik ovo mi je omiljena tema za diskusiju pa sam malo skrenuo. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Mozes li da me uputis sta tacno nije u skladu sa mojom predjasnjom izjavom koja glasi: "3 privatna/polu-privatna zdrastvena sistema koja odlicno funkcionisu. (nemacka polu privatni, biras osiguranje, svajcarska 100 % privatni i usa 100 % privatni)"
(to sam rekao) 

I onda sam ti iskopirao tekst sa svajcarskom gde kaze "
There are no free state-provided health services,but private health insurance is compulsory for all persons residing in Switzerland"

U ovoj recenic jasno je da svi svajcarci kupuju privatno zdrastveno osiguranje. E sad je l moj engleski los, molim te ispravi me, gde gresim? 

E hvala drzavi sto ce da me odvrati od toga da dovodim sebe i druge u opasnost, ja sam inace moron, kao i vecina nas... sreca pa imamo drzavu da nas odvraca od toga. 
Kazem ti tu se razlikujemo ti i ja, ti posmatras drzavu kao tatu nekoj glupavoj deci(gradjanima), ja posmatram drzavu kao element politicke klase da se bogate i da nas sve kolektivno maltretiraju sve jer nekima uspeju da prodaju tu pricu kako nas zapravo stite i kako bi strasno bilo ako oni to ne rade. 

Mozda je vreme da se zapitas, da li ti je ta pretpostavka dogma, ima li uopste dokaza da sve te mere donose vecu dobrobit nego stetu? 

elem, previse sam otiso offtopik ovo mi je omiljena tema za diskusiju pa sam malo skrenuo. 

Druze ti si meni ovako preko neta drag ozb jer i ja cesto pisem ,,napaljeno" al brate mnogo si brzoplet. Rekoh ti da procitas i ti procitas jedu recenicu. Aj procitaj malo vise pa ces videti sta sam ti rekao haha

Drzava mora poci od pretpostave da si debil. Drugacije ne bi funckionisalo. Ne moras cak ni svesno da zelis da naudis nekom. Verovatno si upoznao i sam gomilu ljudi koji su sigurni da i pijani jako lepo upravljaju vozilom i da to nije problem, a ipak vidis i sam da je to daleko od realnosti

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Млађони рече

Па ево видиш овај "рат против дроге" како нам је свима донео добробит. Изгину силан народ, потрошише се милијарде, а кокејн мож да купиш на свакој трафици... тј. иза...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Млађони рече

ja sam inace moron, kao i vecina nas..

Nisi ti a nije, verovatno, ni većina. Problem je što je potrebno i dovoljno samo oko 5% morona. Čini mi se da ti to znaš, i ne razumem što se prepireš sam sa sobom.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па ево видиш овај "рат против дроге" како нам је свима донео добробит. Изгину силан народ, потрошише се милијарде, а кокејн мож да купиш на свакој трафици... тј. иза...

Zastitio nas od toga da postnemo narkomani i zastitio ostale od posledica toga sto se mi drogiramo!

пре 2 минута, Филозоф рече

Drzava mora poci od pretpostave da si debil. Drugacije ne bi funckionisalo.

Covece koliko su nam razliciti pogledi na zivot, drzavu i ljude ja ne verujem. Meni je recimo ovo totalno besmisleno. 

Verovatno si upoznao i sam gomilu ljudi koji su sigurni da i pijani jako lepo upravljaju vozilom i da to nije problem, a ipak vidis i sam da je to daleko od realnosti

Ljudi koji su moroni oni ce sesti pijani za vozilo kolika god kazna. Ljudi koji nisu nece kolika god kazna. To ti je moj rezon. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Branka62 рече

Nisi ti a nije, verovatno, ni većina. Problem je što je potrebno i dovoljno samo oko 5% morona. Čini mi se da ti to znaš, i ne razumem što se prepireš sam sa sobom.

Rekoh filozofu evo da se ponovim:
1. Ljudi koji su moroni ce se ponasati moronski bez obzira kolike su i kakve su kazne. 
2. Ljudi koji nisu moroni ce se ponasati normalno bez obzira kolike su i kakve su kazne. 

Ja jednostavno ne verujem da ljudi postanu eticka, moralna i ispravna bica koja donose dobre, eticke i moralne odluke tako sto im neko preti i sto ih bije. I toliko sam ekstreman u tom uverenju da verujem da decu ne trba vaspitavati batinama - NI MALO. Smatram da je svaki udarac deteta suvisan. 

Uzmimo naprimer naseg drugara MilosaBg, on je jedan pametan i normalan decko kome ne bi palo na pamet da NE VAKCINISE SVOJE DETE, da nije dosao neko iz vlasti i reko mu - e moras. 

Подели на овим сајтовима

Логика:

1. Људи су дебили

2. Дебилима дамо власт да нам силом намећу шта они мисле да је добро.

What could possibly go wrong?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Логика:

1. Људи су дебили

2. Дебилима дамо власт да нам силом намећу шта они мисле да је добро.

What could possibly go wrong?

Pocinomo od pretpostavke da su ljudi debili kada krojimo zakone.

Pocino od pretpostavke da su ljudi racionalni kada biraju vodju koji ce da kroji zakone. 

no problem there, system is flawless! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Sa ovim se ne slažem. Jedino što mislim da su novčane kazne "promašaj".

kao sto rekoh, o tome ce da pricamo ako budes htela, na drugoj temi. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, drvce рече

Problem sa ovom recenicom je sto je netacna - Umrece i deca koju zelite da zadrzite zbog onih malih nevakcinisanih gadova.

Ako umru onda je ta vakcina potpuno besmislena nesvrsishodna jer je njena svrha da upravo pruži zaštitu od tih bolesti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

koja imaju konkretne dokaze i rezultate da vakcine ne izazivaju autizam.

Postoje i druga istraživanja koja jasno i nedvosmisleno pokazuju da se kod dece koje su vakcinisana autizam javlja i daleko većem % nego kod onih koje su odbili vakcinaciju i to ne svih nego određenih vakcina i šta ćemo sad?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Кратос рече

Ako umru onda je ta vakcina potpuno besmislena nesvrsishodna jer je njena svrha da upravo pruži zaštitu od tih bolesti.

Sto kazu djavo je u detaljima. Bolest nije neko apstraktno nedefinisano mozdabudealnemoradaznaci stanje **. Vakcina je kljuc koji je pravljen za tacno odredjenu bravu. Brava je prokleti patogen koji se razmnozava i evoluira=menja. Kad se dovoljno izmeni vakcina/kljuc vise ne rade posao. Vakcina zastiti vakcinisane, ali bolest se baskari u nezasticenima i stalno se menja, jbg. Nisu sve bolesti napravili zli naucnici u iluminatskim laboratorijama.

** zapravo vakcina ne stiti od svega i svacega nego od vrlo usko definisanog mrskog neprijatelja. A bolest mozemo da posmatramo kao opsten nedefinisano, blabla pogotovu dok ne znamo o cemu se radi.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Кратос рече

Postoje i druga istraživanja koja jasno i nedvosmisleno pokazuju da se kod dece koje su vakcinisana autizam javlja i daleko većem % nego kod onih koje su odbili vakcinaciju i to ne svih nego određenih vakcina i šta ćemo sad?

Sad ćemo, nadam se, da damo linkove do tih istraživanja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...