Jump to content

Поделите са нама леп догађај који вам се данас догодио

Препоручена порука

пре 2 минута, AnaLaz рече

Нек ти је пријатно! А што само две? :)

Hvala, izvoli. Skroman sam decki, sta cu. :D:D Zez se, bile goleme, ne sekiraj se. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Данас сам баш хепи. Нема неки посебан разлог....ваљда због пролећног дана. Нешто у ваздуху баш, баш пријатно...онако годи души (ваљда пролеће у најави ):sunce:

И д,а колега частио за рођус , роштиљ и  слаткише...па онда сокиће.... :D 

Осећам се као цитат :smeh1: из књиге В.Деснице (Прољеће Ивана Галеба)

Жмирим на младом пролећном сунцу и осећам да животу не треба тражити другога циља ни вишег смисла....све жеље шуте, а чула дремљу...и мисли имају празнично рухо.... 

И"звинте на грешкама, ја то по сећању (омиљени део ) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Milica Bajic рече

Јел да да су бљак? :(

To kao onaj vic -

Došao zeka u pekaru i pita - Imate li burek od šargarepe?

Prodavac kaže - Nemamo.

Sutradan, opet došao zeka u pekaru i pita - Imate li burek od šargarepe?

Prodavac opet kaže - Nemamo...

I tako dolazio zeka danima i svaki put isto...

Pedesetosmog dana, dolazi zeka u pekaru i pita - Imate li burek od šargarepe?

Prodavac sav srećan kaže - Imamo.

A zeka će na to - Jel da da je bljaaaaak.

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Питала ме је једна пријатељица да летујемо заједно и прихватила сам!  :dobro::):sunce:

Skopelos.png

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Вест није баш од данас, али тад нисам стигла да дођем овде, а глупо да сад због једног догађаја отварам нову тему. Мој супруг је пронашао штене на улици и донео га кући. Желела сам да са вама поделим радост. 

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Desilo mi se isto sto i jednoj forumasici odavde, sto sam prizeljkivao kad sam cuo njenu pricu

Ne smijem reci sto je u pitanju i kakav je to znakic porijed puta....mozda jednom :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Odem na slavu i jos ja dobijem neocekivan poklon. Divno.:sunce:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

данас прибелжена још једна десетка... тако да остаде још само један предмет да се положи на мастеру религиологије...

viber_slika_2020-02-08_13-05-15.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...