Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 часа, АлександраВ рече Нажалост, ово није само снс ботовање, одавно многи (да не кажем већина, нарочито млади људи), у Србији овако мисле. Пар пута сам била запањена када сам чула неке разговоре, колико се Косово и Метохија не само не доживљавају као наша земља, већ се доживљавају као некакав карцином који би требало што пре одстранити, како би остатак Србије могао да "иде даље", не знам само где је то "даље". Такве људе треба отворено питати шта је то "даље и напред"? Ка чему? Гледаће те отворених уста и неће умети да ти објасне. Но наше је да се молимо Бог. Све али све што је Владика Атанасије писао о Вучићу пре две године је жива истина и најбоља дијагноза нашег тужног и несерећног председника. http://www.nspm.rs/politicki-zivot/vucicevo-popovanje-protiv-nebeske-srbije-ili-privatizacija-neba-i-zemlje.html АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 U međuvremenu... АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Управо сада, Вилер Текс рече Такве људе треба отворено питати шта је то "даље и напред"? Ка чему? Гледаће те отворених уста и неће умети да ти објасне. Pa naravno a ko je tim ljudima opšte razjasnio šta se na kosovu i metohiji desilo? Ima li Srbija jasnu sliku a da to nije od kosovskog boja pa na ovomu u jednom listu A4 formata, zbrkano nejasno bljutavo objašnjenje? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa naravno a ko je tim ljudima opšte razjasnio šta se na kosovu i metohiji desilo? Ima li Srbija jasnu sliku a da to nije od kosovskog boja pa na ovomu u jednom listu A4 formata, zbrkano nejasno bljutavo objašnjenje? Знаш како, многи и кад им се објашњава неће да чују. Тровање јако дуго траје... Али мислио сам да такве људе треба питати да ти дефинишу напредак. Ради чега се одричеш нечега? Тада исплива на површину сва плиткост идеје "идемо напред". АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 4 минута, Аурор рече U međuvremenu... Ovo isto rade na lokalu, znam slučajeve. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Управо сада, Вилер Текс рече Знаш како, многи и кад им се објашњава неће да чују. Тровање јако дуго траје... Pa jesu li mogli da budu zatrovani da im se objanjavalo jasno od 1945 pa preko slobodana, seselja,vucica,tome,dacica,tadica,cede,zivkovica,djilasa,tome,vucica,dacica,marka djurica,vulina,vucica,vucicevica,vucica,vucicevica,vucica? El tebi jasno šta su oni svi objasnili? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa jesu li mogli da budu zatrovani da im se objanjavalo jasno od 1945 pa preko slobodana, seselja,vucica,tome,dacica,tadica,cede,zivkovica,djilasa,tome,vucica,dacica,marka djurica,vulina,vucica,vucicevica,vucica,vucicevica,vucica? El tebi jasno šta su oni svi objasnili? Извини, стварно нисам скапирао шта ме питаш. Преформулиши елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Управо сада, Вилер Текс рече Извини, стварно нисам скапирао шта ме питаш. Преформулиши Pa da li je iko dao jasnu sliku srpskom narodu šta se deša na kosovu i metohiji od 1945 pa naovamo? Ili mislite da je 1945 bilo 2 miliona albanaca na kosovu i metohiji a tek negde oko 150 000 srba? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Da li je neko od strane države Srbije uradio analizu, zašto i kako je srbija došla u poziciju u kojoj je danas a što se tiče Kosova i Metohije? Ili očekujete da mi to radim ovde na forumu a vučićević u informeru? Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 13 минута, Аурор рече Ovo isto rade na lokalu, znam slučajeve. Znači OK je povremeno uzeti za ozbiljno ono što piše Kurir? Ozbiljno pitanje. елТорнеро, Ћириличар, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 1 hour ago, Ћириличар рече Власт чини чуда Само ми је фасцинантно како је успјео ово саставити довољно амбивалентно, иако је јавна тајна куда ово води. Мајстор Јевропа. Ето куд. Додуше, који је противаргумент на то? Шта да се каже како би се људи убиједили да се не одустаје од Косова и да је то и даље наше? Онда, у ком је смислу "наше"? Проблем је што су "реалности на терену" ( колико год спиноване и чињенично недоречене ) реалнијег изгледа неголи "Косово је наше, иако нас тамо више скоро да нема" Подсјећа ме све на мог оца кда је причао о Сарајеву, гдје је студирао. "Био је то наш град, али сада то није више тај исти град. Нема раје.". Је ли Косово исто као што је било? Има ли раје? Добро Јевропа. А шта то конкренто значи? Ствар је врло једноставна. Да наше је, тренутно је отето силом. Али је наше и вратићемо га кад тад. Може стање на терену да буде још сто пута горе али то не мења чињеницу да су Косово и Метохија наши. Као када би ти неко одузео земљу, твоју личну, а ти рекао па ето ја не орем више, значи није моје. Није него. Били смо ми у ситуацији да изгубимо читаву земљу 1915. године. Јесмо ли се вратили после три године из мртвих? Јесмо! У чему је онда проблем? У дефетистичком духу. Е то је оно против чега треба да се боримо за почетак. Да наше је и вратићемо га кад тад. Мислим да је ово јасно свакоме, и то је мој одговор таквим људима који траже да им се објашњава. Кратос and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 3 минута, Tumaralo. рече Znači OK je povremeno uzeti za ozbiljno ono što piše Kurir? Ozbiljno pitanje. Rekao bih da da. Tumaralo. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 23 минута, Аурор рече Ovo isto rade na lokalu, znam slučajeve. To je DS radio skoro jednu deceniju. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Rekao bih da da. Samo što se to ne piše tako. Nego ako već imaju ta saznanja lepo napišu da se svi koji su preko stranke SNS dobili posao, pridržavaju manira zahvalnosti i dobrovoljno u kasu SNS ostave desetinu svojih prihoda svaki mesec. A da se za uspešne ministre koji su pokazali izuzetno zalaganje i od kojih građani srbije imaju veliku korist nagrauju tako što im se kupuju vrhunski službeni automobili ne gledajući na cenu, jer je kvalitet njihovog rada zaslužan i za automobile koji premašuju cifru od 500 000 evra. itd... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa da li je iko dao jasnu sliku srpskom narodu šta se deša na kosovu i metohiji od 1945 pa naovamo? Ili mislite da je 1945 bilo 2 miliona albanaca na kosovu i metohiji a tek negde oko 150 000 srba? Како није?Колико пута су људи из Цркве причали и писали о томе. Али то нико не слуша, односно неприајтељи наше земље и народа су краљеви манипулација а наш народ на то пада...Да не причам сад генезу, требало би да је свима јасно шта су радили сви које си навео од 1945. на овамо... елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука