Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, florenntina рече

Naravno i svi drugi clanovi su dobrodosli sa predlozima.

Ја сам одувек мислио да је силеџија. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Ništa, čekamo sledeću slučajnost ožalošćivanja Aurora... Možda je i ne bude. Jedino neka spontana empatija kad neko ispada mnooogo više glup nego što verovatno, a ja sam čak siguran (ovo više da utešim sam sebe) - jeste.

"Village idiot" je titula koju bih ja s ponosom nosio da mi je neko dodeli. "Village superior member" bas i ne...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, cloudking рече

zar ne uzimas materijal sa njihovih stranica?

Ne, ali bez obzira. Jel vi prvo mislite da se ja slažem sa svim ili da odobravam sve što piše na nekoj stranici koju pratim i da li treba za sve njih da polažem račun umesto onoga što okačim? 

Možda sam ja negde drugde Hajnrih Himler lično (uzgred: nisam), ali ne znam kakve to ima veze sa ovde...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Аурор рече

Ne, ali bez obzira. Jel vi prvo mislite da se ja slažem sa svim ili da odobravam sve što piše na nekoj stranici koju pratim i da li treba za sve njih da polažem račun umesto onoga što okačim? 

Možda sam ja negde drugde Hajnrih Himler lično (uzgred: nisam), ali ne znam kakve to ima veze sa ovde...

Niko te ne tera da polazes racune.

Ti stavljas stvari, ljudima se ne svidjaju te stvari i to jasno kazu. Ne vidim gde je problem u tom kontekstu slobode misljenja i govora? Niko nije trazio da ti se brise stranica ili da ti se brisu slike i politicki pamfleti koje provlacis izmedju slika?

Zasto je problem da ti kazem da si nacista? Jel zabranjeno biti nacista? Jel zabranjeno da ti dajem imena? 

Ja kolko znam to nije zabranjeno dok se radi o manjinama i pederima, bar je tako na tvojim temama od vajkada... ali se stvari malo promene kad se taj isti princip pirmeni na vas same... o cemu sam i ranije govorio al mi nisi mnogo verovao.

Stvar je vrlo jasna... zelite slobodu da budete rasisti i da diskriminisete ali se podrazumeva da se isto na vama NE SME primeniti...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Jel treba da mislim da jesi idiot?

Vidis, ja se ne stidim da kazem "ja ovo ne razumem". Nemam ama bas niakakav problem s tim jer nemam superiorne pretenzije prema sebi :D ok sam s tim da sam nesavrsen i da nisam ubermens niti cistokrvni stoagod.

Dakle, nisam razumeo foru sa selom, mozes li da mi objasnis zasto je bezveze da ispadnes village idiot u selu? :)

Подели на овим сајтовима

A da nastavite ovu "diskusiju" privatnim porukama? Pošto mi je zaista teško da poverujem da bilo koji od vas dvojice stvarno misli da u ovoj razmeni ima nešto što bi i trećim licima bilo  interesantno ili vredno da pročitaju... ni u jednom delu ni jedne od prethodnih X poruka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

A da nastavite ovu "diskusiju" privatnim porukama? Pošto mi je zaista teško da poverujem da bilo koji od vas dvojice stvarno misli da u ovoj razmeni ima nešto što bi i trećim licima bilo  interesantno ili vredno da pročitaju... ni u jednom delu ni jedne od prethodnih X poruka...

Zao ti za temu? :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Niko tebi ne brani da pišeš šta hoćeš i kome hoćeš.

By all means...

пре 46 минута, cloudking рече

Zasto je problem da ti kazem da si nacista? Jel zabranjeno biti nacista? Jel zabranjeno da ti dajem imena? 

To su uvrede i klevete, i to prilično užasne...

Ovi koji ti to tolerišu saučestvuju u tome sa tobom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...