Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Аурор рече

Ne znam kojem čoveku bez mozga koji nema oči i došao je na forum pre 3 dana ovo pišeš, ali savetujem ti da prestaneš zbog tebe, pošto nemaš predstavu kako ispada.

A ja tebi kazem da batalis taj grizlijev fazon satro sablaznjavanja mojim postovima i cudjenjem kako "ne vidim kolka budala ispadam pred svima". To vam je otprilike taktika sestogodisnjaka koja mozda prolazi na tim vasim arijevskim fb grupama al ovde tesko.

Ako ja nemam predstavu "kako ispada" ili ako se grizli "valja od smeha" od necega sto samo on vidi a ne kazete konkretno na sta mislite, bojim se da ste vi ti koji sami sebe diskredituju ovde... a to je vec nesto sto je itekako ocigldno. zasto bi inace grizli koji je uvek bio perjanica smirenja toliko izdivljao u poslednjih par dana? 

Saberite se, pa ajmo ispocetka. Imam u sebi energije da vas svu trojicu istrigerujem ponovo od nule... ali za to prvo morate malo da se smirite i da izduvate tu klaudking paru sto vam izbija  na usi. 

A to "kako ispada" ono sto pisem, neka bude moja briga... ili mislis da treba da ti poverujem si legitimno zabrinut za moju reputaciju i tvoj savet prihvatim totalno dobronamerno jer ne zelis vise da gledas kako se blamiram? :D

hehe... clowns do what clowns do

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

A to "kako ispada" ono sto pisem, neka bude moja briga... ili mislis da treba da ti poverujem si legitimno zabrinut za moju reputaciju i tvoj savet prihvatim totalno dobronamerno jer ne zelis vise da gledas kako se blamiram? :D

Nećeš mi verovati sigurno, ali stvarno sam rekao zbog tebe.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

kocept apstraktnog misljenja missing...

Heheh..

(Nadam se da je sve ovo samo jedna potpuno genijalna taktika)

пре 3 минута, cloudking рече

evo, sagao sam se  da me pomazis po kosi...

Ajde, ajde, ne mora.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, cloudking рече

Pa cekaj, ako ne moze da se sudi po asocijacijama onda ne moze ni da se brani? "Ej ljudi evo, ima neki crnac na stranici sa koje auror vuce fotke, eto ,znaci nije rasistaa!" :D Vi libertarijanski desnicarski altrajtovci bas imate problem sa shvatanjem koncepta dvostrukih arsina? :)

У међувремену, на истој страници:

Тако да страница није ни расистичка ни анти-јеврејска, јер има два црнца на страници.

Ово су само три поста на брзину, не треба ни да сачекаш да ти се учита следећа страница да би видео расистичке и анти-јеврејске гадости.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Заправо, да би на тој страници нашао два црнца која оправдавају белце који су их поробљавали, мораш баш жестоко да копаш. У међувремену, прођеш поред оваквих ствари које се просто и не примећују, јер нису расизам, јелте:

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, RYLAH рече

Заправо, да би на тој страници нашао два црнца која оправдавају белце који су их поробљавали, мораш баш жестоко да копаш. У међувремену, прођеш поред оваквих ствари које се просто и не примећују, јер нису расизам, јелте:

"Nije vazan izvor, vazan je materijal koji se sa izvora preuzima"... e sad, otkud auror na tom izvoru, sta on tamo radi i zasto gleda sadrzaj tog izvora je mozda pitanje, ali uglavnom nije :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Аурор рече

Po prvi put u životima i mom i tvom si učinio da osetim legit tugu, samo da znaš...

u pocetku ti bude cudno, al posle naviknes... videces, veruj mi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Not kul uopšte...

Znam... patio sam i ja od tih tuga prema tebi, to te vozi sve do momenta kad ukapiras da je steta nepopravljiva i samo ti nesto klikne u glavi i vise ne osecas tugu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Znam... patio sam i ja od tih tuga prema tebi, to te vozi sve do momenta kad ukapiras da je steta nepopravljiva i samo ti nesto klikne u glavi i vise ne osecas tugu.

Ništa, čekamo sledeću slučajnost ožalošćivanja Aurora... Možda je i ne bude. Jedino neka spontana empatija kad neko ispada mnooogo više glup nego što verovatno, a ja sam čak siguran (ovo više da utešim sam sebe) - jeste.

Od ovih namernih poduhvata svakako nema ništa. 

пре 26 минута, cloudking рече

"Nije vazan izvor, vazan je materijal koji se sa izvora preuzima"... e sad, otkud auror na tom izvoru, sta on tamo radi i zasto gleda sadrzaj tog izvora je mozda pitanje, ali uglavnom nije :)

Zanimljivo aurološko pitanje... Pogotovo imajući u vidu da ovu stranicu ne pratim.

Sad ni kriv ni dužan - moram da počnem.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Аурор рече

Zanimljivo aurološko pitanje... Pogotovo imajući u vidu da ovu stranicu ne pratim.

zar ne uzimas materijal sa njihovih stranica?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...