Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Juanito рече

А пре него што ме оптужиш да реагујем лично и емотивно, па наравно да реагујем тако. Како бих другачије реаговао кад причамо о реални људима? Хладно и рационално?

Jel ovo tema o umetnosti ili ljudima? Mislim, izvini na hladnom i racionalnom odgovoru, ne znam šta bih drugo...

Verovatno imaš utisak da kroz uzdizanje neke kulture negiram ljudskost drugim rasama ljudi (da je zapravo samo maska za to), ali se ne radi o tome uopšte.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Не знам што би тема о западној уметности или архитектури било кога вређала и понижавала, али ОК. Ја вас волим обојицу ко рођену браћу и стварно ми није јасно о чему се овде ради. Више ми се чини да поједини злонамерни уљези попут Клаудкинга све раде да заваде браћу и у томе уживају.

Више немам никакву одговорност и савест ми је мирна па се ви расправите. Фридом бејби! :pivo:

Ово је већ смешно. Немам две године, па да ме Клаудкинг завађа с неким и манипулише мноме. Штавише, он је ову причу (и не ради се само о овој форумској теми изолованој од свега другог, хајде више да се не правимо луди) открио скоро и реагује на свој начин, а ја је пратим већ пар година прилично детаљно. И док дишем, бићу против таквих болести које шире ови млади људи. Другачије не могу. А против њих самих немам ништа. Против њих сам у оној мери у којој шурују са смрадом, то је све.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Grizzly Adams рече

Не знам што би тема о западној уметности или архитектури било кога вређала и понижавала, али ОК. 

Ne znam ni ja, najozbiljnije... Oni izgleda misle da je paravan za nešto drugo.

A u stvari mi se ovo jednostavno dopada, valjda pozitivna emocija.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ово је већ смешно. Немам две године, па да ме Клаудкинг завађа с неким и манипулише мноме. Штавише, он је ову причу (и не ради се само о овој форумској теми изолованој од свега другог, хајде више да се не правимо луди) открио скоро и реагује на свој начин, а ја је пратим већ пар година прилично детаљно. И док дишем, бићу против таквих болести које шире ови млади људи. Другачије не могу. А против њих самих немам ништа. Против њих сам у оној мери у којој шурују са смрадом, то је све.

Можда је смешно, ал стварно немам појма о чему се ради брадер...

Ти знаш колико те поштујем и верујем ти, али ово ми уопште није јасно. У сваком случају сад сам миран. Ви се расправите, ја ћу да вас волим обојицу. Сад бар нисам више у процепу па да се секирам. :pivo:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Ne smem i ja da napišem da nemam pojma, misliće da se izvlačim, iznerviraće se :)

Можда да се потрудиш да те боље разумеју, бар ови који су добронамерни. Нема свако исти смисао за хумор итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Не знам што би тема о западној уметности или архитектури било кога вређала и понижавала, али ОК.

Zato sto nije tema  o tome. Ne bi bilo lose da je prelistas pre nego sto stanes  u odbranu auroru samo na osnovu politicke slicnosti. 

Mada vec sam ti ovo isto govorio i ti si se pravio lud... drugim recima nema velike razlike izmedju tebe  i aurora, na zalost...

Ovo je tema promocije arijevske politike i nakaradnog fasistickog politickog pogleda na svet. Svako ko tvrdi da je tema o umetnosti ili nije procitao temu, ili ne zna sta je umetnost ili je budala.

Aj da sam jedini koji je to primetio pa da i dalje vozite tu pricu o zlom klaudu koji je doso ovde da vam jede zivu decu... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

A u stvari mi se ovo jednostavno dopada, valjda pozitivna emocija.

Podseti me sad na Nadrealiste “ne ne, samo ne Nice molim vas “ hahahhah

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Znači li to da treba da odbacimo princip meritokratije u umetnosti i usvojimo princip "every child deserves a trophy" i izjednačimo majstoriju sa baljezganjem, da nas neki avangardni kultur marksista ne bi proglasio za fašiste?

Маааа јоооок, то је бре " авангарда " могу да се пок...и да излажу, не смеш да такнеш  њихов субјективни осећај за уметност, јер си у противном ретрог.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

hehe... "ko seljacka mlada" kaze nas narod :D

Ako si otovrio temu o zapdanoj umetnosti zasto na svake 3-4  umetnicke slike dodje jedan politicko propagandni mim? Jesu li i mimovi postali zapadna umetnost u medjuvremenu  a ja to propustio nekako?

Mozda je i ovaj mim, deo zapadne tradicionalne umetnosti ali mi budale to ne vidimo pa dizemo galamu bez veze... inace @Grizzly Adams je ne samo tagovan na ovom postu nego je isti uredno i lajkovao... a sad cete obojica da nam prodajete muda za bubrege...

FB_IMG_1500670270840.jpg

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/47143-традиционална-западна-уметност/&do=findComment&comment=1638962

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Да будемо потпуно искрени, и ти ја знамо и шта је ова тема и чему служи у заједници из које је потегла и из које се преносе мимови итд. Зато немој да кукаш кад неко то примети и буни се. Ја ти лично нећу дозволити да газиш по људима које волим, то да знаш. Па био сто пута дегенерисан, левичар, рогоња и у шта год се уклапам у тој вашој причи. Ако би ти престао да понижаваш једно четири петине планете, ја лично не бих имао разлога ни да те ”прогањам” нити било шта слично. Док ниси упао у ову жабокречину, био си ми сасвим кул лик и верујем да је ту негде закопан стари Дарко. Ваљда ћеш се једном отрезнити.

Volim i ja Aurora i necu dozvoliti da ga korumpirane komunjare razvlace po forumu. Do poslednjeg bana, tako mi svih forumskih postova i amina! ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

јер си у противном ретрог.

nisi "retrog" ali mediokritet i neznalica svakako.

пре 8 минута, Muramasa рече

Znači li to da treba da odbacimo princip meritokratije u umetnosti i usvojimo princip "every child deserves a trophy"

Nisi tog kapaciteta da razumes da umetnost ne postoji zbog trofeja pa necu ni pokusavati da ti to objasnim... vama je sve u vrednosti, parama, trofeijima, nagradama... zaslepljeni ste povrsnoscu jer nista drugo nemate... a ja se jos i raspravljam sa vama. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

da nas neki avangardni kultur marksista ne bi proglasio za fašiste?

ako neces da te neki avangardni kultur marksista proglasava za fasistu, nemoj da budes fasista... its that simple

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...