Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 часа, Аурор рече

Drugo, da bi našao paralelu, prvo moraš da znaš nešto o stvarima između kojih nalaziš paralelu, od čega si ti prilično daleko pošto te ne interesuje.

Ali to i nije nalaženje paralele nego 'novo linčovanje'.

Ne znam... meni je prilicno prost koncept:

Ti ne bi zabranjivao modernu ali zadrzavas pravo da je nazivas degenerisanom.

Ja ne bih zabranjivao nacizam ali zadrzavam pravo da te nazivam nacistom. (kod nacizma se u startu podrazumeva da se radi o teskoj degeneraciji)

A druga stvar... ako ti kazes za mene da sam degenerisan to je ok, a ako ja kazem za tebe da si nacista to je lov na vestice? :D 

Mukica... jel se osecaj mnogo progonjeno? Treba ti zastita? Rame za kuknjavu? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 7.5.2018. at 10:11, cloudking рече

Mukica... jel se osecaj mnogo progonjeno? Treba ti zastita? Rame za kuknjavu? :D

Ево какав си чим помислиш да си нањушио неку слабост код некога... :) После нешто с***ш о "мачо искомплексираности" кад те Мурамаша или неко други нагази.

Гризли је у праву - зао си.

On 7.5.2018. at 10:11, cloudking рече

zadrzavam pravo da te nazivam nacistom. 

Опуштено...

Никакав проблем нећеш да имаш од ових - потпуно су на твојој страни и боли их уво за било какву правичност или ред. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Аурор рече

Опуштено...

Никакав проблем нећеш да имаш од ових - потпуно су на твојој страни и боли их уво за било какву правичност или ред. 

#AdministracijaDuradiNesto

Eto, a meni je odavno jasno da je to lajanje o slobodi misjenja i govora, slobodnim trzistima ku%cima palcima, samo paravan, maska za pogresnu anticovecnu mrziteljsku ideologiju koja je u aktuelnim politickim desavanima provalila nisu kroz koju moze da se ugura  u mainstream kao da se nista nije desilo pre manje od veka....

Smanjenje drzave my ass... evo, cim si udario glavom u zid, odma kukas na administraciju i trazis zastitu... nepravda ti je sto ja imam jednaka prava kao i ti? Hoces slobodu govora za svakoga, dokle god si taj "svako" iskljucivo samo ti... trazis pravo da diskriminises koga zelis, ali i pravo da budes zasticen od diskriminiacije? Sta sad oces od administracije? Da me kazni? Da mi zabrani da pisem? Da me odstrani sa foruma? "Libertarijanski" nema sta...

Idi "libertarijanče" sada kod nekog drugog. Kazni Pouke svojim odlaskom na drugi forum... nemoj da kukas "drzavi"...

пре 8 часа, Аурор рече

Ево какав си чим помислиш да си нањушио неку слабост код некога... :) После нешто с***ш о "мачо искомплексираности" кад те Мурамаша или неко други нагази.

Nisam nanjusio "slabost kod nekoga" nanjusio sam slabost kod muramase a samim tim kod svih "vas"... a vi ste posebna prica. Zakoni empatije funkcionisu malo drugacije kad ste vi raja u blizini...

Kod normalnih ljudi ne njusim slabosti, vec iskljucivo vrline...

пре 8 часа, Аурор рече

Гризли је у праву - зао си.

grow up.

kako zamisljate da postavljate taj novi svetski poredak kad vam na jednom trolu svi ideoloski principi padaju u vodu...

I da znas, nisam zao uopste. Vi ste ljudi koji sve shvataju licno (sto potvrdjuje mojou teoriju da se radi o jako isfrustriranim osobama)... pazi kakve drametine vi podizete samo na osnovu pisanja po forumu?! 

Eno, @Кратос na primer, ni sa njim se ne slazem ama ni po jednoj jedinoj temi cini mi se... castili smo jedan drugoga i-ha raznim recima i uvredama, ali kad bih ga sreo u gradu odveo bih ga na pivo i ne sumnjam da bi se ispricali kao dva poznanika i suparnika sa foruma, u dobroj atmosferi i drugarstvu.

Vas trojicu da sretnem na ulici, presao bih na drugu stranu, iz straha... vi ste tako licne osobe da je to stra-sno... muramasa me vec tri put poziva da me bije (NAP my ass), grizli ekspodira zato sto sam reko njogovom posinku da pripada grupi koju oslovljavam sa "jerks" a ti me blokiras sa drustvenih mreza iako te tamo nikad nisam ni kontaktirao niti uznemiravao... cemu takve frustracije? Ne zna covek kako da vas dozivi, s jedne strane samoprozivate se ubermenshovima, nosiocima tradicionalnog muskog entiteta u grudima a s druge strane se ponasate ko razmazene tetke kad im ne uspe trajna....

ako zelis da diskriminises i ako zelis slobodu da uvredis koga hoces, onda moras da pristanes na isto to s druge strane inace si totalitarac... a to nikako ne zelimo da insinuiramo...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Muramasa рече

Ja sam ti samo rekao kako tvoje jedenje izmeta može da ima nekakvu težinu, jer trenutno nema nikakvu.

Da, tacno... to si cesto govorio. Tacno je da me zabole cvetko za tvoje misljenje, ali ovo jesi govorio i to u vise navrata.

hm..."jedenje izmeta"... eto jos jedne :D ... ma grizli je  u pravu... vi ste zrtve moje izopacenosti, nekulture i nevaspitanja :D

PS. muramasa, ako  i ti verujes da si povredjen mojim pisanjem, mozes da otvoris posebnutemu ili da odes na "pitajte administraciju" i da se izjadas ko posten ubermensh :D 

mozes takodje da izdvojis sve moje uvrede koje sam ti uputio i da te uvrede posaljes administraciji. Ma sta auror govorio, uverevam te da ce ih obe temeljno razmotriti.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Ja verujem da postoji samo jedan način da se utvrdi težina tvog mišljenja i već je utvrđena, jer si to odbio.

Pa cime bi drugo ti i mogao to da utvrdis...?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, cloudking рече

Ma sta auror govorio, uverevam te da ce ih obe temeljno razmotriti.

Kako da ne, evo samo što nisu... :)

Reći će "nemojte se svađati", "dosta prepucavanja" ili "zaključavamo ovu temu", eventualno će mene da upozore na nešto što se neće tolerisati.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

Na moju nemalu žalost, oko 50% ove teme je već žrtvovano #nečastivom.

Sam si poceo ovog puta, ja inace i ne svracam na ovu temu... cisto da to razjasnimo da ne bude posle "zli klaud mi urnise temuuuu". 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Odjednom se vratio Dobri Klaudking... Kako sad da se ponašamo ovde, Bog nas video?

To vam je totalno fini jedan gospodin, prezire nasilje u svakom obliku i formi ;)

kako li sam sad ispao "dobar" kad sam citianim postom rekao muramasi da osim misica nema nista dugo kvalitetno ni na sebi ni u svom zivotu?

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Аурор рече

Na moju nemalu žalost, oko 50% ove teme je već žrtvovano #nečastivom.

Да будемо потпуно искрени, и ти ја знамо и шта је ова тема и чему служи у заједници из које је потегла и из које се преносе мимови итд. Зато немој да кукаш кад неко то примети и буни се. Ја ти лично нећу дозволити да газиш по људима које волим, то да знаш. Па био сто пута дегенерисан, левичар, рогоња и у шта год се уклапам у тој вашој причи. Ако би ти престао да понижаваш једно четири петине планете, ја лично не бих имао разлога ни да те ”прогањам” нити било шта слично. Док ниси упао у ову жабокречину, био си ми сасвим кул лик и верујем да је ту негде закопан стари Дарко. Ваљда ћеш се једном отрезнити.

Подели на овим сајтовима

И ово ти кажем у лично име, а не као модератор. Проблем је што ме ова болесна прича и те како лично дотиче и не могу да будем објективан. Сасвим је могуће да би можда некад требало да опоменем неког ко те напада неправедно, али сам потпуно изгубио осећај за тебе кад сам видео како без трунке емпатије и људскости третираш све што ми је драго. Ето, признајем. Тако да ће неко други морати да те ”преузме”. А пре него што ме оптужиш да реагујем лично и емотивно, па наравно да реагујем тако. Како бих другачије реаговао кад причамо о реални људима? Хладно и рационално?

Подели на овим сајтовима

Не знам што би тема о западној уметности или архитектури било кога вређала и понижавала, али ОК. Ја вас волим обојицу ко рођену браћу и стварно ми није јасно о чему се овде ради. Више ми се чини да поједини злонамерни уљези попут Клаудкинга све раде да заваде браћу и у томе уживају.

Више немам никакву одговорност и савест ми је мирна па се ви расправите. Фридом бејби! :pivo:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...