Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

Zanimljivo je tebi jer propagiras objektivnu lepotu... objektivno ruzno ne postoji bas kao ni objektivno lepo.

Postoji ako postoji Bog,samo on može da kaže šta je objektivno lepo il ružno.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Ево брате, поправио сам, да се људи не муче за џабе да стварно покушавају да ти аргументовано представљају било шта.

Нема на чему.

A da niko mi nije rekao da sam bio u pravu za postmodernizam/modernizam, samo ste svi ucutali kada sam ostavio link sa izuzetno kredibilnog izvora da niste u pravu. Nakon sto ste se smejali kao blesavi, sto ste samocestitali jedan drugom.. niko nije rekao 
"ok mladjini bio si u pravu"

Zato sam lepo zeleo jos pre par strana da izadjem iz diskusije i sada vidim da je to pametna odluka. Jer ste vi ocigledno cvrsti u tome da ste vi u pravu ja sam cvrst u tome da sam ja u pravu, i ocigledno nikakva diskusija nece to da resi. Svako dobro. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Evo reci cu ti kako da oboris moj argument.

Нека, пробо сам јуче, ал сам сконтао да сам будала. Читао, постављао ствари, дискутовао, аргументовао зашто оно што постављаш не стоји, и на крају кад си видео да оно што причаш нема појма било коме ко се имало разуме у то, шатро си се увредио, почео да вређаш остале и "демонстративно напустио тему", да би се вратио после три сата, са потпуно истом причом, као да се ништа у међувремену није причало на теми.

Тако да ћеш да ми опростиш што не бих то себи поново да радим, не бих да опет пред собом испаднем будала да улазим у озбиљну причу са неким кога то не интересује, нити то заслужује, и чији је закључак увек

пре 6 минута, Млађони рече

Apsolutno nista od ovoga ne obara moj argument

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Čak i ideal lepote pri izboru seksualnog partnera pokazuje kulturne uticaje i definitivno nije univerzalan.

U ruralnijim delovima Mauritanije, devojčice se nasilno kljukaju jer se ne mogu udati ukoliko nisu debele. Čak i kad im lekari po gradovima kažu da zbog zdravlja treba da izgube na težini, žene odbijaju jer se plaše da će se muževi razvesti od njih. Tanke žene se smatraju ružnim, slabašnim, bolešljivim, siromašnim.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

A da niko mi nije rekao da sam bio u pravu za postmodernizam/modernizam, samo ste svi ucutali kada sam ostavio link sa izuzetno kredibilnog izvora da niste u pravu.

Апсолутна лаж. Два пута сам ти одговорио зашто је глупост оно што си поставио, али си изигнорисао кад си по стоти пут на теми сконтао да постављаш глупости и отишао си са теме, шатро увређен.

А да... Где су закони о убијању Јевреја?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Млађони рече

,Kao sto sam pre spominjao tebi kada smo diskutovali o statistici, razlicite distribucije postoje, ali svakak oda vecina drzi neki prosek koji se smatra objektivnim u NORMALNOJ DISTRIBUCIJI (na koji su se ti slatko ismejao a koja je statisticka realnost) 

Znaci to je ta "apsolutna lepota"? Prosek misljenja vecine?

A manjina? Ko ih j. kad su manjina ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Zanimljivo je tebi jer propagiras objektivnu lepotu... objektivno ruzno ne postoji bas kao ni objektivno lepo.

Zanimljivo je meni, jer si se odmah setio sta je objektivno ruzno a dolazi iz industrije mode. :)
Ne znam kako ne vidis kontradikciju iza tvog ponasanja i razmisljanja i tvog intelektualnog stava. 
Ne znam, evo majke mi. Kada ti neko kaze lepa zena, ti automatski mozes da zamislis sta je to i velika vecina ljudi ce da se slozi sa tobom (preko 90 %)
To znamo jer imamo merenja... 

e sad moze da debatujemo o tome je l to dovoljno standard za objektivno - ako nam se oko toga razlikuju stavovi (sta je standard za objektivno) onda nemap oente da debatujemo o tome sta je objektivno a sta nije jer se oko same premise, znacenja reci objektivno ne slazemo. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

шатро си се увредио, почео да вређаш остале и "демонстративно напустио тему"

Molim te citiraj mi gde sam ja uvredio bilo koga na ovoj temi da se istog momenta izvinim. To makar nije tesko. Evo to cu odmah da priznam i da se izvinim, samo mi citiraj gde sam nekog uvredio. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Zanimljivo je meni, jer si se odmah setio sta je objektivno ruzno a dolazi iz industrije mode. :)
Ne znam kako ne vidis kontradikciju iza tvog ponasanja i razmisljanja i tvog intelektualnog stava. 
Ne znam, evo majke mi. Kada ti neko kaze lepa zena, ti automatski mozes da zamislis sta je to i velika vecina ljudi ce da se slozi sa tobom (preko 90 %)

e sad moze da debatujemo o tome je l to dovoljno standard za objektivno - ako nam se oko toga razlikuju stavovi (sta je standard za objektivno) onda nemap oente da debatujemo o tome sta je objektivno a sta nije jer se oko same premise, znacenja reci objektivno ne slazemo. 

Slazemo se da je "objektivno" rec kojom si zamenio "apsolutno" kad si ukapirao koliko ta terminologija nema smisla... sad lagano begas i od "objektivno" :)

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

A manjina? Ko ih j. kad su manjina ;)

pa manjina su, nenormalni, neobjektivni. To ne znaci da su losi. Kapiram ja sta je ovde, politicka korektnost. Da ne moze da kazemo da je manjina NENORMALNA, NEOBJEKTIVNA. Iako imamo u medicini standarde za to, tamo gde ne vazi politicka korektnost tamo je manjina ljudi smatrana nenormalnom. 

Medjutim, nekako u lepoti ta "manjina" postaje deo normalnih. 

Jednostavno, kao sto rekoh, politicka korektnost gde probirate termine da ne uvredite "manjinu" a mene bas briga za tu korektnost i za manjinu. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Osim toga top modeli nisu objektivno ruzni osim ako ne verujes u evoluciju? :)

Mozda mislis da je evolucija pogresna i da bi za top modele birali objektivno ruzne devojke i mladice?

Подели на овим сајтовима

Molim te citiraj mi gde sam ja uvredio bilo koga na ovoj temi da se istog momenta izvinim. To makar nije tesko. Evo to cu odmah da priznam i da se izvinim, samo mi citiraj gde sam nekog uvredio. 

Не интересује ме твоје извињење, али стварно. Интересује ме да не испадам будала јер ме је у озбиљну расправу увукао неко ко се према озбиљним аргументима понаша тако као ти. Ионако не постоји ништа на овом свету што би теби показало да можда некад у вези са било чим ниси у праву, нема потребе да се малтретирам.

Пре него што опет кренеш да ласкаш себи да те мрзим или имам неки пик на тебе - не мрзим те, не размишљам уопште о теби, само сам мислио да пишеш неистините и нетачне ствари и покушао да укажем на то, и не допада ми се такав начин комуникације. То није резервисано за тебе, тако се понашам на свакој теми која ми је занимљива.

Имаш право на то, свакако, али ја у томе нисам дужан да учествујем, јер резултат унапред знам. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Slazemo se da je "objektivno" rec kojom si zamenio "apsolutno" kad si ukapirao koliko ta terminologija nema smisla... sad lagano begas i od "objektivno" :)

ne bezim od objektivno, nego kazem da se ne slazem sa tvojom definicjom da objektivno mora da znaci "Svi" 
jer ne znaci, u svakodnevnom govori ti termin objektivno ne koristis da opises  nesto sto svi misle. 

Подели на овим сајтовима

ne bezim od objektivno, nego kazem da se ne slazem sa tvojom definicjom da objektivno mora da znaci "Svi" 
jer ne znaci, u svakodnevnom govori ti termin objektivno ne koristis da opises  nesto sto svi misle. 

A "apsolutno"? Jel apsolutno znaci "svi"?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Не интересује ме твоје извињење, али стварно. Интересује ме да не испадам будала јер ме је у озбиљну расправу увукао неко ко се према озбиљним аргументима понаша тако као ти.

Mene interesuje da mi pokazujes gde vredjam jer si me optuzio za to. Ili tako mozes da bacas optuzbe da sam nekog vredjao bez da ih pokrijes. 
Zanimljivo da se ovde prema ozbiljnim argumentima ponasam lose, ali pre dve debate sam se izvinuo (dva puta! ) kada sam pogresio. 
Mozda, ali samo mozda.. nisu svi vasi argumenti "ozbiljni"? 
tu stvarno zavrsavam. Ako hoces pokazi mi gde sam vredjao, nemoj da me optuzujes ako neces da postavis cinjenice na sto. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...