Jump to content

Jordan Peterson - profesor na fronti kulturološkog rata

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Juanito рече

А што су уопште Питерсон бави Хитлером? Какве везе Хитлерови мотиви и тадашње историјске околности имају с васпитавањем омладине, поспремањем собе и кроћењем змајева?

Rasplinuo se valjda otkako je postao poznat. Sad ga svugde zovu, svašta ga pitaju, zanese se čovek i postane stručnjak za sve živo.

Подели на овим сајтовима

Moram samo da pomenem da sam Pitersona nazvao Dipak Čoprom za konzervativce daleko pre ovog kosijanera... te je deo od 11:45 obavezan...  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Одличан коментар испод једног Јутјуб видеа где Џордан Петровић опет објашњава све о свему "He is not intelligent, he only looks like that to those who are not." :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Sanjala sam Jordan Petersona. Kao ja u nekoj biblioteci gledam neku literaturu i vidim njega. Kažem mu da sam se porodila u junu i treba mi savet kad da počnem da čitam detetu. On mi odgovori samo da izgledam super za nekog ko se tako skoro porodio i da mi je pitanje odlično. Na žalost, ne sećam se odgovora kad da počnem da čitam bebi, ali JP mi dade kompliment...saaamooo u snuu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, kopitar рече

U Hr je izašla knjiga 12 pravila za život  J. Pitersona.

Možete pogledati kakvo mišljenje o knjizi imaju ovi mlađahni telektualci.

Traje sat vremena...bi li ti nama rekao u par rečenica o čemu se radi, sumnjam da neko ima baš toliko vremena.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
пре 19 минута, ana čarnojević рече

Peterson baš i nije neki  filozof ali kao psiholog dobro poznaje kakve posljedice mogu nastati kad se filozofija uzima na ideološki i nekritički način.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Veliko govori o krščanstvu, po drugi strani pa je vulgarni biološki determinist. Mogoče pa je vzrok temu dvoletno jemanje antideprisivov.

• Збуњен 1

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

O raspravama Jordana Petersona i Sama Harrisa: Razgovori koji su pokazali važnost slobode govora i intelektualnog poštenja | Bitno.net https://www.bitno.net/academicus/filozofija-academicus/rasprave-peterson-harris-valentino-findrik-sloboda-govora/#.XVLlMSdrnmI.whatsapp

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...