Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Zayron рече Pa u redu, onda po vašem učenju o nečistilištu su raja dostojni isto kao najveci pravoslavni svetitelji s Athosa oni tipa Staljin pod pretúpostavkom da su se posljednjih par sekundi pokajali. Na mnogaja ljeta, to Staljin , masovni ubica, bezbožnik i borac protiv RPC bude u super društvu! Naravno da ne, zato životno delo i krasi čoveka ako nema dobrih dela ni zlih, onda barem vera. Veru zli nemaju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 u zivotu uvek ili je... ili primas ..ili si u plusu ili minusu ili u grehu ili van greha... verujem da postoje mitarstva da se proceni na kojoj strani si vise bio, da li si uspeo da pobedis sebe ili si izgubio tu bitku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Zayron рече Pa u redu, onda po vašem učenju o nečistilištu su raja dostojni isto kao najveci pravoslavni svetitelji s Athosa oni tipa Staljin pod pretúpostavkom da su se posljednjih par sekundi pokajali. Na mnogaja ljeta, to Staljin , masovni ubica, bezbožnik i borac protiv RPC bude u super društvu! Mi smo bratja! Није баш тако, јер има онај део, ако се не варам, да су многе собе у дому Господа, а има и она прича да ће они који дођу пред крај посла и раде најмање, примити исту плату као и они који раде од јутра. P.S. Да додам, да ја ову причу о раду, схватам на неки начин тако да је и рад сам по себи награда. Матусал and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Zayron рече Pa u redu, onda po vašem učenju o nečistilištu su raja dostojni isto kao najveci pravoslavni svetitelji s Athosa oni tipa Staljin pod pretúpostavkom da su se posljednjih par sekundi pokajali. Na mnogaja ljeta, to Staljin , masovni ubica, bezbožnik i borac protiv RPC bude u super društvu! Звезда се од звезде у слави разликује, није иста слава сунце и месеца нити тела земаљских и небеских. Нисам ти ништа опонирао о чистилишту, веруј у шта хоћеш, шта ја имам са тим..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Ali Vaskrsenja još nije bilo, a sveti Nikola jeste u raju. Vaskrsenje će se dogoditi tek na Drugom Hristovom dolasku. Jel a šta kaže Isus pokajanom razbojniku na krstu? Ko je ušao prvi od ljudi u raj? Da mu nije rekao duša će ti biti u raju možda? Ili mu je rekao, ti ćeš biti danas u raju samnom? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Naravno da ne, zato životno delo i krasi čoveka ako nema dobrih dela ni zlih, onda barem vera. Veru zli nemaju. A životna djela caroubice, episkopoubice i ubice i mučitelja stotina ili hiljada pravoslavnih sveštenika, monaha i monahinja i rušitelja hiljade pravoslavnih hramova počev od hrama Hrista Spasitelja pa dalje su kakva? https://www.youtube.com/results?search_query=communist+orthodox+church+destruction Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Tanjir рече Pa rekao je, ali je mislio na njegovu svesnu dušu samim tim na razbojnika. A telo razbojnika će vaskrsnuti na dan Strašnog suda. Bog ne razlikuje dušu od čoveka? Hristos je koristio termin duša, kako ga je ovde izostavio? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Zayron рече A životna djela caroubice, episkopoubice i ubice i mučitelja stotina ili hiljada monaha i monahinja i rušitelja hiljade pravoslavnih hramobva od hrama Hrista Spasitelja su kakva? Ми верјемо да када се исповедимо и покајемо ти грехови више не постоје нити ћемо бити питани за њих. Спасење је бесплатно зато је благодат, Христос је поцепао обвезницу на којој су исписани грехови наши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Без дубљег улажења у дискусију желим само рећи да ако толико православних светитеља није имало проблем са митарствима зашто би мени то представљало проблем? Плус у богослужбеним текстовима, молитвама, житијима, канонима, акатистима се такође помињу. Рећи да је то маловјерје и невјерје је крајње неприлично и једнострано. Тачније, таква квалификација је навођење воде на "свој млин" понижавањем саговорника и покушајем изазивања неког лажног стида и комплекса ниже вриједности код неистомишљеника. Стара тактика која се стално провлачи по форуму. Послато са 6055K користећи Pouke.org мобилну апликацију Bokisd and Tanjir је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Bog ne razlikuje dušu od čoveka? Hristos je koristio termin duša, kako ga je ovde izostavio? Mješate individualni i opšti ili strašni sud o Sudnjem Danu. To su dva posebna pojma. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Zayron рече A životna djela caroubice, episkopoubice i ubice i mučitelja stotina ili hiljada pravoslavnih sveštenika, monaha i monahinja i rušitelja hiljade pravoslavnih hramova počev od hrama Hrista Spasitelja pa dalje su kakva? https://www.youtube.com/results?search_query=communist+orthodox+church+destruction Molite se za njih ko vam brani, ja nisam licemer da se molim za te ljude a sa druge strane da navijam da ih Bog prži što jače u čistilištu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Tanjir рече Mi smo Hrišćani, moramo biti jedno i u ljubavi, ali i u veri, da ispovedamo jednu veru, a ne da završimo ko oni nesretni protestanti, svaka šuša ima svoje mišljenje i svoju privatnu veru. Па не могу га ја убеђивати у шта да верује није он од јуче у цркви, римокатолик је а они тако уче. Тешко да ће бити јединственог мишљења око ових ствари пошто је и предање шаролико. То су ствари изван овог света и недоказиве људском логиком. Онај ко и спозна те ствари није му о томе слободно говорити и чућеш од њега о загробном животу као и од онога што лежи на самртном одру. Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Драган_Петровић рече Без дубљег улажења у дискусију желим само рећи да ако толико православних светитеља није имало проблем са митарствима зашто би мени то представљало проблем? Плус у богослужбеним текстовима, молитвама, житијима, канонима, акатистима се такође помињу. Рећи да је то маловјерје и невјерје је крајње неприлично и једнострано. Тачније, таква квалификација је навођење воде на "свој млин" понижавањем саговорника и покушајем изазивања неког лажног стида и комплекса ниже вриједности код неистомишљеника. Стара тактика која се стално провлачи по форуму. Послато са 6055K користећи Pouke.org мобилну апликацију Naravno da vidimo da nisi duboko u tematici, ne spori se ovde niko zbog toga što ti navodiš kao spor. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 6 минута, Матусал рече Ми верјемо да када се исповедимо и покајемо ти грехови више не постоје нити ћемо бити питани за њих. Спасење је бесплатно зато је благодат, Христос је поцепао обвезницу на којој су исписани грехови наши. I kakve veze to ima s ovim što pričamo. To isto vjerujemo i mi koji vjerujemo u mitarstva ili purgatorij. I ovdje je riječ o vec spašenima, spašeni koji nisu bili u stanju odčinit svoje grijehe za života idu u čistilište, oni koji su živjeli tako sveto da grijeha skoro i nisu nešto mnogo imali idu ravno Bogu u raj a osudjeni i nepokajani u pakao. Tanjir and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Molite se za njih ko vam brani, ja nisam licemer da se molim za te ljude a sa druge strane da navijam da ih Bog prži što jače u čistilištu. 10 najčešćih zabluda o čistilištu https://www.bitno.net/vjera/10-najcescih-zabluda-o-cistilistu/ https://www.bitno.net/teme/cistiliste/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука