Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Zayron рече Pa nije ni za pakla prema VSB i drugima ali je zato direkt za raja, expres i sa starcom Tadejem s Athosa i sličnima. Molimo za odgovor. Dakle šta je sa onima na kraju vremena, na kraju istorije, kad Bog odluči da je kraj? Što oni nemaju mogućnost čistilišta? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Tanjir рече Bitno je da te je ova divna divna molitva diskreditovala, više nego što si ti mene ovom malom optužbicom. Diskreditovao si je ti, jer si je stavio u kontekst koji ne odgovora istini te molitve. Najbolje tako, ja uzmem pištolj detetu iz ruke I dete me optuži da vršim nasilje nad njim. Super ti ide. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 6 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Molimo za odgovor. Dakle šta je sa onima na kraju vremena, na kraju istorije, kad Bog odluči da je kraj? Što oni nemaju mogućnost čistilišta? Čistilište, raj ni pakao se ne nalazi u našem časoprostoru. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Zayron рече Čistilište, raj ni pakao se nalazi u našem časoprostoru. Kakav časuprostor kad govorimo o kraju istorije I sveopštem vaskrsenju? Dakle ti živi koji će dočekati sveopšte vaskrsenje, kako oni nemaju prava na čistilište, što su oni zatečeni I rimokatolička Crkva ne može da Im pomogne više? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 3, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Zayron рече Pa zašto omda postoje sve te svetiteljske priče o tom kako treba napredovati u svetosti, k čemu je dobro onda ovo kad je to sasvim svejedno kako si živio, glavno da nisi nikog ubio i sl. https://svetosavlje.org/lestvica/?pismo=latv Прочитај "Лествицу", па је за неких 15-20 година коментариши. Мера раста у Христу какве везе има са митарствима? Скоро ми један рече: "Бог је мањини, али победиће" Е да ли су сви свети мученици, морали кроз митарства, а што их Анђели тешише, то је пуј пике не важи? Овде си да научиш "крпа" бити и да волиш непијатеље своје! Ето пошто нисмо желели слободном вољом, сада ће митарствима на чардаку који је ни на небу,ни на земљи да нас излече од својевоље Овде је све, Суд Божији се дешава! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ti smeta svet koji nikoga nije ubio I koji nikome nije naneo nikakvo zlo? Koji se Hrista setio tek na kraju svog života ali Ga se setio, kao što se pokajani razbojnik setio? Uzrastaj ti ako gledaš na druge, ti ne uzrastaš, nego se srce tvoje hrani tuđim životima. Meni ne smetaju ali sumnjam da ce ih Hrist prepoznati ako nisu prepoznali oni njega. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Zayron рече Meni ne smetaju ali sumnjam da ce ih Hrist prepoznati ako nisu prepoznali oni njega. Pa bi ti na silu da ih menjaš ako neće na silu ovde onda će na silu u čistilištu. Bravo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kakav časuprostor kad govorimo o kraju istorije I sveopštem vaskrsenju? Dakle ti živi koji će dočekati sveopšte vaskrsenje, kako oni nemaju prava na čistilište, što su oni zatečeni I rimokatolička Crkva ne može da Im pomogne više? Bog ce to srediti tako da stignu svi ljudi na oboje i pojedinačni lični sud i taj opšti i na čistilište i mitarstva ako to bude kome potrebno da uhvate zadnji voz. Napravice izuzetak od svojih pravila o Sudnjem Danu i o Strašnom Sudu. Ili ce to srediti tako da se stigne oboje. To nije naš problem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Zayron рече Bog ce to srediti tako da stignu oboje i pojedinačni lični sud i taj opšti i na čistilište i mitarstva ako to bude kome potrebno. Napravice izuzetak od svvojih pravila o Sudnjem Danu i Strašnom Sudu. Ili ce to srediti tako da se stigne oboje. To nije naš problem. A ti si još jedan od onih koji tačno znaju svaki sledeći Božji pokret iako nije otkriven Pismom I Predanjem. E bra zaki ne pije vam priča vodu mame mi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Nije lako ni u čistilište dospeti. Nije, još jedna runda tebe I ja ne bi izdržao, a to mi Bog neće prirediti valjda. I šta kažeš na Pavla, duševno telo umire potpuno a? Baš duševan čovek, ne veruje u dušu nego u Hrista koji ustade iz mrtvih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Pa ne pije kod Luterana priča vodu, zato su se i otcepili. Ne znam za to tvoje društvo. U pravoslavlju uglavnom čistilište nije dogma, tako da... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A ti si još jedan od onih koji tačno znaju svaki sledeći Božji pokret iako nije otkriven Pismom I Predanjem. E bra zaki ne pije vam priča vodu mame mi. Pa dosta mi je znat da je Bog Omnipotens, Svemoguci i Omniscient, Sveznajuci. Nije to baš tako teško izdedukovat. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Kako je to lepo što Bog dušom silazi u ad i iz ada vadi duše iz doba Starog Zaveta, iako su im tela odavno prah zemaljski. "Ugrobu Telom, u adu dušom kao Bog, u Raju s razbojnikom, i na Prestolu bio si, Hriste, sa Ocem i Duhom, sve ispunjujući, Neograničeni." Da, vidiš na sva tri mesta je bio u istom momentu a jedno telo. Ili misliš da je sa razbojnikom bio mrtav tada I pred prestolom mrtav? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Telom je bio mrtav do Nedelje, a dušom živ i u adu razbijao okove demonske. A na prestolu je bio kao Bog sa Ocem i Svetim Duhom. Vrlo jasno je to Crkva liturgijski ovekovečila, samo se ti praviš lud i troluješ nas ovde od ranog jutra. A u raju? A kako je na prestolu bio tada u telu ili? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa bi ti na silu da ih menjaš ako neće na silu ovde onda će na silu u čistilištu. Bravo. U čistilištu se mjenjau samo oni koji to hoce, oni koji to nece i ne kaju su a smatraju da Boga i njegovo oproštenje i blagodat ne trebaju jer im nije k ničemu su vec najvjerovatnije u paklu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука