motorheadsd Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Пре неколико месеци имао сам жестоку расправу са мајком. Пале су тешке речи, увреде, псовке... Од тада имам страх од "судбине", страх од сутра, страх од Бога и страх од божје казне. Тај страх који се укоренио у мени бих назвао страхом од судбине тј о будућности. Пример манифестације тог страха од јуче. Писао сам једном јеромонаху који ме страх мучи и гледао сам филм и слушао аудио књигу о оптинским новомученицима. Тамо се помињу 3 девојчице глуве, неме и ментално заостале. Кад је мајка девојчица отишла код прозорљивог старца да се посаветује и затражи помоћ, старац је одговорио да су деца болесна јер је њен муж срушио звоник у Оптини пустињи. Па како онда да немам страх од Бога, страх од сутра, страх од "судбине"? Читајући житија и свете оце, Бог ипак кажњава а ја имам страх да ће ме Бог казнити због тог греха који сам учинио мајци. Грех сам исповедио и горко се покајао. Како да се ослободим тог страха? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Важно је да си се исповедио. Не очајавај. АлександраВ, Драшко, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 20 минута, motorheadsd рече ја имам страх да ће ме Бог казнити због тог греха који сам учинио мајци. Грех сам исповедио и горко се покајао. Како да се ослободим тог страха? Za svađu je potrebno dvoje, tako da ste učinili greh jedno prema drugom. Lepo što si se ispovedio, ali popričaj sa majkom i oprostite jedno drugom, biće vam oboma lakše. jedan čovjek, Sanja Т., "Tamo daleko" and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
motorheadsd Написано Јун 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 21 часа, Natasa. рече Za svađu je potrebno dvoje, tako da ste učinili greh jedno prema drugom. Lepo što si se ispovedio, ali popričaj sa majkom i oprostite jedno drugom, biće vam oboma lakše. Помирили смо се и опростили једно другом Goku, Natasa., Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 32 минута, motorheadsd рече Помирили смо се и опростили једно другом Onda nema čega da te bude strah. Ne treba se ni opterećivati gresima toliko da to vodi u iracionalni strah. Ispovedio si se, oprostili ste jedno drugom, ta "epizoda" je bila produkt ljudske slabosti i te stvari se dešavaju. Bitno je da ste sad mirni jedno sa drugim. Bokisd, JESSY, Жика and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 То је прошло, пусти те мисли из главе на воду. JESSY, Natasa., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Опрости мајци што те је увредила. Људски је грешити али и праштати. Најлепше је када чујемо речи: извини погрешио сам. Goku, "Tamo daleko" and WiseMan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука