Jump to content

Теорија о настанку модерног човека на стакленим ногама

Препоручена порука

пре 22 часа, jedan čovjek рече

Sapiens_neanderthal_comparison.jpg

Ovo sa lobanjama je čista glupost kao dokaz za evoluciju.I dan danas ima raznoraznih ljudi raznoraznih oblika i kapaciteta lobanja.Jedan moj drugar ima baš ovakvu desno...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, jedan čovjek рече

Zato sam i napisao jer ima ljudi kao onaj bokser, slika mu je tu negdje u postu

Nije tačno,taj boxer je mising link toliko dugo čekani.....:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, jedan čovjek рече

Čovječe, ti znaš da je bog milostiv, čovjek prevrtljiv a magarac tvrdoglav... Vidi ovako ako ja i ti stanemo na terasu koja ima 4 metra kvadratna, i ja kažem da postoji svijet mimo te terase jer sam to pročitao. A ti mi kažeš da ti to nađem. Ja tebi kažem da ne mogu, davno je bilo i imam obaveze. Ali ti kada bi skrenuo pogled sa terase shvatio bi da se vidi veliki prostor koji okružuje terasu.

Što to znači:)

Znači da je meni članak samo pojednostavio stvar i ukazao na jasnu komponenetu. A to je da u vremenskom periodu od više miliona godina ima nekih 100 primjeraka istih i različitih različitih HUMANOIDA koji kada se uvežu može da se vidi mutacija. Znači nemamo redovnu hronologiju jer se raspolaže sa malo nalaza za veliki vremenski period. To se vidi i kod Neandretalca i Homosapiensa. Prvo što su živjeli istovremeno a drugo kolike su promjene za period od 300.000 godina. Zašto niko nije napisao da nije važeća teorija da smo mi nastali od humanoida, jer su današnji humanoidi nastali od tih humanoida koje otkopavaju po nekim pećinama. Zato što su plaćeni ili skrenuli

Čovijekov DNK se mijenja iz samog DNK u zavisnosti od okruženja, hrane, kvaliteta vode i vazduha, pod uticajem mikrotalasa iz svemira, usljed efekta osnivača, međurasnom miješanju kao npr. da se Evropljanin miješa sa Afrikancem...

Ove priče nemaju kraja... Koliko teorija imamo, nezna se broj teorija koje su došle na osnovu starog zavjeta, ne zna se broj teorija zavjera o postanku, pa o tome da smo nastali intervencijom neke vanzemaljske sile, pa do toga da smo nastali intervencijom neke više rase koja je naseljavala Atlantidu ili Heboreju... 

Mislim da se u suštini slažemo, jer nismo ja i ti ovaj svijet dizajnirali pa da raspravljamo o detaljima :0205_whistling:

Kel mozes da objasnis poreklo ove ideje da su evropljani i afrikanci razlicite rase?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 10.6.2017. at 13:14, jedan čovjek рече

Čovječe, ti znaš da je bog milostiv, čovjek prevrtljiv a magarac tvrdoglav... Vidi ovako ako ja i ti stanemo na terasu koja ima 4 metra kvadratna, i ja kažem da postoji svijet mimo te terase jer sam to pročitao. A ti mi kažeš da ti to nađem. Ja tebi kažem da ne mogu, davno je bilo i imam obaveze. Ali ti kada bi skrenuo pogled sa terase shvatio bi da se vidi veliki prostor koji okružuje terasu.

Malo adekvatniji primer je da stojimo na terasi i ti mi kažeš da je tu negde pored terase 500 metara visoko drvo koje kao plodove rađa tramvaje... ali sad baš ne možeš da ga nađeš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 10.6.2017. at 12:52, grigorije22 рече

Sta bi se desilo kada bi naucnici pronasli skelete Homo sapiensa zajedno sa skeletima Homo habilisa i Homo erectusa?

Pa sa h. erectusom ne bi bio problem da se nađu u istom sloju jer je h.sapiens nastao pre nego što je h. erectus izumro...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

Pa sa h. erectusom ne bi bio problem da se nađu u istom sloju jer je h.sapiens nastao pre nego što je h. erectus izumro...

Da se nadju u sloju kada je erectus nastao pre nekih ako se ne varam 1,8 miliona godina.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, grigorije22 рече

Da se nadju u sloju kada je erectus nastao pre nekih ako se ne varam 1,8 miliona godina.

Pa ako bi se to desilo, to bi bio veoma čudan nalaz koji se ne uklapa u sve druge dosadašnje nalaze... i morali bismo da ispravljamo ono što "znamo"... dakle, nije nemoguće ali bi s obzirom na sve što znamo, to bilo veoma neočekivano...

Otprilike kao da u istom sloju sa pećinskim ljudima nađeš plug za oranje...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...