Jump to content

"Ako se Albanija i Kosovo ujedine, neka otcepe i jug Srbije. I DA SRBI BUDU ZAHVALNI ŠTO NE TRAŽIMO I NIŠ!"

Оцени ову тему

Guest

Да ли ће Албанци остварити свој циљ?  

14 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Албанци остварити свој циљ?

Препоручена порука

пре 13 минута, Велизар рече

Какво интелигентно и добронамерно запажање. Типично римокатолички.

Čemu takav gnev
neprekidni stres
kakav je to poriv
čemu takav bes

Čemu takav jed
neprestani grč
svakome rešenju
izgubio se ključ

Kažem

Ref.
Prestani da mrziš
prestani da mrziš
prestani da mrziš
do sebe ako držiš

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Велизар рече

Ма да, како да не...Не секирај се, нема ни једа ни мржње, како ти смешно импутираш. Само сам алергичан када је лажно душебрижан неко чија је организација стотинама година била и гневна и пуна мржње према православнима.

Ропство се укида прво у јединци потом у колективу, тако сам разумео Николаја Жичког, па да почнемо.

Подели на овим сајтовима

Mrznja postoji prema debilizmu i gluposti sopstvenog naroda. Ostali narodi su uvek pokuaavali i uvek ce verovatno pokusavati. Krivi smo za to sto mi ne radimo. Jedna od stavki je i ta koju rece a ponavljam je odavno, neki to malo vulgarno kazu ali generalno dobise sto su hteli mnozeci se. Ovde cemo i dalje da pricamo i neki nasi ili "nasi" ce pricati ovo ili ono ali mi se ne mnozimo.

Sent from my SM-G7102 using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Велизар рече

Не знам о каквом ропству говориш. А не знам ни зашто то мени говориш.

О ропству страстима; злопамћењу, осуђивању... Зато што си домаћин, а човек коме си реплицирао је гост.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, kopitar рече

Budite sretni što se Kosovo odcijepilo jer bi za koju godinu postali manjina u Srbiji. :351780:

Potpuno netacno. Taj njihov navodini veliki prirastaj je obicna basna, stelovana sa mnogo strana da bi stvorila sliku o "velikom" narodu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, i za ovog "politicara", kao i za svakog coveka, vazi ona drevna i duboka biblijska mudrost - "oholost dolazi pred pogibao"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Велизар рече

Какво интелигентно и добронамерно запажање...

Разумео сам да је ово речено иронично:"Какво глупо и злонамерно опажање". Сматрати кога глупим и злонамерним је рђаво, то је рат против човека, који је створен добар, а не против греха. Тренирам да мислим тако, опрости.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Potpuno netacno. Taj njihov navodini veliki prirastaj je obicna basna, stelovana sa mnogo strana da bi stvorila sliku o "velikom" narodu.

Daj neke dokaze :  %%¥ππ÷ו✓[ππ

Ja bi isto volio da je netočno.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, JOCCCA рече

Ovde cemo i dalje da pricamo i neki nasi ili "nasi" ce pricati ovo ili ono ali mi se ne mnozimo.

Када је патријарх Павле, обраћајући се Србима, у вези Косова, рекао :"Чије стадо тога и планина", заболело ме. Касније сам разумео да је у праву, нису мене Арнаути терали да убијам своју децу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...